2009 Nisan Anneleri buraya

geçmiş olsun ebrucum valla bizde ilk kontrolune götürcek bi doktor bulamadık hala arıyoruz sağlık ocağındaki doktor birde cumartesi axile götürdüğümüz doktor baktı bi sorunu yok gaz dedi geçti
sultancım onu akşam keşfettim napayım bi türlü susmuyodu bi tek o ses iyi geliyo kolikli bebek gerçekten zor şimdi fön makinasını aç tabi ben o u cd ye kaydettim at yatağına mışıl mışıl uyusun dalıncada kapatıyorum,
bu ıkınıp sıkınma tum bebeişlerde var herhalde bizim kızdada var çok tuhaf sesler çıkarıyo .)

aşı ve genel muayene kilosuna boyuna gelişme bakçak işte

ben aşıların tek bir yerden dağıltığını biliyorum. hastanede - sağlık ocağıda aynı aşı diye ;
hatta sağlık ocağında sürkülasyon çok olduğundan aşılar daha taze oluyormuş.

bende kararsız kaldım valla....

ayyy çok geçmiş olsun.. şimdi iyidir umarım ...
bu arada sen hangi dr. gittmeyi düşünüyorusn.

spiral taktıran varmı kızlar ya nasıl acıtıyormu

benim dr. kanaman bitince gel takalım dedi..

ama nasıl taktırtabilirmiyim bilmiyorum..

normalide beceremedim zaten... kilitli kutu anasını satım öyle kolay açılmıyor...

kocişin işi zor valla.. ilişkiye gene jel yardımı ile girerim. bu gidişle.....

bende sağlık ocağını aşılarının daha taze olduğunu biliyorum o yüzden oraya yaptırmayı düşünüyorum

kızım uyandı ben kaçtım

ayyy maşallah ... benimki bir türlü uyumuyor..

tilki uykusu yapıyor.. beni kandırıyor..
şuan anakucağında..... ayağımla sallıyorumm..

benim annem güzel annem beni alll kolarına...
kucağında okşa beniii ninniler söyle banaa..

bizimki bunu çok seviyor.. devamlı bunu söylüyorum...
ama devamını bilmiyorumm...

bilen yazsın lütfen....

bende taktırmayı düşünüyom ama bi arkadaş sipral varken hamile kaldı korktun az sanki
bide alerji yapabiliyomuş galiba

aliye teyzesi teşekkür ederiz çok iltifat için:)
rica ederim canım benim.ama gerçekten iltifat değil çok şeker. hatta birden fotoğraf karşıma çıkınca içim bi garip oldu. mutlu oldum görünce yeğenlerimden birini:)

evet ya insan uyuyamıyor o inlerken. ha şimdi ağladı ha şimdi ağlayacak diye devamlı tetikte duruyorum. bu sesleri çıkarırken de kollarını da bir o yana bir bu yana attıttırıyor.
aynen canım aynen. o kol hareketleri uytmuyo onları. sarınca da çıkarmaya çalışmaktan uymuyo.

s
cnm tekarr geçmiş olsun
bizdeseni çok özledilk
sağol güzelim. ben de tam aklımdan geçirmiştim. sultan nerde acaba diye. burdaymışsın:)

heee unutmdan sorayım kızlar doğum doktorunuz ne zaman çağırdı benimki sölemişti ama unuttum
ben 1 aylıkken gittim.

canım çok geçmiş olsun. inşallah bi daha olmaz.

spiral taktıran varmı kızlar ya nasıl acıtıyormu
canım benim dr.um 3 aylık iğnelerden önerdi. bi riski olmadığını en sağlıklı yöntem olduğunu söyledi. ama ben ilk ne zaman yaptırmam gerektiğini sormayı unuttum

bende aliyecim 3 aylık iğne taraftarıyım doktorda onu öneriyo ama önce kontrole çağırdı 6 hafta sonra

ya ben de aslında hamileyken araştırdığımda 3 aylık iğnelerden vurdururum die düşünmüştüm ama doktorum doğumdan sonra hormonlar daha tam düzene girmediğinden iğneyi önermiyorum hem ara kanama filan yapıyo çok dedi. çok kararsız kaldım o yüzden ya

zaten ilk adet olana kadar korunma yöntemi olmuyo kızlar ilk adtten sonra horman lar düzene giriyo ondan sonra ne isterseniz kullanın

mrb burdamısınız

bugun eve erken geldim
demir beyde indi simdi kolumdan yataga yatırdım

biz aşı yaptırmadık daha sadece hastanede dogar dogmaz ki bize sormadan hepetit b ile k vitamini yaptılar
bi süre daha yaptırmayacagım sanırım

merhaba arkadaslar benim doktorum 6hafta bitince gel dopum kontrol yöntemini konusalim demisti...
spiral istiyorum galaba ama korkuyorum... keske koçişlere iğne vursalarkaydirigubbakcemile3

hastanede yapılan aşıları bize de sormadılar. zaten mecburi olduğu için sormaya gerek duymuyolar heralde. zaten o arada sorsalar da cevap verebilir miydim bilmiyorum:)

merhaba arkadaslar benim doktorum 6hafta bitince gel dopum kontrol yöntemini konusalim demisti...
spiral istiyorum galaba ama korkuyorum... keske koçişlere iğne vursalarkaydirigubbakcemile3

şu kocişlere iğne meselesi çok ii fikir
burdan doktorlara sesleniyorum en kısa zamanda bulun öle bişikaydirigubbakcemile3

ben anca gırebıldım kızımızn pzt yıne tahlılı vardı 11 hala çok şükür yarın yıne tahlıl ve sonuçlarından çıkanlar alacaz ınşallah atlatacaz bu sefer,eskıden nazara pek ınanamazdım ama artık ınanıyorum malesef,bebışım çok uslu öyle ağlama,gaz,uyku problemı felan yok maşallah ama şu sarılık ıllettını atlatırsak çok hemde çok sevınecez yarın kırkımız var,halama gıdecez hastaneden sonra,sızlerı çok özledım yıne gırecem fırsat bulur bulmaz,öpüyorum çok,hasta bebışler varsa acıl şıfalar hep dua edıyorum ınanın hepımıze ve sızı sevıyorum kızlar,ıstanbula dönünce lütfen ordakı arkadaşlarla buluşalım ınşallah

canım atlatırsınız inş. sarılığı hiçbişiciği kalmaz bebişinin.
sen dön hele bi istanbula bebişler de az büyüsün buluşuruz yine gezeriz sahilde hep beraber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…