• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri buraya

zorlamayın zatenn bi kontrole gittiğinde sorarsın bizimkide açılmıyodu şimdi altını değiştirirken arada sırada bakıyorum daha kolay sıyrılıyo .. bebişin çişini yaparken zorlanmıyosa acı hissetmiyosa sorun yokk bu arada ismin gülşen feride değillkaydirigubbakcemile3
çok saol gülşencim evet ağrı yada sızı yok çişinide çok rahat yapıyor tekrar tşk.

şu dila bebeğin ablası ve annesinin durumlarını okudunuz mu ne kadar acı allah kimseye vermesin ne acı, inş.en kısa sürede bulunur küçük yavrum daha 1,5 yaşında bir hayat kayıp gitti...

kızlar benim amliyatımdada kötü bi çok şey olmuştu..hiç hatırlamak istemiyorum ama içim buruldu birden..

yavrum benim..doğmuş odaya getirmişler annemler hemşirelerden bebeği istiyolarmış hemşire vermiyormuş..bu yakışıklı bebeği ben giydircem filan diye..bizde çok sevdi sanıyoz..meğer ameliyat sırasında oğlumun da karnına kesik atılmış..3 cm di meleğimin tam sol gögsünün iki parmak altı kesilmiş..ertesi gün altını açarken farkttik görünce nasıl kötü oldum kıpkırmızı kanamış..hemişre odasına gittik hemen söyledim böyle böyle diye yok oluyomuş bazen ..oğlum hep makat pozisyondaydı ondan olmuşmuş..peki dedim böle bişey var neden söylemediniz çok ufak bişey gerek görmedik dediler..saklaya saklaya giydirdiler ama..ben onun tırnagına zarar gelsin istemezken onlar kesiği sakladılar hakkımı helal etmiyorum o yüzden..şimdi hiç izi bile yok ama belki ogün kesiğine değerek canını yaktık onlar yüzünden..:oklava:
canım yaa okurken içim cızz etti insan bakmaya kıyamıyoo başkaları canını yakıyoo ,, madem öyle bişey olmuş niye saklarlarki sanki ortaya çıkmıycak:oklava:

zemuszemushihoyyyt:1hug:
heyy winnie dostumm, günaydıınn
günaydın güzel anneler geçmişi okumadım bir soru sorucam bilgisi olan var mı acep ??
oğlan anneleri bilir pipinin ucundaki sünnet derisini geri iterek orayı temizliyoruz benim oğlişin sanki daralmış açılmıyor bu konuda bilgisi olan var mı ?? dr.göstermek gerekir mi ??

çişni rahat yapıyosa acil değil ama kontrole gittiğinde göster bence

şenaycım Allah acil şifalar ve sabır versin eymn sana da
benim kızımda 1 aylıkken svt geçirdi kalp atışları 300 e çıktı yoğun bakımda kaldı bir gün devamlı ilaç kullanıyoruz şuan. çok zor çocuk hastalığı. ama başta ben de şenay senin gibi aşırı ilgi gösteriyordum hiç ağlatmıyordum ama alışıyorsun böyle yaşamaya. benim sütüm kaçmasın diye rahat rahat ağlayamamıştım bile. yapacak birşey de yok sen tüm sevgini zaten bebeklerine veriyorsun. Artık bundan sonrası Allaha emanet. sen üzüldüğün sürece o da hissedip dah çok huzursuzlanacak. sen kızlarının şuan için tek dayanağısın. güçlü olmalısın. İnşallah da kendiliğinden zamanla kapanır. Annesini de bir daha hiç üzmez.
eymn senin bebeğin de senin uğraşların sayesinde düzelecektir. Umudunu kaybetme sakın.
Allah bize muhtaç olan tüm bebişlerimizi korusun

canım seninkine de allah şifa versin..

heyooo bayılırım winnie the pooh ya
tiger-ieyor-piglet...:)))

ben de.. yasemin in odasının bordürleri winnie ve arkadasları temalı :))

şu dila bebeğin ablası ve annesinin durumlarını okudunuz mu ne kadar acı allah kimseye vermesin ne acı, inş.en kısa sürede bulunur küçük yavrum daha 1,5 yaşında bir hayat kayıp gitti...

yazık vallaha ya.. kadının muayenesinden sonra şüphele anjiyo yapılmış, olay esnasında kalp krizi geçirdiği anlaşılmıs. 5 yasındaki çocugunun da durumu kötü hem psikolojik hem fizyolojik.. para da var anladıgım kadarıyla, jipleri varmış, kadın arayınca adam kurtarmak için helikopter kiralamış falan ama nafile işte... derler miydi ki sel baskınında kaybedeceğiz yavrumuzu.. genelde sel baskını sebebiyle kayıplar türkiye de hep fakir semtlerde fakirlerin basına gelir ya...

çok üzüldüm yaa neolmuş bebişlere!!!
çok geçmiş olsun..

şenaycım üzülme iyileşecek minik kuzucuk!!!

allahım ya minicik bebeklere nasıl zarar verir insan peşini bırakmayın şu dkkatsiz vicdansızların.cezalarını bulsunlar.

evet yaaa okudum dila bebeğin haberini ayyy ne bu ya son günlerde hep bebek ölüm haberleri hikayeleri...çok üzülüyorum empati kuruyorum daha çok üzülüyorum:((

günaydın kızlarr.........
bebeği hasta olanlara geçmiş olsun diyorum.
konuşan köpek mi?resmini atın bizde görelim.bende akşam playskool'un eldiven kuklasından aldım,ege gülme krizine giriyor:)
ilayda 85 bebedor arasıra da canbebe kullanıyor ege.
eymn canım eczacı arkadaşım var ve oda bana az şekerli su yapıp ver biberona öyle alışır demişti ama ben vermek istemedim.

selammmm
sultann yakışmışşş arkadaşlım hayırlı olsun...
biz de pın ve ben dr gittik. geçen hafta öksürdüğünü söylemiştm zaten dr. 1 haftayı geçen gripler enfeksiyon kapabilir diye antibiyotik yazdı. reçeteyi alcam tedbir olsun dolapta durur.. haftasonu fenalaşırsa veririm yoksa vermeyim diyorum SıZCE? mantıklı mı... hani önümüz tatile giriyo nolur nolmaz.... şimdi geçmişe bakiim....

haa bu arada gülşen ve seher BÖCEK YORUMUM:
güsel neşeli bi oyuncak ama bel kısmı çok alçak... o yüzden bebiş asla yalnız bırakılmaz... sanki tehlikeli... yani pın çoook hareketli old için arkasına her an düşecekmiş gibi bi izlenim uyandırdı bende...
kıslar böceğe tırmanmaya kalktı pınar.. hani oturulan yer var ya oraya ayağının birini kaldırmış poposunu kaldırmaya çalışıyo:) yani bizim kız bunda asla uzun süre kalmamalı...

kızlar benim amliyatımdada kötü bi çok şey olmuştu..hiç hatırlamak istemiyorum ama içim buruldu birden..

yavrum benim..doğmuş odaya getirmişler annemler hemşirelerden bebeği istiyolarmış hemşire vermiyormuş..bu yakışıklı bebeği ben giydircem filan diye..bizde çok sevdi sanıyoz..meğer ameliyat sırasında oğlumun da karnına kesik atılmış..3 cm di meleğimin tam sol gögsünün iki parmak altı kesilmiş..ertesi gün altını açarken farkttik görünce nasıl kötü oldum kıpkırmızı kanamış..hemişre odasına gittik hemen söyledim böyle böyle diye yok oluyomuş bazen ..oğlum hep makat pozisyondaydı ondan olmuşmuş..peki dedim böle bişey var neden söylemediniz çok ufak bişey gerek görmedik dediler..saklaya saklaya giydirdiler ama..ben onun tırnagına zarar gelsin istemezken onlar kesiği sakladılar hakkımı helal etmiyorum o yüzden..şimdi hiç izi bile yok ama belki ogün kesiğine değerek canını yaktık onlar yüzünden..:oklava:
canım Allah korumuş sizi de ..benim de ameliyat olduğum gün hastanede bi bebeğin uanlışlıkla kesildiği dedikodusu yayıldı..ve bulunduğum yerin en iyi doktorlarından biri tarafından..tabi doktor kısmı bunu yalanlamıştı..ne dikkatsiz doktorlar var ya..biz onlara canımızı aprçamızı emanet ediyoruz..

Bu mama sandalyesini kullananlar vardı,memnun olan bu sitede.Ondan kopyaladım,fiyatı da uygun,şimdi indirime de girmiş.Bn alıp almmakta kararsızım,Dondolino var bizde,ama o da masanın yüksekliğine ulaşmıyor?

dondolino bende almak istemiştim.
ege sallanmaya alışıktı daha önce sırf o yüzden istedim.daha sonra da mama sandalyesi oluyordu.
ama şimdi kendiliğinden uyuduğu için almadım.
onun yerine yüksekliği pozisyonu ayarlanabilir mama sandalesi aldım çokta memnunum.
fotosu ciciler başlığında var.

ege gece üzerini ayaklarıyla çok açıyor uyku tulumu aldım harika bişey kadife baya kalın.
birde kaşıkla egeye bişey yedirmeye çalışırken burnunun içine kadar giriyor,elleriyle kaşığı tutmaya çalışıyor,püskürtüyor offf çok zıpır bu bebekler yaaa

arkadaşlar bana gelen milupa numuneleri;

3 milumil devam maması
2 aptamil devam sütü
1 aptamil sütlü pirinçli
2 gece tahılları muzlu armutlu
1 gece tahılları 7 tahıllı
1 gece sütlü kurabiyeli
kitapçık ve önlük

Back
X