• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri buraya

ay çok güzel olmuş gülşen diş bugdayın ınan duygulandım gözlerım doldu bende oğluma yapacagım örnek oldu bana cok teşekkur ederım

nerrden biliyosun kız:)
evlendiler ve oraya yerleştiler
yoksa abim burda profösyonel futbolcuydu bıraktı gitti delüüüüü

kız sen dedinya abim fransada yeğen gripmi olmuş ne olmuş..falan filan...

futbolcu ha...
ne işi gavur ellerde fenerbahçeye transfer etseydik biz onu..

niye kız genel evde çalışmıyorum ki

alemsin valla.

aa kimse bilmiyomu yaa kalbi delik çıktı şenayının kızının hangisiydi hatırlamıyorum ama

hadi ya çok üzüldüm.rabbim şifasını versin.

4+1 ler var onları çok beğendim ben aliye 177m2 mi neydi ama bana çok ıssız bi yer gibi geliyor gidip göremedik daha eşimin işler yoğun.görmeyi çok istiyorum

başakşehirde oturuyoruz burasıda dışarda kalıyor ama çok güzel hep siteler var sakin...aslında başakşehirden vazgeçmem ama burda 150 m2 üstü evler çoooooook pahalı normal bir apt dairesine 250 300 verilmez yani sular vadisi diye biryer var gözümüzü kararttık ordan villa alacaktık ama sel olunca bizim sular vadisini hakaten sular götürdü :D iyiki almamışız çok deli borca girecektik valla

biz de yaza sitede bi ev düşünüyoruz.bıktım gülfemi nerede gezdirecem derdinden.burası hiç müsait değil.ya kira ya satın almak istiyoruz.Allah hepimizin gönlüne göre versin.

aa bu arada baran beyle bereber yemek yedik. babamız gelmedi ..
sofrayı hazırladım.. onuda masa sandalyesine oturtutm.

1 kaşık çorba vereim dedimm.. oda ne ondan sonra sıpa devamlı istedi ..
şaşırdım kaldım.. çorbanın tavuğundan ufak bir parça verdim.. hatta yıldız şehriyeden 2 tane verdim. yedi..
ezmedim de öyle götürtü..
bir ara tıkandı zannettim.. ama halletti benim oğlum ..
çorbayı çok sevdi.. öğlen sebze çorbasını yedirmek için amma uğraşmıştım..

su içmiyor.. ama ne yapcam ben ...

yemekte eline fırına patates atmıştım ondan da verdim. ısırıp kopardı.
tavuk parçası verdim. kemirdi..
adam resmen benle yemek yedi..

tabiii halimiizi görmemiz lazımdı.. yemekten sonra tüm kıyafetlerimizi değiştirdik.

ooh maşallah afiyet olsun barancığa.

megulcum yıldıztabya bilge hastanesinde yusuf büyükpınarbaşılı diye bir doktor var ben ona götürüyorum kızımı şiddetle tavsiye ederim çok iyi özellikle insan olarak valla çocukla ayru anneyle ayrı ilgeleniyo psikoloğum gibi oldu:)

canım ben de yıldıztabya bilgeye gidiyorum.zaten sen tavsiye etmiştin.ama doktorumuz kamil bey.iyi biri ama çok baştan savma bakıyo.biraz dağınık bir de hiçbişey anlatmıyo,sorunca söylüyo.genelde olur annesi diyo.ben biraz daha ilgi istiyorum.şimdi aynı hastanede ayıp olur muki?bi de kamil bey başhekim yardımcısı.

selam arkadaşlar malum diş çıkarıyoruz bu aralar giremiyorum beni baya oyalıyoo
ben de dişçiye gittim bugün 20lik dişim fena çürümüş çekti dişimiiiiii :(( haftaya da dolgu için tekrar gitçem
dönüşte de bizim fakülteye uğradım,hem mevsimsel grip aşısı hem de domuz gribi aşısı oldum ,
dişlerime vurulan iğneleri de sayarsak toplam 6 tane iğne yidimmm:sinifsinif:

geçmiş olsun.ben domuz gribi aşısından korkuyorum ya.bi sürü laf dolaşıyo ortalıkta.

siz gezmek yapınca egeye kim baktı...

ahhh eskiden gece 1-2 de dışarı çıkar tur atıp, bişeyler tıkınıp gelirdik..
şimdi nerde çoçuk uyuyor.. canımız bişey isteyince eşim gidip alıp geliyor..
eve tıkalı kaldımmmmm

aynen biz de öyleydik ve sonra dediğin gibi olduk.

aaaa baanlar bu gece ne oldu size performasınızı düşük gördüm...

benide kardeşim bir pisliğe bulaştırdıki anlatamam..
şu facedki tarla...
kız hergün açıp niye bakmıyon tarlana diyor..
kendisi açıp bişeyler yapıyor..
baranı emzirmeye kalkmıştım..
aklıma geldi..
benim çilekler olmuştur diye.. kalkım topliyimde sabah kardeşimden fırça yemiyim dedim..

--artık sabah 11 gibi görüşmeyi ümit ediyorum sizlerle..

ah şirvan sorma o farmville benim de başımda.engelliyemiyorum kendimi ya.

bizim can bu gece hiç uyanmadı akşam 8 buçukta mamasını yiyip yatmıştı sonra 6 buçukta kalktı 7 de kahvaltı etti. ilk defa uyanmadı çok şaşırdık bizde acaba artık uyanmicak mı yoksa 1 kerelik miydi.P

inşallah artık hep böyle olur canım.

günaydın...
biz kızımla 11de yattık 7 de kalktık.tabi o arada rutin ağlamalarını yapıyor sağa sola dönmek için.eşim iş yetiştirmek için sabaha kadar oturunca gelip ecrin mıkırdanınca pışpışlıyor bende deliksiz bi uyku çekiyorum.

ya siz de de ne eşler varmış maşallah.benimki hemen beni uyandırıyo ayakta bile olsa.:sinifsinif:

ecrin artık gece mama emmiyor.kaçta yatarsa yatsın 6 7 ye kadar mama için uyanmıyor.sadece sağa sola dönmek için mıkırdanmalar..bu sabah birden katılarak ağladı fırladım yataktan baktım bizimki yatağın enlemesine dönmüş başı karyolasının tahtasına yaslanmış acımış herhalde.bana bakan kısmına korumalık takmamıştım göreyim diye.canı istediimi fır dönüyo yatakta istemedimi gelin çevirin diye ağlıyor zilli.dün sabah da cibinliğini çekiştirmiş cukcukcuk emiyordu o sese uyandım :)

bizimki de yapıyo.başını vuruyo.bizim korumalar var ama aradan kafayı nasıl yapıyosa çıkarıyo acıtıp ağlıyo.

bizimkisi uzun zamandır gece kalkmıyor.
diş çıkarırkende ne ateşi çıktı nede huysuzluk yaptı.doktor bünye sağlam dedi:))

şimdilerde sürekli gezmek istiyor.
allahtan ev bahçeli sürekli kucakta geziyor.
haftasonu yazlığa götürüyorum..denize bayılıyor görünce çırpınıyor.
benim gibi deniz aşığı oldu..

oh ne güzel özendim valla.bahçeli ev deniz.ben istanbulda resmen eve hapsoldum 2 senedir.delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

ben hamileyken karısına uyup çocuk yapmaya niyetlenen çok zor bi hamilelik geçirirken benimle alay eden kusuyorum diye biraz kendini tut ne öyle nanemollasın diye azarlayan düşük tehlikesi geçirip hastanede yattığımda hastaneyede evimede gelmeyen üstüne üstlük arayıp karısının doğum gününe çağıran (ben düşük korkusuyla yerimden kalkamazken) gidemeyince trip yapıp o zaman hediyesinin parasını gönderin diyen 6aylık hamileyken göbeğim çok çıkmadı diye hamile değilsin imaları yapan karısının laflarına kıskıs gülen doğumumda bebek doğunca 1 saat durup giden hastane çıkışıma gelmeyen (karısı hiç gelmedi) daha biiiiisürü şey yaşatan bi adama ben zalim olurum arkadaş melek değil insanım zira.davulun sesi uzaktan hoş gelir.anlattıklarımı gözlerinizi kısıp "hııı kim bilir bu tuba ne cadılıklar yapıyodur da adam öledir" diye yorumluyorsanız birdaha dertleşmeyi düşünmüyorum.ben bütün bunlara rağmen tek saygısızlık etmedim buna da evladım üstüne yemin ederim...

vay be ne insanlar varmış böyle ya.allah sabır versin.

bu kadar kalabalık var.. bir artık bana tuzun bebeklere neden yasak olduğunu söylesin..

herkese zararlı canım ya.ama malesef gülfeme ben azıcık tuz atarak veriyorum çorbaları.yoksa mümkün değil yemiyo çokbilmiş şey.

bayanlar bu kalabalığı bırakmak istemiyorum ama...

annem geldi.. barana çorbasını içiriyor.. bende kalkım evi süpürüm bari

bu hafta hiç temizlik yapmadık. resmen.. eski günlre döndüm.. hertaraf pislik içinde..

baranlada ilgilenecek biri varken .. öğleden sonra görüşürüz..

kolay gelsin.

ha bide kızlarrrr...çok inceliommm yaaa..tartıda çok oynamasada acayip inceldmmmm..çok mutlummmm...dün kızkardeşimşn bbi pantolunun denedim süperrr olduu..eşim sanada alalımçok yakıştı diyooo..tam gaz devammm..

dün balığı biraz fazla yedimm..sonra erkek kardeşimle koşuya çıktıkkk..koşarken düştümmmmm..arkamdanda araba geliyodu nerdeyse ezecektiiii..canım kardeşim kurtardııııı...:((

eşime söylemedim çok kızarrr..

canım dikkat et kendine.sen artık bi annesin.sana bişey olursa bebişin napar sonra.a.s.:nazar:

kızlar şu walk at home denedım bugun 1 saat suruyo ma su gıbı kalıyosun ve yapmasıda zor değil kız uyurken yaptım şimdi uyanır

kızlar
oğlumun çizelgeyı yaptım yapıştırdım sayfaya ama alttakı mesaj cıkıyor olmuyor nerde hata yapıyorum

Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.

kızlar
oğlumun çizelgeyı yaptım yapıştırdım sayfaya ama alttakı mesaj cıkıyor olmuyor nerde hata yapıyorum

Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.
cnm png yazan yere kadar kopyala birde arada dene bazen öyle mesaj veriyor...

Back
X