Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben baran kalkmadan kalkım emziriyorum .. 4saat arayla..günaydın...
biz kızımla 11de yattık 7 de kalktık.tabi o arada rutin ağlamalarını yapıyor sağa sola dönmek için.eşim iş yetiştirmek için sabaha kadar oturunca gelip ecrin mıkırdanınca pışpışlıyor bende deliksiz bi uyku çekiyorum.
siz bu yoğurtları inek sütüylemi yapıyosunuzzzz
günaydın..
gece yan çeviriyoruz bebekleri demişsiniz.ben hiç öle bişey yapmıyorum.sırt üstü yatmayı seviyo bise yastıksız.yastık koyuyorum kendini aşağıya itiyor sabaha kadar.
sırt üstü kollar yanda hoşuna gidiyor.
yoğurt makinesinde ne kadar sürede oluyor acaba...yoğurtları pastorize sütten yapıyoruz yoğurt makinesiyle.devam sütüyle denemiş bizim bakıcı olmamış
dünkü kontrol iyi geçti çok şükür.
kabızlık için daha bişey yazmıcan dedi.
sulu yedirmeye çalışın dedi.
bizim doktor zaten ilaç tedavisi yanlısı değil kolay kolay yazmaz.
maşallah ona..ilayda bizimkide hep sırtüstü yatıp aşağı çekerdi ayaklarıyla şimdi her yöne dönüp bizim gibi yatıyo bi sağa dönük uyumuş bi sola çook komik büyük insan gibi :) eskiden bende döndürürdüm gündüz dönsede gece uykuda kendi dönemez bağırırdı şimdi beceriyo artık :)
ecrin de herkese gülücükler dağıtır yabancılığı yoktur.hele teyzesini webcam den gördüğü zaman bile deliriyor sevinçten.birtek kayınvalidem de katıla katıla ağlıyor.geçen gittiğimizde ben yan odadaydım dedesinden almış bizimki başladı ağlamaya koştum hemen valla bişey yapmadım diyor sapsarı olmuş kadın korkudan :))
annesinin sevmediklerini hissediyor deseeem asıl dedesinde ağlaması lazım ama dedesi çok nazik tutar hırpalamaz devamlı gezdirir.hanımefendinin keyfi gıcır oluyor :)
ama kayınvalidem beceremiyor tutmayı.birde böyle aceleci tipler vardırya her hareketleri hoyrattır o da öyle canını yakıyor çocuğun belkide
günaydın kızlar,
mügecim ben yoğurdu inek sütüyle yapıyorum eker in günlük sütleri oluyo 3gün dayanıyo
o cam mama kavanozlarında yapacaksan 1 çay kaşığı yoğurt yeterli oluyo
sütü kaynatmıcaksın zaten serçe parmağını süte soktuğunda 7ye kadar sayabileceksin o sıcaklıkta olacak sonra 1 çay kaşığı yoğurdu az sütte ez ve yoğurdu nerde mayalayacaksan kavanozu oraya koy öyle mayala yerinden kıpırdatmaman gerekiyor yoksa olmaz
daha sonra yoğurdu süte koy ve karıştır
kapağını kapa üstüne 2-3 havlu koy sıcak yerde daha ii mayalanıyor
4-5 saat sonra hazırdır
benimkide sebze çorbası yemiyormerhaba;
benim bebeğim de 19 nisan doğumlu mesajları okudumda aranızda yoğurt verenler var benim doktorum verme dedi şimdi muallakda kaldım.bide ben pınar ın ilk adım die bi sütü var ondan muhallebi yapıorum arasıra deneyeniniz varmı?sebze çorbasını da yemşyo cadı kızımm
ama ben çalışıorumm ne var kanal d de![]()