2009 Nisan Anneleri buraya

yok yaa rahat ol, bırak kendini kıza ,, 15-20 dak. Tertemiz --
ben son gittiğimde eşimi kapıda beklettim. Ne olur ne olmaz diye....
Araba zavallım bekledi,, hatta bir tanıdığa raslamış,, adam ağdacının binasında oturuyormuş,, hayırdır ne işin var burda muhabbeti olmuş..
Oda eşim manüküre geldide onu bekliyorum demiş,, kapıda da kocaman ağdacı yazıyor :))))

eşim ne diyeceğimi şaşırdım diyior

canım seminer perşembe gününe alınmış,,
sen gelebilecekmisin ..??????????????

canım perşembe günü şirkette eğitimde var ama,, öğlene kadar eğitime katılırım, ondan sonra gelirim diye düşünüyorum...

yaa güzelim eziyete gerek yok, git ağdacıya 15-20 dak da tamam ......
Bir git sonradan evde uğraşmaya değmezmiş diyeceksin..
Yerde oturup yapacan, kalktığında bel ağrısından duramayacaksın..

emla -- doğumdan sonra bir deniyim... şimdi sakıncası olabilir belki ..

kız koruda tek başınamı yürüyosun...
Dikkat et kendine ...

Ahhh ahhh bilmezmiyim o koruyu ..
Ben kız lisesi mezunuyum. Okuldan kaçar koruya giderdik...

aysun4141, ela-çınar, etoprak, faser, glnm_kvrck, megul, sev_rey, s_ebru, vanille, şen_ay, şirvan+
neden kimse bişey yazmıyor ya misafirlerimiz de var ...

yemekteydim güzelim geldim işte

ağdada herkesin bir çözümü var.benim 24 günüm kaldı.ağdacıda doğurmaktansa bir iki defa jiletlemeyi düşünüyorum.alıntı yapmadan okuduğum için aklımda kalanları yazayım.benim kocada iş yapmayanlardan.bulaşık makinesini boşalt dediğimde küfür etmişim gibi bakıyor.(en basiti)bir hafta sonra bende eve kadın alacam.sonrada annemler doğuma kadar yanımda olacaklar.

şirvaaaan yazık kız kocana adam ne diceğini bilememiştir hehehe ,
bende çıkayım biraz çok mayıştım
dengem bozuldu evde yaa
herşeyi kırıp dökesim var

aynen cnm ya ne gıcık kocam var benim yaaa
hem diyor sen yapma bana söyle
ona söyleyincede bir afra bir tafra sinirlerimi zıplatıyor benim sonnrada deli gibi bağrınıyorum
zaten kocam beni sinir stresten doğurtacak:mymeka:

yok aramızda sorun çıkmaz, akşam bi sorarım..git derse zaten sana haber veririm. seminer olunca belki bişi demez..uyuzdur azıcık benim koca, başta istemedim ben bu bebeği ya hala sevmiyorum sanıyoo!onun için durup durup öle diyo, istemedim zaten ters bişey yapıp zarar veririm diye korkuyo!! delimidir nedir ya o en başındaydı, istemesem çeker miyim bunca zaman çoktan icabına bakardım..paronayak işte!!

var jilet

bakalım belki doğru değildir esmer çıkmaz:)

benim rahmin duruşu ters o açıdan bebeğin çıkışı zor olacak o yüzden sezeryana karar verdik baştan ama ne bilim yaw konuşucam işte

jilet ???!! :1shok: kızım jileti yapabilecek olsam makineyle yaparım zaten..benim derdim acısı değil zaten makine acıtmıyo, sorun şu ki eğilemediğim için ne yaparsam yapayım göremiyorum..amaaaan tutarım makinayı rastgele artık tuttuğunu yolsun kafamçokkarıştı

canım bende ayrı çantalar hazırladım.. zaten bebeğin eşyaları küçük olduğundan niveanın sırt çantasını almıştım ona sığdı..ben alt temizleme mendilini falan fuarda verdikleri yenidoğan tek kullanımlıklardan falan koydum onlarda çok yer kaplamadı..ama eşyalarını doğrudan çantanın içine koymadım..temiz bir havluya sarıp, onuda temiz bir poşete koydum..kendim içinde iki çanta yapıcam..herşeyi hastaneye taşımak istemiyorum, bi çantaya iki gecelik, çorap çamaşır ve ped gibi acil ve elzem olanları koyacam.ikinci çantada yedekler olacak, baktım orada yetmiyor, eşim evden gelip getirir..zaten normaldede zırt bırt gidip gelir o eve, boşuna bari sürüklemiyeyim hastaneye..eşim çalışıyo olursa ve yetişemeyecek gibi olursa ben taksi çağırıp gitmek zorunda kalabilirim, o yüzden ağır çantalar istemiyorum süprizzzzz

yok allahtan mutfakla ilgili bir sorunu yok..
Yemek yapar,,, şimdi hamileğim diye masayı topluyor, bulaşıkları sudan geçiriyor ben makineye diziyorum.
..bazen diziyor ama düzgün olmuyor tabii.

Ama onun dışında temizlik konusunda bişey yapmaz...

KIZLAR NASIL SıZCE ?????? E* BEBEK TE -99.9 TL

Arçelik Bebeğim/Kameralı Bebefon

Kodu: 86298
Ürünün Kodu: K9220

Ürünün Adı:Arçelik Bebeğim/Kameralı Bebefon
Markası: Arçelik
Markanın Ait Olduğu Ülke: Türkiye
Üretim Yeri: P.R.C

Hitap Etttiği Yaş Aralığı: 4. aydan 12. aya kadar.

Özellikleri:
Bebeğinizin görüntüsü ve sesi her an yanınızda
Otomatik çalıştırma fonksiyonu sayesinde, ses gelince LCD ekran görüntü verir, ses olmadığında otomatik olarak ekran kapanır.
3 ayrı kanal seçimi bulunmaktadır.
Hassasiyet, ses, parlaklık düğmeleri ile görüntü ve ses ayarlarının istenildiği şekilde yapılabilme imkanı sunar.
Objektif başlığının çevrilerek istenilen yöne ayarlanabilmesi mümkündür.
6 adet hassas kızıl ötesi sensör karanlık ortamlarda net görüntü imkanı sağlar.
Pilli kullanım veya elektrikli şarj imkanı gibi size iki özellik sunmaktadır.

Arçelik Bebeğim/Bebefon Telsiz :49.9 TL

Kodu: 86299
Ürünün Kodu: K9210

Ürünün Adı:Arçelik Bebeğim/Bebefon Telsiz

Özellikleri:
Dijital kod ayarı ile başka bebefonlarla sesler karışmaz..
2 ayrı kanal seçimi ve ses ayarı bulunmaktadır.
Pilli kullanım veya elektrikli sarj gibi iki imkân sunmaktadır..
Stand üzerinde şarj imkânı da bulunmaktadır..
Aydınlatılmış LCD ekran ile sesli takibin yanı sıra görsel uyarı özelliği ile çok da cezbedici değil mi ?

galatea sen sezeryan mı olacaksın gün tarih belli mi?neden sezeryan?:1hug:
canım normal istiyorum ama çok korkuyorum benimki tüp bebek... doktorum normal doğurmanı beklerim 39. haftan bitene kadar eğer o güne kadar gelmezse sezeryanla alacak yani şu an hiçbişey belli değil.. olursa tarih 28 mart inşallah...pek riske atmak istemiyoruz işin açıkçası...

[canım ben 2 çanta hazırladım iki minik valiz daha doğrusu... hatta bakım malzemelerimi ve fotoğraf makinesiyle kamerayıda el çantasına koydumki diğer şeylerle karışmasın... bebeğin herşeyini hastanem veriyo onlar sadece çıkarken giyeceği kıyafetleri getir dedi... bende hastane çıkışını temiz tülbente bohça yaptım.gene bebek için bir tane de hırka koydum çıkarken üşümesin diye.. gerçi battaniyelerinide koydum ama ne olur ne olmaz... kendi kıyafetlerimide sıraya göre koydum... en altta hastaneden çıkarken giymek için bir elbise, en üstede doğum anında giyeceğim kötü bi gecelik, doğum sonrası için de süslü gecelik ve sabahlığımı koydum. pijama takımını alta koydum pek kullanılmaz diye... çamaşırlarıda en üste koydum... diğer şeyleri de aralara yerleştirdim işte...eğer annem yetişirse o zaten dağıtmaz ama olurda acil gidersek hemşireler dağıtıp düşürmesinler diye öyle yerleştirdim
kızlar bu arada ağda operasyonu başarıyla tamamlanmıştırhihoyyyt

Arçelik Bebeğim/Biberon Isıtıcısı ve Sterilazör : 39.90

Kodu: 88303
Ürünün Kodu: K9620

Ürünün Adı:Arçelik Bebeğim/Biberon Isıtıcısı ve Sterilazör
Üretim Yeri: Almanya

Özellikleri:
Sterilizasyon özelliği
Biberon ısıtma özelliği
Kavanoz mama ısıtma özelliği
Özel ölçekli kaldırgaç ile kullanım özelliği
Çalışma ışığı sayesinde kullanım kolaylığı ve ayar düğmesi

Arçelik Bebeğim/Bebek Maması Robotu :39.9 tl

Kodu: 86297
Ürünün Kodu: K9410

Ürünün Adı:Arçelik Bebeğim/Bebek Maması Robotu

Yurt Dışındaki Satış Fiyatını Görmek ıçin Tıklayın

Özellikleri:
Artık bebeğinizin yemeklerini daha pratik bir şekilde hazırlayabileceksiniz. Arçelik bebeğim serisi ile bebeğiniz yemeklerinden daha fazla tat alsın, yemek yedirme anların eğlenceli hale gelsin.
Doğrama, pişirme, buz çözme ve tekrar ısıtma özellikleri ile pratik mama robotu
Işıklı buharda pişirme ve doğrama düğmesi ve kolay takip imkanı
Buharda pişirme özelliği ile tüm vitaminler gıdanın içinde kalır
Ölçekli doğrayıcı kap ile yemek tarifinde belirtilen su miktarına göre yemeğin pişme süresini otomatik olarak ayarlar.
Spatula yardımı ile kullanımda büyük kolaylık
Doğrama özelliği ile mama püresi hazırlamak daha da pratik bir hale gelsin.

e-bebek - arçelik ürünlerinde indirim yapmışlar.........

ihtiyacı olan arkadaşlara duyurulur...........

benim hiç bi fikrim yok bu konuda arkadaşımızın var kızı büyüdü onunkini kullanıcaz

bu arada eğer dr alalım bebişleri derse ayın 19 una kadar bekleyelim dicez tabi mümkünse koçişle öyle karar verdik 3 gün 3 gündür

bu arada eğer dr alalım bebişleri derse ayın 19 una kadar bekleyelim dicez tabi mümkünse koçişle öyle karar verdik 3 gün 3 gündür

ayın 15 ini beklemek mantıklı.benim kız 14 nisan doğumlu.küçükken sorun olmuyordu.kandırıyorduk.büyüyünce bize birşey sormadan günler öncesinden planlar yapıyor.el mahkum.ne istiyorsa yapıyoruz.tabi kredi kartı destekli oluyor.

ŞıRVAN kullanıcısından alıntı Mesajı göster
Arçelik Bebeğim/Bebek Maması Robotu :39.9 tl

Kodu: 86297
Ürünün Kodu: K9410

Ürünün Adı:Arçelik Bebeğim/Bebek Maması Robotu

Yurt Dışındaki Satış Fiyatını Görmek ıçin Tıklayın

Özellikleri:
Artık bebeğinizin yemeklerini daha pratik bir şekilde hazırlayabileceksiniz. Arçelik bebeğim serisi ile bebeğiniz yemeklerinden daha fazla tat alsın, yemek yedirme anların eğlenceli hale gelsin.
Doğrama, pişirme, buz çözme ve tekrar ısıtma özellikleri ile pratik mama robotu
Işıklı buharda pişirme ve doğrama düğmesi ve kolay takip imkanı
Buharda pişirme özelliği ile tüm vitaminler gıdanın içinde kalır
Ölçekli doğrayıcı kap ile yemek tarifinde belirtilen su miktarına göre yemeğin pişme süresini otomatik olarak ayarlar.
Spatula yardımı ile kullanımda büyük kolaylık
Doğrama özelliği ile mama püresi hazırlamak daha da pratik bir hale gelsin.

canım biz aldık mama yapma makinesini bi kere denedim nasıl çalışıyo diye acaip pratik bebeğe göre tek porsiyonluk yapıyorsun yok düdüklü yok buhar filan uğraşmana gerek yok zamandan tasarruf bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…