Günaydın kızlar.ohh kaynatın bakalım sabah sabah. yerimseniben
geçen cuma ikili test yaptırmıştım bugün sonuç çıkar demişlerdi , pazartesiye kalmış.sinir oldum yaaaaa.şimdi bekle 3 gün daha. kafamçokkarıştı
bütün bayram yattım.eve kapanmaktan bıktım valla.hala az az kahverengi leke geliyor....
merhabalar butterfly's.şu kahverengi leke nedir ya.ilk kez dün bende de oldu.crinone jel kullanıyorum 3 haftadır.geri gelen parçalar da kahverengi gelmiş.daha önce beyaz gelirdi parçalar.korktum baya.doktorumu aradım kana dönerse hemen gel aspirine bi kaç gün ara ver dedi.ben dünden beri diken üstündeyim.sürekli kontrolediyorum bişey var mı diye.:çok üzgünüm:
ya o kahverengi leke bende de oldu 2 defa dokrotum progestan diye bi hap verdi 2. kutuyu l-kullanıyorum bu hapı kullanınca kahverengi lekelenmeler kalmıyor hangi kadınlarda normalde sarımsı veya beyaz akıntı olur ya onun kahverengi olması doktorum %2 de olsa düşük riski var demişti
selam kızlar çalışanlara kolay gelsin,lekelenmesi olan arkadaşlar var canınızı sıkmayın geçer inşallah benim 6.haftada lekelenmem oldu ara ara progestan kullandım geçti sonra yine başladı tam 15 gün sürdü şimdi çok şükür bişey yok dr yatmamı istirihat etmemi söyledi bende öyle yaptım anacığım baktı bana kızlar doktor bide eşinle beraber olma demişti şu anda lekelenme falan yok acaba bu yasak ne zaman kalkar sürekli bebişimize bir zararı olur diye korkuyoruz eşimle kardeş olduk nerdeyse : )aynı şeyleri yaşayanınız var mı kendinize iyi bakın.
BURSASU canım düşük riski 12. haftadan sonra bitmiyor mu. biz nerdeyse atlattık sayılır yanlış mıyım.:çok üzgünüm:
canımm doktorlar bazen unutuyor çok hastaları olduğu için herkesin durumunu tam hatırlamıyorlar. sen sor mutlaka. benim arkadaşımında yasaklanmıştı 14, haftada yasak kalkmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?