2009 mayıs bebişlerının son halleri....

çok teşekkür ederim teyzeleri ne de olsa babasının oğlu,ondan böyle yakışıklı,sizlerin çocuklarıda çok güzel,hepsinede maşallah

Buda kağanımın son haliiii :))kaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:
[

buda günün en komik fotoğrafı:roflol::roflol::roflol:
yazık yavrumaaa nasılda gıcıklanmış pis sinekteenn:teselli:

Ayşecm çok tatlı melih kaanımıss maş. ama kışkıraydın şu sineği anacm ya bilgisayardan parmağımla uçurasım geliyo bende fena huylandım
kaydirigubbakcemile3

Buda kağanımın son haliiii :))kaydirigubbakcemile2

Ayşecm çok tatlı melih kaanımıss maş. ama kışkıraydın şu sineği anacm ya bilgisayardan parmağımla uçurasım geliyo bende fena huylandım
kaydirigubbakcemile3

canım senin kağanında gözlerine bitiyorum ben ya maşallah!

kız kardeşimde biraz takıntılı,o fotoğrafı gördükçe çıldırıyor:roflol:

ıki yakışıklı sahnede efenim Melih Kağan ve Kağan beyler anacım çok tatlı bunlar tam sıkıştırmalık oyyyyy Şeniz

Valla tüm kuzular harika a.s.

Hepsine kocaman bi maşallah

Tüm kuzuşlarımıza kocaman birer maşallah veeeeeeeeeeeeeeeeeee

Defneye ayrı bi maşallaaaaaaaaaah gözlükünü yirim ben oonunnnn en yakın zamanda kağannımıda böyle çekicm çok hoşuma dittiiiiiisırnaşık şey

burcucum sibelcim sağolun canlarım bende sizin yakışıklı oğluşlarınızı yirim heeee ikiside maviş hemidem

ya ben gdiip bu resimleri bastırcam çektiklerimi kağıtta olması daha güzel bence böyle bilgisayrda olunca çok sanal oluyor dimi kızlar

ay maşallah kuzulara nasıl tatlılar kuzularım yaaa

evet evet bende çıkarıcam kağıttan bakmak daha çok hoşuma gidiyorr
alkisalkisalkisalkisalkisalkis

kızzz yerım ben bu koca gozluklu defneyııııŞeniz
poz da werırmişşşş kuzum tam yemelıkkk sıkmalık olmus annesı maşallahhhhhhalkisalkisalkis
bencede bastır ben bastırdım bı kısmını album yapıorum dogumödan 2aylık olana kadarkıler albumde bı kısmınıda salıya wercem fotocuya ay ay albume koyuyorummm albumöden bakmak bencede cok daha keyıflı oluoooo:lepi:

Defne Hanim'in havasina diyecek yok, gözlükle poz vermeyide bilirmis cadi:) Benim oglum gözlükten korkuyor, gecen babasini gördü öyle, cok agladi. Bende düsündüm gözlüklü fotograf cekmeyi ama ürkütmek istemiyorum durup dururken.

http://img29.imageshack.us/img29/204/p1020052u.jpg
cadı kızımın son hali
habire eteğini acıp duruyor zillii

Son düzenleme:
ellerini yemeye calısan yagızzz paşakaydirigubbakcemile3
srıtıkkk yağız hemen ardında:ecrin_bebek:
bu aksamkı halımızzz teyzoslarıııŞeniz

Eklentiler

• $efe 002.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 63
  • $efe 004.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 63
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…