aşı ve genel muayene kilosuna boyuna gelişme bakçak işte
ben aşısını doktorunda yaptırdım
doktor sordu sağlık ocağındamı burdamı yaptırcaksın die onda yaptırcağımı söledim
2tane aşı varmış biri kore malı diğeri belçikadan geliyomuş sağlık ocaklarındakiler kore malıymış
ben belçikadan gelen aşıdan vurdurdum ücreti18,50 di
daha iidir die
ben şengülün asistanını sevmiyorum çok sert davranıyor bebişe. pat pat diye soyuyor. benim kızım 1 aylık kontrolüne gittiğinde uyuyordu içeri girdik asistan pat pat diye soruverdi kızım çırpınıyor resmen. sonra doktor kalbini dinlemeye çalıştı ama sayamadı bile acile gittik koştur koştur. kalbi 290 larda çıkıyor. hemen yoğun bakıma aldılar bir ilaç verdiler öyle düştü. 1 gece hastane de kaldı. çok kötüydü. kalbini iyice incelediler bir problem yok Allaha şükür. şimdi o ilaca devam ediyoruz. neden olduğu da belli değil. bebeklerde olabiliyormuş bazen. tekrarlamaz inşallah. siz de çok dikkat edin. Allah kimseye yaşatmasın. benim kızın 1 aylık kontrolü böylece yalan oldu yani. koşturmaca ile geçti kalça filmi falan unutuldu.
spiral taktıran varmı kızlar ya nasıl acıtıyormu
kızım uyandı ben kaçtım
rica ederim canım benim.ama gerçekten iltifat değil çok şeker. hatta birden fotoğraf karşıma çıkınca içim bi garip oldu. mutlu oldum görünce yeğenlerimden birini:)aliye teyzesi teşekkür ederiz çok iltifat için:)
aynen canım aynen. o kol hareketleri uytmuyo onları. sarınca da çıkarmaya çalışmaktan uymuyo.evet ya insan uyuyamıyor o inlerken. ha şimdi ağladı ha şimdi ağlayacak diye devamlı tetikte duruyorum. bu sesleri çıkarırken de kollarını da bir o yana bir bu yana attıttırıyor.
sağol güzelim. ben de tam aklımdan geçirmiştim. sultan nerde acaba diye. burdaymışsın:)s
cnm tekarr geçmiş olsun
bizdeseni çok özledilk
ben 1 aylıkken gittim.heee unutmdan sorayım kızlar doğum doktorunuz ne zaman çağırdı benimki sölemişti ama unuttum
canım çok geçmiş olsun. inşallah bi daha olmaz.ben şengülün asistanını sevmiyorum çok sert davranıyor bebişe. pat pat diye soyuyor. benim kızım 1 aylık kontrolüne gittiğinde uyuyordu içeri girdik asistan pat pat diye soruverdi kızım çırpınıyor resmen. sonra doktor kalbini dinlemeye çalıştı ama sayamadı bile acile gittik koştur koştur. kalbi 290 larda çıkıyor. hemen yoğun bakıma aldılar bir ilaç verdiler öyle düştü. 1 gece hastane de kaldı. çok kötüydü. kalbini iyice incelediler bir problem yok Allaha şükür. şimdi o ilaca devam ediyoruz. neden olduğu da belli değil. bebeklerde olabiliyormuş bazen. tekrarlamaz inşallah. siz de çok dikkat edin. Allah kimseye yaşatmasın. benim kızın 1 aylık kontrolü böylece yalan oldu yani. koşturmaca ile geçti kalça filmi falan unutuldu.
canım benim dr.um 3 aylık iğnelerden önerdi. bi riski olmadığını en sağlıklı yöntem olduğunu söyledi. ama ben ilk ne zaman yaptırmam gerektiğini sormayı unuttumspiral taktıran varmı kızlar ya nasıl acıtıyormu
iyi oldu bunu söylediğin çünkü ben hiç araştırmadım bu konuyubende aliyecim 3 aylık iğne taraftarıyım doktorda onu öneriyo ama önce kontrole çağırdı 6 hafta sonra
Saol canım tavsiyen için senin bebiş de benimki gibi elleri hep yukarıda bazen çenesinin altında destek yapıyo emerken çok tatlı oluyolar yaa naniknanik elleri kanguru gibi hep öyle üstte allah evlatlarımızı korusun seninkide çok tatlı maşallahbu arada çörek otu yağı yerine simit yesek mesela aynı işlevi görürmü sen nasıl kullanıyosun çörek otunu ??:uhm:
[/QUOTE
canım özellikle çörekotu yağı içiliyor günde bir tatlı kaşığı,simitte susam var o yüzden aynı işlevi görmez bence...
mrb burdamısınız
bugun eve erken geldim
demir beyde indi simdi kolumdan yataga yatırdım
biz aşı yaptırmadık daha sadece hastanede dogar dogmaz ki bize sormadan hepetit b ile k vitamini yaptılar
bi süre daha yaptırmayacagım sanırım
merhaba arkadaslar benim doktorum 6hafta bitince gel dopum kontrol yöntemini konusalim demisti...
spiral istiyorum galaba ama korkuyorum... keske koçişlere iğne vursalarkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?