2009 Nisan Anneleri buraya

seherim vardı ,, bizde sonradan aramıza katıldı....
O mayıs topiğinden değildi dimi kızlar...

Hatırlayamadım şimdi.. Oda yok bugün ....
Aklıma geldi.

slm kızlar bende yürüm geldim açıldım ohh be iyiki çıkmışım
bu arada seherim benim arkadaş onda bişey yok şükür iyi kendisi

selam kızlar ben geldım
ben ılk mayıs annesıydım ama sımdı ıkızler olunca nısana alındı
benım bebışler ıyı sukurler olsun ama bızım mayıs annelerınden dırımıkızı arkadaşımızın ıkılzerı vardı 30 haftalık ıkı gundur hastanede sancıları olmuş kontrol altında tutmaya calışıyorlar
erken dogum ıhtımalı var mevlam ınsallah bebışelere dayanma gucu verırde atlatır bunuda

recep ivedik misin (hafiflemişsin ya) hihihi.bebek hareketlerin nasıl?ismi ne?son ne kadardı?hatırladığım kadarıyla senin bebek gümbür gümbür geliyordu maşallah:1hug:

ayy baktım geldim 29. haftadaymış sancıları ve açılması başlamış ciğer geliştirici yapmışlar 3 hafta daha dursa iyi olur demişler şekeride varmış galibaa Allah yardımcısı olsun:Saruboceq:

recep ivedik misin (hafiflemişsin ya) hihihi.bebek hareketlerin nasıl?ismi ne?son ne kadardı?hatırladığım kadarıyla senin bebek gümbür gümbür geliyordu maşallah:1hug:

bebiek hareketleri maşallah iyi...her hafta nstye bağlanıyorum... ismini melis koyucaz inşallah... en son cuma gittim doktora 3100 gram dı bu hafta cumartesi doktora gittiğimde doktorla tekrar konusucam... hatta bir doktora daha gideyim de içim iyice rahat etsin istiyorum... şimdilik herşey yolunda ama insan genede endişeleniyor... bakalım en önce hangimiz doğurucaz sen mi ben mi ????kaydirigubbakcemile5

ayyy melismi benim abimin kızıının adı çok tatlı oluyor melisler söyliyim:asigim:

benim doktor beni kontrole bile almadı herşey normal diye son32+5de gittik 2kgidi.iyidi herşeyi.cumaretesi gene gitcez.hiç nstye falan bağlanmadım ben ama sancım olmazsa 1 nisana kadar en az beklemek isdtiyorum.cumartesi durumları gene yaz ben de yazarım.bakalım kim önce doğuracak?ay beni heyecan basıyor...kaydirigubbakcemile2:1hug:

ayyy melismi benim abimin kızıının adı çok tatlı oluyor melisler söyliyim:asigim:
ayyy inşallah... hepimizin bebekleri çok tatlı olacak inşallah... anneleri çıkınca onları yiyecek bu gidişle...

valla benimkide iki hafta sonra gel dedi ben olmaz haftayada burdayım sonraki haftada dedim taaki doğurana kadar... hatta haftada 2-3 gel dese gene giderim valla... içim rahatlıyor çünkü... nstyede benim zorlamamla bağladı biliyo çünkü tüp bebek olduğunu... sürekli kontrol etsin istiyorum zaten her gidişte parada vermiyorum 15 te bir sadece... adam kesin içinden diyordur çattık valla bi doğursada kurtulsam şundan diyordur:roflol:

offf eşim aradı börek istedi işin yoksa börek yap şimdi gidiorum ben mutfağaa bööööööööööööööööö
kız senin kociş baklavacı değil mi bu ne böyle ii bakıyo kendine ohh valla baklavalar börekler filan...cokacimcoook

şenay bacım bırsen baştan berı hep tehlıkelı gecırdı daha oncede kanamsaı olmuştu devalıda yatıyordu aslında ama bırden olmuş sancıları ıkı gundur hastanede bu sabah gecmıltı bıraz once aradım annesı cıktı tekrar sancı başlamış nstye almışlar bırazdan tekrar arıycam

ayyyyy Allah yardımcısı olsun ben burda stres oldum o ne haldedir kimbilir:Saruboceq:

,
yarışamı girdiniz ne ?
offf eşim aradı börek istedi işin yoksa börek yap şimdi gidiorum ben mutfağaa bööööööööööööööööö

bırak baklavacı kendisi yapsın böreğini ,,,,

oh oh bende hamur aldım fırından lokma yapçam

oohhh afiyet olsun hanımlar,,,
börekler - hamurlar ,, yiğin bakalım

ya kızlar ben ilk zamanları okumaya devam ediyorum çok eğlenceli valla vaktiniz olunca bakın

bende nerde o vakit........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…