2009 mayıs bebişlerinin ve annelerinin beraber fotoları :)))

RESıMLERE BAŞTAN BAŞLADIM TEK TEK BAKTIM VALLA. ÇOK AMA ÇOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
TATLISINIZ KIZLAR kaydirigubbakcemile2

Bu bayram keyifsizdim kusuruma bakmayın ya dişim çıkıyooooo :1no2:

Bugün de annem beni kutup ayısı gibi yapmış kaydirigubbakcemile3

Ayşecim , Pınarcm süpersiniz kızlarrr, kuzularda pek datluuu yiyim ikisinideeealkisalkisalkis

Anişkom ve mennnn bayyamlık oldukk kaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:
öfff yavyuumm diyim hepinizede:)) pınarım ve defnoşum yakıyor ortalığı!! burcum ve kağanıma diyecek laf yok zaten:))) bayyam şikerleri! :)

kızlar bizim mayıs analarına özgü bişey mi bilmem ama çok güselsiniz yaa
burcu ayşe pınar ve bir o kadarda güsel çocuklarrr

biz çekilemedik hiç beraber yaa onları çektim bir iki oda facede

ayy bayram bayram giyinmiş süslenmişisiniz bi de beni görseydiniz aglardınız halimeee(((

ayy maşallah ne güzel çıkmıkmışsınız biz bu bayram resim çekilmedik makinanın pili bitti hala alıcak kocişim

sağol canım benim! o senin kendi güzelliğin:))
ya benim de hiç fotoğrafım yok oğlumla,hep ben çektiğim için. buraya eklemek için çektirdim bi tane iştezemuszemus

ayy bayram bayram giyinmiş süslenmişisiniz bi de beni görseydiniz aglardınız halimeee(((
canım yaa çok geçmiş olsun. iyiyleşmedi mi seninkiler?

ayy maşallah ne güzel çıkmıkmışsınız biz bu bayram resim çekilmedik makinanın pili bitti hala alıcak kocişim

a.s.

işte bu da bayram çucuğu ve bayram annesizemuszemus

Bu bayram keyifsizdim kusuruma bakmayın ya dişim çıkıyooooo :1no2:

Bugün de annem beni kutup ayısı gibi yapmış kaydirigubbakcemile3

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

nurten kız neşeker olmuş zilli bi de az kilo almış diyorsun maşallahı var kuzumun haksızlık etme minnoşumaa
harika görünüyorsunuz bu arada zayıfladığında gözümden kaçtı sanma aferin aferin:))))

Ayşecim , Pınarcm süpersiniz kızlarrr, kuzularda pek datluuu yiyim ikisinideeealkisalkisalkis

a.s.

Siz de harikasınız talım maşallahhhh a.s.

öfff yavyuumm diyim hepinizede:)) pınarım ve defnoşum yakıyor ortalığı!! burcum ve kağanıma diyecek laf yok zaten:))) bayyam şikerleri! :)

a.s.

a.s.

Canım benim geçti çok şükür a.s.

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

a.s.

a.s.

bayram halimiz teyzoşlar

Maşallah canım harikasınız valla a.s.

maşallah mayıs anneleri ve onların melekleri süper çıkmışsınız hepiniz

a.s.

sagol esencim ama senden başka kimseler demedi çok gücendim valla okadar aç kaldık halbuki...:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

insan motive eder dimi :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…