benim oğluşda aynı ..devam sütünü içmeden kesinlikle uyumuyor...uyanınca sabah kahvesi niyetine bi biberonnu hüpletiyooo..
aynen öle....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim oğluşda aynı ..devam sütünü içmeden kesinlikle uyumuyor...uyanınca sabah kahvesi niyetine bi biberonnu hüpletiyooo..
malefes canım ya..böyle şeyler ilk de olmuyo bildiğim..
arkadalar ben yürüteç alıp almama konusunda oldukça kararsızım...şimdilik almayacam sanıyorum ki..ama yakınlarda mama sandalyesi almamız gerekecek..
ben baby2go dan bi model beğendim..sizler hangilerini kullanıyorsunuz ya da kullanmayı düşünüyorsunuz?..yardımcı olursanız sevinirim..
Bu mama sandalyesini kullananlar vardı,memnun olan bu sitede.Ondan kopyaladım,fiyatı da uygun,şimdi indirime de girmiş.Bn alıp almmakta kararsızım,Dondolino var bizde,ama o da masanın yüksekliğine ulaşmıyor?
hehe güzeldi..DOĞRU ERKEK
Kadının biri kumsalda yürürken ayağı eski bir lambaya takılmış,
kadın lambayı kumların içinden çıkarmış,ovalamış.
Lambadan cin çıkmış ve;
-"Sadece bir dilek hakkın var, iyi düşün öyle dile" demiş.
Kadın hiç tereddüt etmeden, cebinden bir harita çıkararak:
-"Bütün dünyada zulmün, savaşın, açlığın bitmesini istiyorum.
Bu haritadaki ülkeleri görüyor musun?
Bu ülkelerin birbiriyle savaşmayı bırakmasını,
her yere barışınn gelmesini diliyorum" diyivermiş.
Cin haritaya bakmış ve dehşetle;
- "Tanrı aşkına Kadın! Bu ülkeler binlerce yildir savaşıyorlar.
Tamam işimde iyiyim ama o kadar da değil!
Bunu yapilabileceğimi sanmıyorum.
Başka bir dilekte bulun" diye bağırmış.
Kadın birkaç dakika düşünmüş ve ;
- "Hayatım boyunca doğru bir erkek bulamadım.
Bilirsin; hem ince düşünceli, hem dürüst, hem karizmatik , hem eğlenceli biri, sevecen, ilgili ve ömür boyu sadık olacak erkek diliyorum" demiş.
Cin derin derin bir iç çekmiş:
-Uzat su kahrolası haritayı..!!!
yok malesefkızlar yeni yazılanları görebilmek için sayfayı fF5 ile yenile demekten başka yol yokmu bir ssat bekliyor açılması için
ne yazdın ki senya bana niye yollamadılar ki anlamıyorum mailde attı cevap bile veren olmadılmaz:
croxilex ne zamandır sorcam unutuyorum ismin ne senin nikini yazması zor oluyorbenim oğluşda aynı ..devam sütünü içmeden kesinlikle uyumuyor...uyanınca sabah kahvesi niyetine bi biberonnu hüpletiyooo..
frsh n soft kullanıyorum pamuk+su sadece dio tabi ne kadar doğrubilmiyorumıslak mendil olarak ne kullanıyorsunuz?
emzik olarak avent iyidir.
biberondada iyidir ancak avent profil olarak yetersiz geliyor bana.
sadece avent yazılı.
nuby doğal dokunuş iyi.
bide chicco cam biberonlardan çok memnun müşterilerim
aradım sordum doktoru rotarix yapmıştım 2. dozu 17 eylülde yapıcam yanlış anlamışsın dedi kontrole gittiğimde söylicekmiş zaten
merhabalarr...
uzun zamandır giremedim..
işler yoğun bu arlaar.
bilgisayarı açamıyorum..
fıkra iyiymiş ya çok güldüm:)))
grip aşısı yaptıran var mı?
numune için mail göndermem gerekmiyor.
malumm.meslek icabı.
numuneler eksik olmuyor benim işyerinden..
emzik olarak avent iyidir.
biberondada iyidir ancak avent profil olarak yetersiz geliyor bana.
sadece avent yazılı.
nuby doğal dokunuş iyi.
bide chicco cam biberonlardan çok memnun müşterilerim
ıslak mendil olarak ne kullanıyorsunuz?
bide kızlar bişey sorup çıkıcam yemeğe davetliyiz anca hazırlsnırız küçük beyle..
prima aktif bebek 4-9 kullanıyoruz ama artık sıkmaya başladı gibi..ve hala evde 1 paket var..kilomuzda çok değil 7.200 ama 4 numaraya geçicez şimdi..o paketi ne yapsam ki..içinden 1 kaç tane kullandım açılmamış olsa değişirdim..ihtiyacı olan birine versem olur mu kii..