Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlarım hepinize merhabalar.kimse yok gibi.kanamam koyu kahverengiye döndü ve azaldı gibi sanki.dualarınızı eksik etmeyin.hepinize güzel sağlıklı günler diliyorum.
ay bu arada cinsiyetten bahsederken daha erken yazacağıma (daha erkek) yazmışım) kaydirigubbakcemile3 allahmı söletti ne zaten hep erkek hissediyorum aman neyse şimdiden takmıyım kafama daha 3 haftam var kontrole gitmekiçin.![]()
arkadaşlarım hepinize merhabalar.kimse yok gibi.kanamam koyu kahverengiye döndü ve azaldı gibi sanki.dualarınızı eksik etmeyin.hepinize güzel sağlıklı günler diliyorum.
arkadaşlarım hepinize merhabalar.kimse yok gibi.kanamam koyu kahverengiye döndü ve azaldı gibi sanki.dualarınızı eksik etmeyin.hepinize güzel sağlıklı günler diliyorum.[/
canim geçmiş olsun bende o[lumda 13 haftalikken olmuştu biliyorum insan delirir gibi oluyo ama kanın koyulaşması va azalması güzel tabi benim dotorum kanamanın düzeleceğine bu belirtilerle karar vermişti ben 2 gün ve 1hafta sonra 2 gün daha 4gün nastanede yattım cok kötüydü ama hepsi geçti şükür oğlum 27aylık simdi kardesini bekliyor
allah yardıımcın olsun canım gecmiş olsun ki zaten geçmiş gibi:CüvCüv: