• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 mayıs bebişlerının son halleri....

evet pınarcım bizde depoluyoruz ilerde o hallerine çok gülecekler.sağol teyzesii kuzum sabah aşı oldu ananesi ayağında sallayıp duruyordu keyifsizdi.

Geçmiş olsun canım inşallah gecesi iyi geçer a.s.

Melih Kaan Ve Kaan kuzularım yine pozlar yakıyor.:lepi:

Sellin desen ayrı bir tatlı prenses.opuyorumnanaktan

Gelelim Defnoşa bu pozlar böyle amannnnnnnnnn valla gözlerimiz açık kaldı oğlumla, biz çatal gözükmeyecek dedik kız nasıl poz vermiş.:bbo:akannehirakannehirakannehir

Hayatım biz modern bi aileyiz lütfen ama kaydirigubbakcemile3

Kuzucukların hepsi çok tatlı maşallah:nazar:

Defnecik benim kızımın adaşıda pek bi güzel bakışlar atmış bu Defne ler cilveli olcaklar bence.Melih Kaanda ve Selin de çok şeker allah hepimizin yavrularının kaderini hayırlı ve güzel eylesin inş:Saruboceq:

Sağolasın canım. Evet evet pek cilveli bunlar zemuszemus

pınarcım maşallah defnoşa çok güzel çıkmış

defnoşşşşşş yerim seni teyzemmmmm:1hug:

Ayşe senin resimlere de bayıldım çok güzel gülmüş ne şeker şey o öyle yaaa kuzum benim maşallh

Ayşe senin resimlere de bayıldım çok güzel gülmüş ne şeker şey o öyle yaaa kuzum benim maşallh

Sağolasın canım a.s. Ye onu teyzesi yeeeee kaydirigubbakcemile3

79055905.jpg

o benim gülen yüzüm esen tetesi:)) herkese,herşeye gülebiliyor keyfi yerindeyse. en çok da babasına:)) kahkahalar atıyor sıpamopuyorumnanaktan
markette alışverişimizin ödemesini yapıyoruz, kasiyer kıza gülüp duruyor benimki! kız sevdi,"yavrum sen herkese gülme böyle,nazar olacak bak sana" diyorkaydirigubbakcemile2

maşallah canım,kocaman olmuş:)

Back
X