2009 mayıs bebişlerının son halleri....

MAŞALLAH DEFNEYE YA ÇOK TATLI OLMUŞ AMA ÇOK YARAMAZ VALLA.

BERKE BÖYLE AYAĞA BıLE KALKAMIYOR DAHA. ZATEN SÜRÜNMÜYOR HERHALDE SÜRÜNMEDEN YÜRÜYECEK. OYNARKEN YERDE AĞIZ ÜSTÜ KALIYOR KALKAMIYOR DAHA :kedi:

oy maşallh yerim ben bütün bebişleri hepsi ne tatlı olmuş defnoşa iki kere maşallah ayağa bile kalkmış zilli

Sağolasınız kızlar a.s. Sormayın ya Defne çok fena oldu. Diyorum ya yetişemiyorum artık diye. Heran bi yere girip bi yere tırmanabiliyor. Daha karnımdan belliydi ne hareketli olacağı. Ama kızmaya da kıyamıyorum çocuk bu ne yapıcaksın öyle böyle büyüyecek işte opuyorumnanaktan

Elbisesi ve taytını daha doğmadan salı pazarından dünya para verip almıştım. Mağazalardan pahalıydı valla. Çok beğenmiştim. Ama baktım seneye yaza olmayacak bari evde içine badi ile giydireyim dedim. Pek de şirin oldu zilli. Beğenen teyzoşlarımıza kucak dolusu öpücük Defdef'den opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

EYVAHLARR OLSUN BU KIS BAYA KARISTIRMAYA BASLAMIS YA ALLAH KOLAYLKIK VERSIN PINARCIM HEM COK TATLI OLMUS HEM COK TEHLIKELI BI DONEME GIRMISINIZZ CADI COK SEVIMLI TAM SEVMELIKKKKolumunekankayizsmile

elbısesıyle taytına bıttım valla zilliyede yakısmam dememıs

Güzel gelinime kocaman bi maşallah.
Evin altını üstüne getirecek besbelli ohhhh getirsin canı sağolsun annesinin işi ne toplıycak.
aklinialirimsmile

Oy maşallah Ayşe Serra ya çok şık yaopuyorumnanaktan

Kız Defne yerim seni walla şirine seniŞeniz maşallah

pınarcımm defneye yetişmek valla zor maşallah canımya

defneeeeeeeeeeeeee :) çok tatlı bi yaramaz olmuş bu annesi maş., elbiseside çok yakışmış :)

aynen,bende elbisesi ve taytına bittim:))) yayamaazzzzolumunekankayizsmile

oy maşallh yerim ben bütün bebişleri hepsi ne tatlı olmuş defnoşa iki kere maşallah ayağa bile kalkmış zilli

Serra'da Defnede çok tatlı çıkmışlar,maşallahh..

kızlar
ben burda fotoları göremiyorum
ayrı bi yerden mi bakılıyor
ayerıca nerden foto ekleyebilirimkafamçokkarıştı

yesin onu teyze.. pınar mutfagına bayıldım kırmızı benim rengim çok severim gülerek otur şekerimopuyorumnanaktan
Bu da benim prensesim kızlar :)))
ayyy annesii ne tatlı kızın var öyle maş. tanımıyorum seni :) arada koy kızının resimlerini çok güzel maş.

biz 9 aylığızzzzz

tam afacan olmuş bunlar :)

defnem tam bir prenses yerim ben onu tatlım benim maşallah

Sağolasın canım a.s.

kızlar
ben burda fotoları göremiyorum
ayrı bi yerden mi bakılıyor
ayerıca nerden foto ekleyebilirimkafamçokkarıştı

Normalde mesajlarımızda gözüküyor tatlım a.s.

ImageShack® - Online Media Hosting bu adreten yükleyebilirsin a.s.

Bu da benim prensesim kızlar :)))

Hay maşallah ya çok tatlı Allah nazardan saklasın a.s.

biz 9 aylığızzzzz

Yerim ben sizi koca eşşeklerrrrr offff offf öptüm kocaman a.s.

Sağolasın canım a.s. Bende mutfakta kırmızıyı çok seviyorum. Yaptırırken ilk ve tek söylediğim renk kırmızıydı a.s. Allah sana daha güzellerini nasip etsin a.s.

Teyzeleri buda benim güzel kızım biraz önce çektim son hali

Son düzenleme:
Teyzeleri buda benim güzel kızım biraz önce çektim son hali

bu 4-5 ay önceki resim saçlarım şimdi kısacık:))

Hay maşallah ben onun kara gözlerini yerim. Kız çok tatlı Allah nazarlardan saklasın. Arada eklede görelim şu kuzuyu beee a.s.

Sende çok güzelsin canım birlikte pek güzel çıkmışsınız ana kız a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…