• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri buraya

kızlar bi sebze çorbası maceramız daha hüsranla sona erdii offfff 2 yemek kaşığı kadr yedirebildi.. yani 1 kepçe koymuştum ama anca 2 yemek kaşığı yiyebildi eşşek:)) sütlü piriçli yi ii yiyodu ama.. ağzının tadını biliyor sıpaaaa

ben ne alıcam bende bilmiyorum yaa..kızlar siz ii kilo vermişsiniz benim 9 kilo fazlam var hala..ama çok kararlıyım..ramazandan sonra çok dikkat edicem..eşimin arkadaşının spor salonu varmış bi oraya bakıcam kafama yatarsa yazılıyım diyorum..

öyle çok sıkı diyet yapmıycam uzun vadeye yaycam..ama oğluşum 1 yaşındayken ben tam fit olmak istiyorum..tatamen imaj değiştirmeyi düşünüyorum inşallaahhhhhhh...

su bogazımı azıcık bende tutsam zayıflarım belkı 23 tane pantolondan 2 tanesı oluo benımde senağlama
gelde askı memnuda kı pis bıhterı kıskanma

bızımkı dÜn lahana-havuÇ-domateslı Çorba yedı.
yedımı yedı valla:))

ama ne yersek yıyelım mılupa aptamıl vazgeÇılmezımız olmazsa olmazımız..

ya offff ımaj deĞıŞıklıĞı fıkrı bendede var
kuafÖre gıdıp saÇları kestıresım var.
var da..her seferınde pıŞman oluyorum kestırınce..

Bence de. Bu bedene göre mi? Gittim kabinlerde mahvoldum ve almadım hiçbir şey

selam kızlar aynen katılıyorum kabin meselesine canı çıkıo insanın kanter içinde kalıosun birde giydiğin şey seni fil gibi gösterdiğinde dumur olup eve geri tek tesellisi emzirmek hihihiihi eee süt veriyozda ondan canımmmm ben su vermiyorum bebişe ek gıdaya daha geçmedik ama arada çok sıcaklarda verdim pekte istekli deil benim velet

aman deniz ya bebekle 3-5 ev gezmesi yapıcaz zaten o kadar o da arabayla donmam inşallah yaa.bugünde çok sıcak zaten

hee tabi tabi..
süs yapcam diye giy sen etekleri..3-5 ev gezmesiymiş:)))

giy yahuuu şaka yaptım.
ben bitek eteklerime sığıyordum hava soğuyunca tek kotun eline kaldım yaram var o sebepten!!!

3-4 kilo verince eski pantolonlarımı denedim biri olduu 5 aylık hamileyken aldığım pantoloooonn!!!!senağlama

hain domdom zayıflamış bi de hava atıyooooosengözlerimebaksanab

yok be ne zayıflaması 65dim 63 olmuşum
daha 6 kilom var ama göbeğim indi şükür

zayıflamıŞmı
kız sultan ne ara zayıfladın bee??
ay taktın bana bugün geri alcem tamam :DD

umut suyu acayip seviyo babasına çekmiş heraldee...bende doktora sordum nekadar içmek istiyosa verin dedi bende sınırlamıyorum..her mamadan 5-10 dk sonra veriyorum ..daha su biberonunu görünce çıldırıyo sevinçten kendi eline veriyorum bende bi gözüne sokuyo bi burnuna sonunda tutturuyo amaa :))

ya offff İmaj deĞİŞİklİĞİ fİkrİ bendede var
kuafÖre gİdİp saÇları kestİresİm var.
var da..her seferİnde pİŞman oluyorum kestİrİnce..

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sen pişman oluyorum deyınce
ilkokul zamlarım geldı aklıma
annem kuafore goturur saclarımı kestırırdı her seferınde heveslı heveslı gıder katlı kestırmek ısterdım ama aglayarak sapka takarak dönerdım ve gunlerce aglardım
neden mı ?
annem hep su küt kesım dedıklerı model kestırırdı ve kulaklarımın yarısına kadar boyu
:roflol::roflol::roflol:
ah anne ahh

ben ne alıcam bende bilmiyorum yaa..kızlar siz ii kilo vermişsiniz benim 9 kilo fazlam var hala..ama çok kararlıyım..ramazandan sonra çok dikkat edicem..eşimin arkadaşının spor salonu varmış bi oraya bakıcam kafama yatarsa yazılıyım diyorum..

öyle çok sıkı diyet yapmıycam uzun vadeye yaycam..ama oğluşum 1 yaşındayken ben tam fit olmak istiyorum..tatamen imaj değiştirmeyi düşünüyorum inşallaahhhhhhh...

senin yine az varmış benim hala 15 kilo fazlam var malum 25 kilo aldım hamileyken doğumdan sonra 5 kilo gitti sadece ,ben de spor salonuna gitcem ve aynı senin gibi ben de oğlumun doğumgüünüde fit olmak istiyorumm

Konuyu Toplam 24 Kullanıcı okuyor. (22 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
KK Pro Üyebursasu, aysunsudeNAZ, ceyo16+, chveneburi+, croxilex, demet1, denizela, dilekruzgar+, esradincel, giznur, gulshenidil, Hatun+, jeandark+, kzmnsn, merakli_misafir, pinarny, poseidon80+, rosemaryy, Ruveydax+, sinemsin2811+, tugbis, ugly

aman allah ım biri bizi durdursun
şenlik vaaaaaaaaaaaar:teytey::teytey::teytey::teytey:

yok be ne zayıflaması 65dim 63 olmuşum
daha 6 kilom var ama göbeğim indi şükür

ay taktın bana bugün geri alcem tamam :dd

ne takmıcam kızm yaaa...

zayıflamışsın ötesi varmı bunun..
40 giyiyorum ben hatta o bile dar geliyo bazı kesimlerde 42 denettiriyorlarda boğasım geliyo o tezgahtarları..
38 ler ölee bakıyo bana..

ben 58 olsam kafi bana eski kilom ah ah!!

valla çokk güzel planlarım var kendimle ilgili..öncelikle fizikle başlıycemmm isteğim kiloya gelince saçlarıma röfle yaptırım diyorum..uzun zamandır kendi saç rengim artık çokk sıkıldım..sonra gardorabımı yenileyim diyorum güsel güsel ciciler alıcamm..42 beden giyoyom yaa bıktım artık..ki eskiden 36 giyerdim..allahım tüm bunlar için bana biraz güç verrr amin..kızlar amin deyin emiii..

Back
X