sağol canım benim! o senin kendi güzelliğin:))kızlar bizim mayıs analarına özgü bişey mi bilmem ama çok güselsiniz yaa
burcu ayşe pınar ve bir o kadarda güsel çocuklarrr
biz çekilemedik hiç beraber yaa onları çektim bir iki oda facede
canım yaa çok geçmiş olsun. iyiyleşmedi mi seninkiler?ayy bayram bayram giyinmiş süslenmişisiniz bi de beni görseydiniz aglardınız halimeee(((
ayy maşallah ne güzel çıkmıkmışsınız biz bu bayram resim çekilmedik makinanın pili bitti hala alıcak kocişim
Bu bayram keyifsizdim kusuruma bakmayın ya dişim çıkıyooooo :1no2:
Bugün de annem beni kutup ayısı gibi yapmış kaydirigubbakcemile3
Ayşecim , Pınarcm süpersiniz kızlarrr, kuzularda pek datluuu yiyim ikisinideeealkisalkisalkis
Anişkom ve mennnn bayyamlık oldukk kaydirigubbakcemile2
öfff yavyuumm diyim hepinizede:)) pınarım ve defnoşum yakıyor ortalığı!! burcum ve kağanıma diyecek laf yok zaten:))) bayyam şikerleri! :)
kızlar bizim mayıs analarına özgü bişey mi bilmem ama çok güselsiniz yaa
burcu ayşe pınar ve bir o kadarda güsel çocuklarrr
biz çekilemedik hiç beraber yaa onları çektim bir iki oda facede
ayy bayram bayram giyinmiş süslenmişisiniz bi de beni görseydiniz aglardınız halimeee(((
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ayy maşallah ne güzel çıkmıkmışsınız biz bu bayram resim çekilmedik makinanın pili bitti hala alıcak kocişim
bayram halimiz teyzoşlar
maşallah mayıs anneleri ve onların melekleri süper çıkmışsınız hepiniz
nurten kız neşeker olmuş zilli bi de az kilo almış diyorsun maşallahı var kuzumun haksızlık etme minnoşumaa
harika görünüyorsunuz bu arada zayıfladığında gözümden kaçtı sanma aferin aferin:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?