Benimki de sıralıyor, bir de bizde tomy ilk bisikletim var, ona tutunup kendisi hızlı hızlı yürüyor. Çok güzel bir şey, tavsiye ederim. sonra da bisiklete dönüşüyor. Üzerinde oyuncakları da var. oyuncakların oldugu bölümü isterseniz cıkarabiliyor yanınızda götürebiliyorsunuz.
ay demek yürüyen bebişlerde var maşşalh kuzularımıza gecen sene bu zamanlar 2008 annelerine bakıp seneye bu zamanlar bizde böyle olcaz derdim zaman çabuk geçio gercekten ceren de yürümüyo ama koltuklardan tutup kalkıyo ve tutarak 1 kaç adım atıyo şimdilik
merhaba ben siteyi takip ediyorum ancak çalıştığım içi pek fazla yazamıyorum.şu an 15 günlük tatildeyim ve aranıza katılacağım kabul ederseniz. benim oğlumda 11 ay 14 günlük.11 aylık olduğu gün ellerini bırakıp boşluğa 3-4 adım attı.sonra arkası çabuk geldi şu an duvardan duvara koşuyor daha hızlı gitmek istediği bişey olursa emekleyerek gidiyor.
bebekleri henüz yürümeyenlerin üzülmesine hiç gerek yok çünkü kaslar hareketi gerçekleştirecek kadar olgunlaşınca yürüyecekler yani fiziksel olarak hazır olunca...bazı büyükler sanki bebekler erken yürüyünce daha zeki sanıyorlarda ondan söylüyorum insanı sinir ediyorlar((zeka göstergesi dil gelişimi.bizimki anne baba dede bilinçsiz söylüyorbilerek söylediği hayır var.birde esek esse dior
arkadaşlar bişey danışmak istiyorum.ilk adım ayakkabısı diye bişey var pabbanın almaya gittik yürümeye başlayınca artık dışarda pusetinde durmak istemiyor ayağa kalkıyor acayip eziyet ediyor pusetten indirip yere bastırınca susuyor.şimdi ilk adım ayakkabısı 21 numara küçük geldi ayak asla girmiyor ayakkabıya.22 numara büyük geldi satıcı satmanın derdinde o kadar boşluk olacak dedi ancak okuduğum kadarıyla 0.5cm boşluk olmalıymış.ne yapaağımı bilemedim doktor çıplak ayak en mükemmeli iki yaşına kadar ayakkabı düşünme dedi.sizler ne yapıyorsunuz ayakkabı konusunda yardım edin lütfen