2009 nisan anneleri biz neden şafak saymıyoruz......

gulshenidil

düş hekimi !!!
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2008
4.460
11
358
46
İstanbul
2009 nisan anneleride yavaş yavaş 100 den düşmeye başladık....10 güne kadar il plaka kodlarınıda geçiş olacağına göre neden bugünden başlamayalım ki değil mi ama....

hadi siftah benden,bereketi sizden olsun:teytey: hayırlı,uğurlu olsun:nazar:

şafak 90........:dance:

ikincide ben olayım inşallah,maşallah benim şafak 100....Allah tamamına ulaştırsın hepimizi.

bursasu muhtemel doğum tarihin kaç nisandı. ona göre saymaya başlayacaksın canım

benimde 110 sanırım......................saglıkla gel fındık kurdu erkegim..............

kaydirigubbakcemile3 ay ne sabırsızsınız yaw? Nası durdunuz annenizin karnında 9 aykaydirigubbakcemile3 Bebeklerde annelerine çekerse şafağı tamamlayamadan doğurucaz hepimizhihoyyyt

Yazalım bari... ŞAFAK 103 :lepi:

bende nisanın ilk haftası sezeryana gireceğim demekki 95 te ben saysam denk gelir herhalde. hadi bakalım şafak 95 diyeyim hayırlısıyla alalım kucaklarımıza sağsalim inşallah.

dozkan şaka gibi bende nisanın başında sezeryana giriorum iyice komik olduk biz seninle yaaa benimde şafak 95:)

gerçekten ya biz tam ikiz hamile olduk seninle. sakın bebeğin adını DEMİR koyacaz deme artık aynaya bakar gibi olucam. diyorum doktora gitmeyip seni mi takip etsem kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ama çok güzel valla içim rahatlıyo herşey aynı gidince .

valla bende yazmak isterdim ama oglumun suprizi beni bundada korkutuyor bu da eger 1ay kala dogarsa ben mart annesi olacagim yanibenim normalde 95 gun ama 80 de olabilir BILMEMKI

benim şafak 98 ama ben daha erken giderim gibi geliyo hayırlısı bakalım........................

Back
X