benim bebeğinde kafası haftasına göre 1 hafta fakan ileri çıkıyor ama doktor olur öyle dedi. Bu zamanlarda büyük çıkabiliyormuş.
Ben gelebilirim perşembe de olsa zaten işim yok. Dolaşmış olurum.
Doktor bana 37. Haftada çatı muayenesi yapacağım hazırlıklı gel dedi. Bende o bölge için ağdacıya hiç gitmemiştim. Artık mecbur gidicez 36+6 da falan. Doğuma kadar idare etse bari. Bende çok kasılırmışım gibi geliyor. Ay bu ağdacılar bizi erken doğurtacak kafamçokkarıştı
yok yaa rahat ol, bırak kendini kıza ,, 15-20 dak. Tertemiz --
ben son gittiğimde eşimi kapıda beklettim. Ne olur ne olmaz diye....
Araba zavallım bekledi,, hatta bir tanıdığa raslamış,, adam ağdacının binasında oturuyormuş,, hayırdır ne işin var burda muhabbeti olmuş..
Oda eşim manüküre geldide onu bekliyorum demiş,, kapıda da kocaman ağdacı yazıyor :))))
eşim ne diyeceğimi şaşırdım diyior
kızlar herkese güzel bir hafta diliyorum.
Geçen hafta cuma kontrole gittim. 1800 gram olmuş oğlusum haftasına göre iyi dedi. Suyu filan tam olması gerektiği gibiymiş. Gelişimi çok iyi dediBoyu uzunmuş haftasına göre ikinizde uzunsunuz normal biraz boylu olcak bebiş dedi. Oy oy yerim ben onu ...
Bu arda başı aşşağı inmiş. Doğum pozisyonunda dedi. Artık 2 haftada 1 gidicez. Nst ye alıcam dedi. Bakalım herşey yolunda şimdilik. Ben raporumuda aldım. Bu hafta son haftaya evdeyim. Interneti bağlatıyorum. Full time burdayım artık hepinizi çok özledim..
canım seminer perşembe gününe alınmış,,
sen gelebilecekmisin ..??????????????
beni medical parktan aradılar. Seminere gelip gelmeyeceğimi sordular. Geleceğim dedim. Hamilelik doğum esnasında nefes alıp verme, loğusalıkta depresyon, doğum şekilleri, doğum valizi hazırlma hakkında olacakmış 1 ile 5 arası. Haberiniz olsun... (özellikle şirvan ben gidiyorum inşallah sen de gelirsen görüşürüz)
canım perşembe günü şirkette eğitimde var ama,, öğlene kadar eğitime katılırım, ondan sonra gelirim diye düşünüyorum...
ya bendede aynı şikeyetler vardı ama bu aralar yok denecek kadar azaldı
ya bzen sanki bebek o kadar şağıya iniyorki biraz yürüsem düşecekmiş gibi geliyor
sizde oluyormu kızlar
valla ben hamileleğimde bir kere gittim bi daha gitmem çok acıtıyolar hemde çok utandım yani
göbişte çok büyüdü ama yine kendim yapmayı deneyeceğim
ayıptı sölemsi nasıl anlatsamki deniz şimdi sna
yere otur tamammı
aç bacakları (tabi bütün alet hırdavatı hazırla ziraa oturup bacakları açtıktan sonra kalkması çok zor oluyor ihihih)
bide iyi görmek için lamba kullanıyorum ben bir ucunu prize takıyosun diğer ucundada ampul
yani bedenini yeniden keşfedebilirsin herşeyi gösteriyor çok yardımcı oluyor lamba:roflol::roflol:
Neysem aynadan baka baka yap ağdanı işte küçük küçük yapıştır çek çekemediklerini elinle tut tut çwk bu kadar basit..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yaa güzelim eziyete gerek yok, git ağdacıya 15-20 dak da tamam ......
Bir git sonradan evde uğraşmaya değmezmiş diyeceksin..
Yerde oturup yapacan, kalktığında bel ağrısından duramayacaksın..
saol tatlım deniyeceğim yöntemi!!!
ne güzel kendin yapabiliyosan.ben kendim yapınca saatler sürüyodu.bazen yarıda bırakıp pes ettiğim oluyodu.ama 5yıl önce burda bi yer keşfettik iş arkadaşlarıyla.çok temiz kadın tecrübeli valla 10-15 dk da hallediyo.hem seninle muhabbet ediyo..gözaçıp kapayana kadar geçiyo.
Bide sonrasında bi krem keşfettik emla adında gtimeden15 dk önce sürüyosun oran uyuşuyo hiçbirşey hissetmiyorsun tavsiye ederim.
emla -- doğumdan sonra bir deniyim... şimdi sakıncası olabilir belki ..
bende yürüyüşe çıkıyorum hava çok güzel fethi paşa korusundan aşağı boğaza kadar yürüyeyim. (buraları bilenler için söledim) yukarı sonra dolmuşla çıkarım. Bizim burda düz yol olmadığı için problem oluyor biraz devamlı yokuşşş
kız koruda tek başınamı yürüyosun...
Dikkat et kendine ...
Ahhh ahhh bilmezmiyim o koruyu ..
Ben kız lisesi mezunuyum. Okuldan kaçar koruya giderdik...
aysun4141, ela-çınar, etoprak, faser, glnm_kvrck, megul, sev_rey, s_ebru, vanille, şen_ay, şirvan+
neden kimse bişey yazmıyor ya misafirlerimiz de var ...
yemekteydim güzelim geldim işte