• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri buraya

aa bu arada baran beyle bereber yemek yedik. babamız gelmedi ..
sofrayı hazırladım.. onuda masa sandalyesine oturtutm.

1 kaşık çorba vereim dedimm.. oda ne ondan sonra sıpa devamlı istedi ..
şaşırdım kaldım.. çorbanın tavuğundan ufak bir parça verdim.. hatta yıldız şehriyeden 2 tane verdim. yedi..
ezmedim de öyle götürtü..
bir ara tıkandı zannettim.. ama halletti benim oğlum ..
çorbayı çok sevdi.. öğlen sebze çorbasını yedirmek için amma uğraşmıştım..

su içmiyor.. ama ne yapcam ben ...

yemekte eline fırına patates atmıştım ondan da verdim. ısırıp kopardı.
tavuk parçası verdim. kemirdi..
adam resmen benle yemek yedi..

tabiii halimiizi görmemiz lazımdı.. yemekten sonra tüm kıyafetlerimizi değiştirdik.

aa bu arada baran beyle bereber yemek yedik. babamız gelmedi ..
sofrayı hazırladım.. onuda masa sandalyesine oturtutm.

1 kaşık çorba vereim dedimm.. oda ne ondan sonra sıpa devamlı istedi ..
şaşırdım kaldım.. çorbanın tavuğundan ufak bir parça verdim.. hatta yıldız şehriyeden 2 tane verdim. yedi..
ezmedim de öyle götürtü..
bir ara tıkandı zannettim.. ama halletti benim oğlum ..
çorbayı çok sevdi.. öğlen sebze çorbasını yedirmek için amma uğraşmıştım..

su içmiyor.. ama ne yapcam ben ...

yemekte eline fırına patates atmıştım ondan da verdim. ısırıp kopardı.
tavuk parçası verdim. kemirdi..
adam resmen benle yemek yedi..

tabiii halimiizi görmemiz lazımdı.. yemekten sonra tüm kıyafetlerimizi değiştirdik.

aferin minik adamına:)afiyet şeker olsun. büyüdüler artık cnm büyük gibi yemek istiyolar. selen de bugün sabhtan beri ne versem kaşığa ve tabağa saldırıyo tutmak istiyo. en son meyve püresini verirken vereyim dedim tabğı.mıncıkladı hep her yeri elma oldu. ben de kızdım öyle alışmsın diye aldım elinden. bir ağladı resmen krize girdi. benim bu kızım çok inat olck galiba. istediği olmadımı böyle deli gibi ağlıyo yandım ben

aferin minik adamına:)afiyet şeker olsun. büyüdüler artık cnm büyük gibi yemek istiyolar. selen de bugün sabhtan beri ne versem kaşığa ve tabağa saldırıyo tutmak istiyo. en son meyve püresini verirken vereyim dedim tabğı.mıncıkladı hep her yeri elma oldu. ben de kızdım öyle alışmsın diye aldım elinden. bir ağladı resmen krize girdi. benim bu kızım çok inat olck galiba. istediği olmadımı böyle deli gibi ağlıyo yandım ben

valla öyle resmen bizim yediklerimizi yemek istiyor..

tuz neden yasak bu sıpalara . öylenki çorba tuzsuz du yemedi.. akşamkine bayıldı sıpa..
versek ne olurki ..

Bu arada boyuna misafir var forumda
aman canım sizde hiç misafir perver değilsiniz canım

aferim barancığa bende pirinci lapa yaptım devam sütü ve muz ile karıştırdım afiyetle yedi bir arkd.demişti pirincin suyu kemiklerine çok iyi gelirmiş, ondan öyle verdim bizde milupanın muzlusunu seviyor....
ben küçük kavanozlarda yapıyorum yoğurdu şu ana kadar bir kere başarısız oldum.....

megulcum yıldıztabya bilge hastanesinde yusuf büyükpınarbaşılı diye bir doktor var ben ona götürüyorum kızımı şiddetle tavsiye ederim çok iyi özellikle insan olarak valla çocukla ayru anneyle ayrı ilgeleniyo psikoloğum gibi oldu:)

kızlar geçen ama nezaman tam bilemiyorum sultan kahvaltıda değişik ne verilir demişti bi arkadaşta cevap olarak ben bişey ekmeğiyle kahvaltı hazırlıyorum dedi ama ne ekmeğiydi hatuırlamıyorum değişikti adı ama adı kepekli gibi falan değil bilen varsa yazarmı bizimkide cici bebe hazır pekmezli falan yemekten sıkıldı sanırım değişik bişeyler ayarlamam lazım
şirvan sorma bizim oğlanda zorla su içiyo sende emziriyosun hala demi ben herhalde emdiği su yetiyo diye düşünüyom ama şöle lıkır lıkır bi su içse ii gelcek gibi geliyo

kızlar geçen ama nezaman tam bilemiyorum sultan kahvaltıda değişik ne verilir demişti bi arkadaşta cevap olarak ben bişey ekmeğiyle kahvaltı hazırlıyorum dedi ama ne ekmeğiydi hatuırlamıyorum değişikti adı ama adı kepekli gibi falan değil bilen varsa yazarmı bizimkide cici bebe hazır pekmezli falan yemekten sıkıldı sanırım değişik bişeyler ayarlamam lazım
şirvan sorma bizim oğlanda zorla su içiyo sende emziriyosun hala demi ben herhalde emdiği su yetiyo diye düşünüyom ama şöle lıkır lıkır bi su içse ii gelcek gibi geliyo

aynen canım nerde lıkır lıkır

selam arkadaşlar malum diş çıkarıyoruz bu aralar giremiyorum beni baya oyalıyoo
ben de dişçiye gittim bugün 20lik dişim fena çürümüş çekti dişimiiiiii :(( haftaya da dolgu için tekrar gitçem
dönüşte de bizim fakülteye uğradım,hem mevsimsel grip aşısı hem de domuz gribi aşısı oldum ,
dişlerime vurulan iğneleri de sayarsak toplam 6 tane iğne yidimmm:sinifsinif:

selam arkadaşlar malum diş çıkarıyoruz bu aralar giremiyorum beni baya oyalıyoo
ben de dişçiye gittim bugün 20lik dişim fena çürümüş çekti dişimiiiiii :(( haftaya da dolgu için tekrar gitçem
dönüşte de bizim fakülteye uğradım,hem mevsimsel grip aşısı hem de domuz gribi aşısı oldum ,
dişlerime vurulan iğneleri de sayarsak toplam 6 tane iğne yidimmm:sinifsinif:

oyy maşallah .. yokmuydu daha ...

ayy
dilekcigim zor oldumu bende dş çektrcm ama korkudan gidemiyorumm

benimde gitmem gerek .. geçenlerde babamla gitmiştim. bende gösterim diye..

4 tane dolgu var.dedi.. sağ- sol - alt-üst her köşede var anlayacağız..

ama ben korkudan gidemiyorum. birde süt veriyorum ..

iğne yapınca baranı nasıl emzirecem ..

yaa aslında benim hamilelikten beri vardı problem ama korkudan gidemiyordum ama son 10 gündür ağrımaya başladı bazen gece uykudan uyandırıyordu canıma tak etti yanii
diş çekimi zor olmadı ama diştaşı temizliği de yaptı o baya canımı yaktı
bi de çekilen diş 20lik diş taa arkada o yüzden çekimden 3-4 saat sonra ağrımaya başladı

bizim oğlan diş çıkaracak diye beklerken annesi diş çıkardı delikafadulden

yaa aslında benim hamilelikten beri vardı problem ama korkudan gidemiyordum ama son 10 gündür ağrımaya başladı bazen gece uykudan uyandırıyordu canıma tak etti yanii
bi de çekilen diş 20lik diş taa arkada o yüzden çekimden 3-4 saat sonra ağrımaya başladı

delikafadulden delikafadulden delikafadulden

benimde gitmem gerek .. geçenlerde babamla gitmiştim. bende gösterim diye..

4 tane dolgu var.dedi.. sağ- sol - alt-üst her köşede var anlayacağız..

ama ben korkudan gidemiyorum. birde süt veriyorum ..

iğne yapınca baranı nasıl emzirecem ..
belki sana sprel sıkar ama oda ne kadr uyuşturr muamma

geçmiş olsun dilekçim ya bende çok korkuyorum dişlerim çürümeye başladı benimde
benimki gitti zaten iptal çekilmekten başka caresi yok

canım benm baydr var hamilelikten de önce cesareti topladık gittik apse yapmş çekmedi 1 ayilaçları kulan gel dedi bu sefer hamile kaldım 7 aylık hamileyken yine diş agrısı çektim gittim dr çekemm dedi şimdi de gidemiyomm kurtuluşu yok
çegirge 1 sıçrar 2 sıçrar 3.de hoppp akannehir

Back
X