• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri buraya

bide kızlar biz nuby orta akışlı kullanıyoruz..geçen gün biberonlarnı kaynatıyodum o yüzden wee nin biberonuyla veriim dedim içemedi..hep boğazına kaçtı yavrumun..alışmış sanırım iyice çekince gelmesine..

croxilex, arve_86, burcu_arda, bursasu, chveneburi, ilayda85, sev_rey, ssengun, s_ebru

kızlar nerdesiniz huuuuuu

hürriyet treni dün izmirden kalktı arkadaşlar yarın aydında olacak.

bu yıl çocuklara karşı şiddeti protesto ediyor..

zaten çocuklara şiddet uygulayanlar normal insan olamaz.şizofren olabilirler ancak..

evet canım ıslak mendil mecbur kalmadıkça kullanmıyorum..eğer dışardaysak kullanıyorum oda alkolsüz..hiç pişigimiz olmadı çok şükür..

emzik olarak avent iyidir.

biberondada iyidir ancak avent profil olarak yetersiz geliyor bana.
sadece avent yazılı.
nuby doğal dokunuş iyi.
bide chicco cam biberonlardan çok memnun müşterilerim

malefes canım ya..böyle şeyler ilk de olmuyo bildiğim..

arkadalar ben yürüteç alıp almama konusunda oldukça kararsızım...şimdilik almayacam sanıyorum ki..ama yakınlarda mama sandalyesi almamız gerekecek..

ben baby2go dan bi model beğendim..sizler hangilerini kullanıyorsunuz ya da kullanmayı düşünüyorsunuz?..yardımcı olursanız sevinirim..

bende e bebekten almıştım crespy baby miydi neydi

Bu mama sandalyesini kullananlar vardı,memnun olan bu sitede.Ondan kopyaladım,fiyatı da uygun,şimdi indirime de girmiş.Bn alıp almmakta kararsızım,Dondolino var bizde,ama o da masanın yüksekliğine ulaşmıyor?

biz aldık şimdi belki değil ama tam oturmaya başladığında çok yardımcı olur die düşünüyorum etraftan gördüğüm kadarıyla..
birde benim aldığım arkaya doğru yatıyor mutfakta işim varken keremi koyuyorum ona ne tam yataık ne oturur pozisyonda oyuncaklarıyla oynuyor

DOĞRU ERKEK
Kadının biri kumsalda yürürken ayağı eski bir lambaya takılmış,
kadın lambayı kumların içinden çıkarmış,ovalamış.
Lambadan cin çıkmış ve;
-"Sadece bir dilek hakkın var, iyi düşün öyle dile" demiş.
Kadın hiç tereddüt etmeden, cebinden bir harita çıkararak:
-"Bütün dünyada zulmün, savaşın, açlığın bitmesini istiyorum.
Bu haritadaki ülkeleri görüyor musun?
Bu ülkelerin birbiriyle savaşmayı bırakmasını,
her yere barışınn gelmesini diliyorum" diyivermiş.
Cin haritaya bakmış ve dehşetle;
- "Tanrı aşkına Kadın! Bu ülkeler binlerce yildir savaşıyorlar.
Tamam işimde iyiyim ama o kadar da değil!
Bunu yapilabileceğimi sanmıyorum.
Başka bir dilekte bulun" diye bağırmış.
Kadın birkaç dakika düşünmüş ve ;
- "Hayatım boyunca doğru bir erkek bulamadım.
Bilirsin; hem ince düşünceli, hem dürüst, hem karizmatik , hem eğlenceli biri, sevecen, ilgili ve ömür boyu sadık olacak erkek diliyorum" demiş.
Cin derin derin bir iç çekmiş:
-Uzat su kahrolası haritayı..!!!
hehe güzeldi..

kızlar yeni yazılanları görebilmek için sayfayı fF5 ile yenile demekten başka yol yokmu bir ssat bekliyor açılması için
yok malesef

ya bana niye yollamadılar ki anlamıyorum mailde attı cevap bile veren olmadı :olmaz:
ne yazdın ki sen
üye oldunmu ilk önce sitelere
benim oğluşda aynı ..devam sütünü içmeden kesinlikle uyumuyor...uyanınca sabah kahvesi niyetine bi biberonnu hüpletiyooo..
croxilex ne zamandır sorcam unutuyorum ismin ne senin nikini yazması zor oluyor
birde croxilex die bi ilaç var kayınvalide kullanıyor ilayda daha ii bilir nedir o

bide kızlar bişey sorup çıkıcam yemeğe davetliyiz anca hazırlsnırız küçük beyle..

prima aktif bebek 4-9 kullanıyoruz ama artık sıkmaya başladı gibi..ve hala evde 1 paket var..kilomuzda çok değil 7.200 ama 4 numaraya geçicez şimdi..o paketi ne yapsam ki..içinden 1 kaç tane kullandım açılmamış olsa değişirdim..ihtiyacı olan birine versem olur mu kii..

ıslak mendil olarak ne kullanıyorsunuz?
frsh n soft kullanıyorum pamuk+su sadece dio tabi ne kadar doğrubilmiyorum
1 aya kadaar hep ıslak pamukla silip kuruluyodum ama artık çok zor oluyr

sadece avent yazılı.
nuby doğal dokunuş iyi.

chicco cam biberondan bende memnunum aventin biberonları da ii kullanıyorum ben

aradım sordum doktoru rotarix yapmıştım 2. dozu 17 eylülde yapıcam yanlış anlamışsın dedi kontrole gittiğimde söylicekmiş zaten

hah şöyle.. sevindim valla..

merhabalarr...
uzun zamandır giremedim..
işler yoğun bu arlaar.
bilgisayarı açamıyorum..

merhaba. yahu insan bir merhaba der kaçar hiç olmadı..

fıkra iyiymiş ya çok güldüm:)))

grip aşısı yaptıran var mı?

ben gereksiz buluyorum. çünkü yeni grip virüslerine karsı bagısıklık saglamıyor. bir de türkiye konumu itibariyle sadece avrupa dan gelen virüslere acık bir ülke değil..

numune için mail göndermem gerekmiyor.
malumm.meslek icabı.
numuneler eksik olmuyor benim işyerinden..

evet, şanslısın :)

sadece avent yazılı.
nuby doğal dokunuş iyi.

emzik olarak nuk kullanıyorum ve tabi kaucuk olmalı..

ismim elif ayşe canım..

croxilex bi ilaç evet..üye olurken o kadar nick girdimki hiçbirini kabul etmedi bende bunu yaptım hihi hi..sitenin ilacıyım yanee..

nuby doğal dokunuş kullanıyorum ama bi kaç ay sonra yetmiycek daha büyüğünü alıcaz artık..çok memunum..yalnız oğluş buna alıştı diğerleri ile içemiyo..

molfix ıslak mendilini kullanıyorum ve chicconunda cam biberonunu çok da memnun kaldım emzikde nuk.
milupaya üyeyim diğerlerine olmadım bi tanesi mailiniz alınmıştır dedi o kadar şu an oğlum kucağımda bakıyo gözlerini dikmiş.

iyi akşamlar kızlar..çıkıyoruz biz..oğluş kucağımda ve burnuma müthişşş kokular geliyor..ellerde sürekli klavyede tak tak vuruyo ..öpüyoruz herkesi by byyy..

bide kızlar bişey sorup çıkıcam yemeğe davetliyiz anca hazırlsnırız küçük beyle..

prima aktif bebek 4-9 kullanıyoruz ama artık sıkmaya başladı gibi..ve hala evde 1 paket var..kilomuzda çok değil 7.200 ama 4 numaraya geçicez şimdi..o paketi ne yapsam ki..içinden 1 kaç tane kullandım açılmamış olsa değişirdim..ihtiyacı olan birine versem olur mu kii..

aynı şey benim başımada geldi
98 lik paketten azıcık kullandık.
ama verdim bi tanıdığa çokta makbule geçti valla:))

Back
X