• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri buraya

bursasu canım ben geldim. sabahtan beri anca fırsat buluyorum iş yerinde yoğunluk vardı rahatladı şükür. kızlar benimde bulantılarım düzeldi sanırım. bu arada benim kontrolüm bu haftaydı ama ben 2 hafta sonra gidicem 3,5 aylık olucak cinsiyet söyler belki ozaman. folic asit hala kullanıyormusunuz. bir çoğunuz da elevite geçmiş. ben ilaç kullanmayı hiç sevmiyorum doktora sorucam doğal besinlerden alamazmıyız ilaç şart mı diye . bu arada ade mekre resmi gördüm ilk önce çşok oldum. kaç filan görünüyor nasıl olur imkansız diye düşündüm. sonra doktorumuz çizdi deyince tamam dedim. mışıl mışıl uyuyor. çok güzel allah analı babalı büyütsün. :sm_cool:

ben evde olmak istıyorum tv karsısında uyumak uzanıp tv izlemek

ama çalışıyoruzzz yaa

ben evde olmak istıyorum tv karsısında uyumak uzanıp tv izlemek

ama çalışıyoruzzz yaa

DOĞUMDAN SONRA DA ÇALIŞMAYI DÜŞÜNÜYORMUSUNUZ

BEN HENÜZ KARAR VERMEDİM. EŞİM AYRIL DİYOR, BEBİŞE SEN BAK DİYOR.

9 AYLIK YİĞENİM VAR. - 2 GÜN ANANE- 2 GÜN BABANE - BAKIYOR, ÇOÇUK ORTADA PERİŞAN OLUYOR. O YÜZDEN EŞİM EN AZINDAN 2-3 YAŞINA KADAR SEN BAK DİYOR,, ONDAN SONRADA 2.ÇOÇUK YAPARIZ. İYİCE EVE HANIMI OLURUM HERHALDE...

NE YAPSAM ?????:uhm:

Şirvan bende senin gibi kararsızım çalışıp çalışmamak konusunda
Eşimin ailesi ile birlikte oturuyorum ama
Yinede kendim büyütmek isterim bebeğimi
Eşimde bana bırakıyor iş konusunu

bursasu canım ben geldim. sabahtan beri anca fırsat buluyorum iş yerinde yoğunluk vardı rahatladı şükür. kızlar benimde bulantılarım düzeldi sanırım. bu arada benim kontrolüm bu haftaydı ama ben 2 hafta sonra gidicem 3,5 aylık olucak cinsiyet söyler belki ozaman. folic asit hala kullanıyormusunuz. bir çoğunuz da elevite geçmiş. ben ilaç kullanmayı hiç sevmiyorum doktora sorucam doğal besinlerden alamazmıyız ilaç şart mı diye . bu arada ade mekre resmi gördüm ilk önce çşok oldum. kaç filan görünüyor nasıl olur imkansız diye düşündüm. sonra doktorumuz çizdi deyince tamam dedim. mışıl mışıl uyuyor. çok güzel allah analı babalı büyütsün. :sm_cool:
ben kullanıyom hala ama hepde unutuyorum. akılma geldikçe alıyom. bende hiç sevmiyom ilaç kullanmayı.

DOĞUMDAN SONRA DA ÇALIŞMAYI DÜŞÜNÜYORMUSUNUZ

BEN HENÜZ KARAR VERMEDİM. EŞİM AYRIL DİYOR, BEBİŞE SEN BAK DİYOR.

9 AYLIK YİĞENİM VAR. - 2 GÜN ANANE- 2 GÜN BABANE - BAKIYOR, ÇOÇUK ORTADA PERİŞAN OLUYOR. O YÜZDEN EŞİM EN AZINDAN 2-3 YAŞINA KADAR SEN BAK DİYOR,, ONDAN SONRADA 2.ÇOÇUK YAPARIZ. İYİCE EVE HANIMI OLURUM HERHALDE...

NE YAPSAM ?????:uhm:

ben allah izin veririse en az 6 ay ücretsiz izin almayı düşünüyorum, normal izinlerle felan 1 yaşına gelir bebeğimiz

dogumdan sonra calışmam sanırım
glnm işin cok zor aynı evde kayınvalidenlerle kalman

Ben aslında çalışmayı çok istiyorum.Evde olmak şuan çok güzel görünüyo ama sürekli evde olduğum zamanda sıkıntıdan patlıyorum.Doğum sonrası 2 ay iznim var 4 ayda ücretsiz izin almayı düşünüyorum ani bebeğim 6 aylık olmadan işe başlamak istemiyorum..Tabi böyle bi izni verirlerse:( eğer 6 aylık olmdan işe başla derlerse işte o zaman ayrılırım işyerinden.

hoşgeldin eda_edanur
valla kızlar ben çalışmayı düşünmüyorum bırakırım işi bu benim ilk bebeğim Allah aşükür çalışma zorunluluğumda yok o yüzden bebeğimi ben kendim büyütmek isterim onun büyüyüşünü izlemek isterim o dabeni özler hem dimi :D anneciğini özler bebiş...
zorunluluğunuz yoksa çalışmayın ne siz bebeğinizde nede bebeğinizin annesinden mahrum kalmasın

dogumdan sonra calışmam sanırım
glnm işin cok zor aynı evde kayınvalidenlerle kalman

Evet canım
Zorluğu olduğu kadar kolaylığıda var
Ama kim ne derse desin beraber oturmak çokta iyi bir seçim değil
Ailesi ne kadar iyi olsa bile
Bakalım hayırlısı inşallah:Saruboceq:

Şirvan bende senin gibi kararsızım çalışıp çalışmamak konusunda
Eşimin ailesi ile birlikte oturuyorum ama
Yinede kendim büyütmek isterim bebeğimi
Eşimde bana bırakıyor iş konusunu

kaynanan iyi biriyse bi anne gibiyse anlaşabiliyorsan neden olmasın sen bilirsin tabi

haklısın bursasu

bebegim hep ilklerini ben ilk görmek yaşamak isterim...

ilk gülücükleri
ilk ilk ilk ilkleri görmek için çalışmam

evet sizlerinde zorunlulugu yoksa............

valla çalışma zorunlulğu olmayan anne adayları hiç çalışmasınlar derim. ilk çocuğumuda da çalıştım bundada çalışcam. çok zoru oluyor gerçekten. hele ilk ayrılış. insan yüreğine taş basıp ayrılıyor. iştesiniz ama aklınız hep bebğinizde. bi an önce ona koşmak için saniye sayıyorsunuz. içinizde hep bir vicdan azabı. çok zor gerçekten çok zor. allah yardımcımız olsun. :çok üzgünüm:

Çok şükür maddi durumumuz açısından çalışmak zorunda değilim..Ama ben çalışmadığım zaman kendimi boş insanmış gibi hissediyorum..Sanki çalışmassam psikolojim bozulur benim.Bebek olduktan sonra nasıl olur tabi onu bilemem,belkide egrçekten çalışmak istemicem o zaman.Ama şöyle düşünürsekte çalışan insan çok daha düzenli oluyor.

geçmişi okudum öldüm valla kıslar çok yavaş ya...
urlacım bi arkadaşın takvimi bozulmuştu değiştirememişti sen diye hatırladım canım kusura bakma
bursasu çin takvimi ilk bebeğimde tuttu canım ikincisi tutarsa hbr veririm
şemşamer allah sabır versin canım bebişi bırakıp gitmek çok zor olsa gerek ben kıskanırım bebişimi...
glnmkvrck bencede imkanın verse biraz kendin bak bebeğine canım,urla en iyisini yaparsın bebişe kendin bakmakla anne kokusuyla büyüsün bebişler...

bende çalışıcaklar arasındayım......benimde çalışma zorunluluğum yok ama işimde bir nevi kendi işim olduğu için bırakamayacağım....doğum öncesi mümkünse 36 haftaya kadar çalışıp,doğum sonrasını 3 ay evde geçirmek istiyorum.....tabi bunların hepsi varsayım....hele sağlıkla doğsunlarda düşüneceğiz onlar için en iyisini....

selam kızlar..dünden beri anca yazabiliyorum, dün geceden beri yniden kusmaya başladım perişan oldum hi. br şey midem de durmuyor...:1no2: kabus gibi...birkaç gündğr iyiyiydim ama sanırım cuma günü olacak ikili testi kafaya taktım vücut tepki verdi...bir sitede stresinde etkili olduğunu yazıyordu, eğer öyle değilse benim bitmeyecek bu bulantılarım herhalde:a015: Bu arada cinsiyetleri belli olan arkadaşları tek tek tebrik ediyorum...ade senin bebişin foto beni çok etkiledi..ağladım ...:ecrin_bebek: Allah hepimize kucağımıza almayı nasiğ etsin inşallah:enbuyukkk:

Back
X