• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri buraya

sehercim gndersen bile boyutu büyüktür o dosyanın muhtemelen.msnden inmesi çok zor.sen bence dosyayı indirdiğinde nasıl açtın onu anlat kızara onlar da indirip açsın.

hele ki bu son sürüm msn yüklediyseniz download çok yavaş dosya inince virüs taraması yapan bi eklenti çıkarıyor bide onu bekliyorsun falan

bu son sürüm msnideee facebook un son halinideee hiiç sevemedim

merhaba;
benim bebeğim de 19 nisan doğumlu mesajları okudumda aranızda yoğurt verenler var benim doktorum verme dedi şimdi muallakda kaldım.bide ben pınar ın ilk adım die bi sütü var ondan muhallebi yapıorum arasıra deneyeniniz varmı?sebze çorbasını da yemşyo cadı kızımm

doğduğunda alttaki dişlerin ucu vardı 2 ay olmadan tamamladı dişlerini kalsium fazlalığı olabilir vücudunda dedi gerçi üst dişlerde bi gelişme yokk ağzı felaket akıyoo önlük takıyorum çekip atıyoo boynunu acıtıp bide ağlıyo :s

günaydın...
biz kızımla 11de yattık 7 de kalktık.tabi o arada rutin ağlamalarını yapıyor sağa sola dönmek için.eşim iş yetiştirmek için sabaha kadar oturunca gelip ecrin mıkırdanınca pışpışlıyor bende deliksiz bi uyku çekiyorum.
ben baran kalkmadan kalkım emziriyorum .. 4saat arayla..
benimki kalktığında ağlamıyor. parmağını emiyor..
gerçi öyle 4 saati geçmiş bırakmadım hiç..
ama hiç gece ağlayarak uyanmadığı. gerçi ben uyanmasına izin vermedim..

böyle yapmamamam mı lazım..

siz bu yoğurtları inek sütüylemi yapıyosunuzzzz

ben cam şişe paztörize-2-3 günlük inek sütler varya onlardan yapıyorum.

günaydın..

gece yan çeviriyoruz bebekleri demişsiniz.ben hiç öle bişey yapmıyorum.sırt üstü yatmayı seviyo bise yastıksız.yastık koyuyorum kendini aşağıya itiyor sabaha kadar.
sırt üstü kollar yanda hoşuna gidiyor.

benimkide aynı sırt üstü yatıyor kollar yukarda yanlarada

yoğurtları pastorize sütten yapıyoruz yoğurt makinesiyle.devam sütüyle denemiş bizim bakıcı olmamış
yoğurt makinesinde ne kadar sürede oluyor acaba...
bence gerek yok.. dün akşam bir şişe sütten yaptım sabaha kadar beklettim . katılığı gayet iyiydi, tadına bakmadım henüz , dolaba koydum .. öğlen tadacaz inş.

dünkü kontrol iyi geçti çok şükür.
kabızlık için daha bişey yazmıcan dedi.
sulu yedirmeye çalışın dedi.
bizim doktor zaten ilaç tedavisi yanlısı değil kolay kolay yazmaz.

biz sadecew sıvı alıyoruz.. çorbamız bile sulu sulu. ama hala kabız bu çoçuk..

ilayda bizimkide hep sırtüstü yatıp aşağı çekerdi ayaklarıyla şimdi her yöne dönüp bizim gibi yatıyo bi sağa dönük uyumuş bi sola çook komik büyük insan gibi :) eskiden bende döndürürdüm gündüz dönsede gece uykuda kendi dönemez bağırırdı şimdi beceriyo artık :)
maşallah ona..
ecrin de herkese gülücükler dağıtır yabancılığı yoktur.hele teyzesini webcam den gördüğü zaman bile deliriyor sevinçten.birtek kayınvalidem de katıla katıla ağlıyor.geçen gittiğimizde ben yan odadaydım dedesinden almış bizimki başladı ağlamaya koştum hemen valla bişey yapmadım diyor sapsarı olmuş kadın korkudan :))

annesinin sevmediklerini hissediyor deseeem asıl dedesinde ağlaması lazım ama dedesi çok nazik tutar hırpalamaz devamlı gezdirir.hanımefendinin keyfi gıcır oluyor :)

ama kayınvalidem beceremiyor tutmayı.birde böyle aceleci tipler vardırya her hareketleri hoyrattır o da öyle canını yakıyor çocuğun belkide

güzelim biz senle hep aynı şeyleri düşünüyoruz... yaşadıklarımızda nerdeyse aynı..
tanışalım biz senle ..
avrupa yakasında oturuyordun dimi sen ..

günaydın kızlar,
mügecim ben yoğurdu inek sütüyle yapıyorum eker in günlük sütleri oluyo 3gün dayanıyo
o cam mama kavanozlarında yapacaksan 1 çay kaşığı yoğurt yeterli oluyo
sütü kaynatmıcaksın zaten serçe parmağını süte soktuğunda 7ye kadar sayabileceksin o sıcaklıkta olacak sonra 1 çay kaşığı yoğurdu az sütte ez ve yoğurdu nerde mayalayacaksan kavanozu oraya koy öyle mayala yerinden kıpırdatmaman gerekiyor yoksa olmaz
daha sonra yoğurdu süte koy ve karıştır
kapağını kapa üstüne 2-3 havlu koy sıcak yerde daha ii mayalanıyor
4-5 saat sonra hazırdır

sultan günaydın ,, ben yoğurt yaparken.. sütün tamamını kaynatıyorum. sonra soğumaya bırakıyorum.. sonradan parmak değecek ılıklığa geldiğinde mayalıyorum.. akşam mayalıp sabaha kadar bekletiyorum..
merhaba;
benim bebeğim de 19 nisan doğumlu mesajları okudumda aranızda yoğurt verenler var benim doktorum verme dedi şimdi muallakda kaldım.bide ben pınar ın ilk adım die bi sütü var ondan muhallebi yapıorum arasıra deneyeniniz varmı?sebze çorbasını da yemşyo cadı kızımm
benimkide sebze çorbası yemiyor

kızlar kanal d yi açın.. allah kimseye böyle bir acı vermesin..
allah şifa versin

direk aklıma şenay geldi.. zerenciğin inş. bişeği yoktur..

allah nerde hasta bir kuzu varsa şifa versin...

kzlar pazartesi sabahı doktorun programında ender saraç varmış..

toksin atıcı lahana çorbası ve soğan çorbasının tariflerini verecekmiş...

selam kızlar ....

biz kardeşimin üniversiteden arkadaşlarının evindeyiz 4 bekar kız ev sahibi evli oğluşumla burdayız kahvaltıdan sonra alışveriş yapıcam eve gidince görüşürüz

mersel_2009 kimdi?
tanıyamadım...

merhaba şekerpareler..
nasılsın bakalım.

aman be şirvan sorma bende çok etkileniyorum bebek haberlerinden hep ağlıyorum.

Back
X