Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Graphical Tickers and Trackers: Weight Loss, Trying To Conceive, Pregnancy...bebişin ay cizelgesini nasıl yapıyorsunuz arkadaslar ..
ne cok sey sordum yaa
sultan senin yenge fransızmı?
abin niye fransada?
okul içinmi iş içinmi gitti?
meraktan yani...
nerrden biliyosun kız:)
evlendiler ve oraya yerleştiler
yoksa abim burda profösyonel futbolcuydu bıraktı gitti delüüüüü
kız sen dedinya abim fransada yeğen gripmi olmuş ne olmuş..falan filan...
futbolcu ha...
ne işi gavur ellerde fenerbahçeye transfer etseydik biz onu..
merhabalar arkadaşlar.hepinize hayırlı cumalar.
niye kız genel evde çalışmıyorum ki
aa kimse bilmiyomu yaa kalbi delik çıktı şenayının kızının hangisiydi hatırlamıyorum ama
4+1 ler var onları çok beğendim ben aliye 177m2 mi neydi ama bana çok ıssız bi yer gibi geliyor gidip göremedik daha eşimin işler yoğun.görmeyi çok istiyorum
başakşehirde oturuyoruz burasıda dışarda kalıyor ama çok güzel hep siteler var sakin...aslında başakşehirden vazgeçmem ama burda 150 m2 üstü evler çoooooook pahalı normal bir apt dairesine 250 300 verilmez yani sular vadisi diye biryer var gözümüzü kararttık ordan villa alacaktık ama sel olunca bizim sular vadisini hakaten sular götürdüiyiki almamışız çok deli borca girecektik valla
aa bu arada baran beyle bereber yemek yedik. babamız gelmedi ..
sofrayı hazırladım.. onuda masa sandalyesine oturtutm.
1 kaşık çorba vereim dedimm.. oda ne ondan sonra sıpa devamlı istedi ..
şaşırdım kaldım.. çorbanın tavuğundan ufak bir parça verdim.. hatta yıldız şehriyeden 2 tane verdim. yedi..
ezmedim de öyle götürtü..
bir ara tıkandı zannettim.. ama halletti benim oğlum ..
çorbayı çok sevdi.. öğlen sebze çorbasını yedirmek için amma uğraşmıştım..
su içmiyor.. ama ne yapcam ben ...
yemekte eline fırına patates atmıştım ondan da verdim. ısırıp kopardı.
tavuk parçası verdim. kemirdi..
adam resmen benle yemek yedi..
tabiii halimiizi görmemiz lazımdı.. yemekten sonra tüm kıyafetlerimizi değiştirdik.
megulcum yıldıztabya bilge hastanesinde yusuf büyükpınarbaşılı diye bir doktor var ben ona götürüyorum kızımı şiddetle tavsiye ederim çok iyi özellikle insan olarak valla çocukla ayru anneyle ayrı ilgeleniyo psikoloğum gibi oldu:)
selam arkadaşlar malum diş çıkarıyoruz bu aralar giremiyorum beni baya oyalıyoo
ben de dişçiye gittim bugün 20lik dişim fena çürümüş çekti dişimiiiiii( haftaya da dolgu için tekrar gitçem
dönüşte de bizim fakülteye uğradım,hem mevsimsel grip aşısı hem de domuz gribi aşısı oldum ,
dişlerime vurulan iğneleri de sayarsak toplam 6 tane iğne yidimmm:sinifsinif:
siz gezmek yapınca egeye kim baktı...
ahhh eskiden gece 1-2 de dışarı çıkar tur atıp, bişeyler tıkınıp gelirdik..
şimdi nerde çoçuk uyuyor.. canımız bişey isteyince eşim gidip alıp geliyor..
eve tıkalı kaldımmmmm
aaaa baanlar bu gece ne oldu size performasınızı düşük gördüm...
benide kardeşim bir pisliğe bulaştırdıki anlatamam..
şu facedki tarla...
kız hergün açıp niye bakmıyon tarlana diyor..
kendisi açıp bişeyler yapıyor..
baranı emzirmeye kalkmıştım..
aklıma geldi..
benim çilekler olmuştur diye.. kalkım topliyimde sabah kardeşimden fırça yemiyim dedim..
--artık sabah 11 gibi görüşmeyi ümit ediyorum sizlerle..
bizim can bu gece hiç uyanmadı akşam 8 buçukta mamasını yiyip yatmıştı sonra 6 buçukta kalktı 7 de kahvaltı etti. ilk defa uyanmadı çok şaşırdık bizde acaba artık uyanmicak mı yoksa 1 kerelik miydi.P
günaydın...
biz kızımla 11de yattık 7 de kalktık.tabi o arada rutin ağlamalarını yapıyor sağa sola dönmek için.eşim iş yetiştirmek için sabaha kadar oturunca gelip ecrin mıkırdanınca pışpışlıyor bende deliksiz bi uyku çekiyorum.
ecrin artık gece mama emmiyor.kaçta yatarsa yatsın 6 7 ye kadar mama için uyanmıyor.sadece sağa sola dönmek için mıkırdanmalar..bu sabah birden katılarak ağladı fırladım yataktan baktım bizimki yatağın enlemesine dönmüş başı karyolasının tahtasına yaslanmış acımış herhalde.bana bakan kısmına korumalık takmamıştım göreyim diye.canı istediimi fır dönüyo yatakta istemedimi gelin çevirin diye ağlıyor zilli.dün sabah da cibinliğini çekiştirmiş cukcukcuk emiyordu o sese uyandım :)
bizimkisi uzun zamandır gece kalkmıyor.
diş çıkarırkende ne ateşi çıktı nede huysuzluk yaptı.doktor bünye sağlam dedi:))
şimdilerde sürekli gezmek istiyor.
allahtan ev bahçeli sürekli kucakta geziyor.
haftasonu yazlığa götürüyorum..denize bayılıyor görünce çırpınıyor.
benim gibi deniz aşığı oldu..
ben hamileyken karısına uyup çocuk yapmaya niyetlenen çok zor bi hamilelik geçirirken benimle alay eden kusuyorum diye biraz kendini tut ne öyle nanemollasın diye azarlayan düşük tehlikesi geçirip hastanede yattığımda hastaneyede evimede gelmeyen üstüne üstlük arayıp karısının doğum gününe çağıran (ben düşük korkusuyla yerimden kalkamazken) gidemeyince trip yapıp o zaman hediyesinin parasını gönderin diyen 6aylık hamileyken göbeğim çok çıkmadı diye hamile değilsin imaları yapan karısının laflarına kıskıs gülen doğumumda bebek doğunca 1 saat durup giden hastane çıkışıma gelmeyen (karısı hiç gelmedi) daha biiiiisürü şey yaşatan bi adama ben zalim olurum arkadaş melek değil insanım zira.davulun sesi uzaktan hoş gelir.anlattıklarımı gözlerinizi kısıp "hııı kim bilir bu tuba ne cadılıklar yapıyodur da adam öledir" diye yorumluyorsanız birdaha dertleşmeyi düşünmüyorum.ben bütün bunlara rağmen tek saygısızlık etmedim buna da evladım üstüne yemin ederim...
bu kadar kalabalık var.. bir artık bana tuzun bebeklere neden yasak olduğunu söylesin..
bayanlar bu kalabalığı bırakmak istemiyorum ama...
annem geldi.. barana çorbasını içiriyor.. bende kalkım evi süpürüm bari
bu hafta hiç temizlik yapmadık. resmen.. eski günlre döndüm.. hertaraf pislik içinde..
baranlada ilgilenecek biri varken .. öğleden sonra görüşürüz..
ha bide kızlarrrr...çok inceliommm yaaa..tartıda çok oynamasada acayip inceldmmmm..çok mutlummmm...dün kızkardeşimşn bbi pantolunun denedim süperrr olduu..eşim sanada alalımçok yakıştı diyooo..tam gaz devammm..
dün balığı biraz fazla yedimm..sonra erkek kardeşimle koşuya çıktıkkk..koşarken düştümmmmm..arkamdanda araba geliyodu nerdeyse ezecektiiii..canım kardeşim kurtardııııı...(
eşime söylemedim çok kızarrr..
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10102;104/st/20090414/n/G%FClfem/k/e352/age.pngkızlar ben ticker yapamadım ya bi türlü.bi el atın lütfen.14 nisan gülfem
cnm png yazan yere kadar kopyala birde arada dene bazen öyle mesaj veriyor...kızlar
oğlumun çizelgeyı yaptım yapıştırdım sayfaya ama alttakı mesaj cıkıyor olmuyor nerde hata yapıyorum
Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10102;104/st/20090414/n/G%FClfem/k/e352/age.png
cnm profilden yapıştır inş.beğenirsin