nagihan siz kocişleri ikna edin hafta sonu ayşeyle birlikte kayseriye gelin ikinizin ortasındayım..saoln kızlarr off kıskanıyorum amaaaa bu buluşmalarıııklava:
tarihi ben de bilmiyorum canım.gelebilirsin inşallah.geçmiş olsun canım yusuf içinde.iyileşir inşallahforum istanbul acaip bi yer ...........
buluşma ne zaman kızlar?eğer yusuf iyileşirse bende gelcem inşallah.
bravo cesaretine.hayatta yapamam ben. iğne olacak kadar hasta mı canım ya! kıyamambu sümükler ne zaman bitecek ya...
sabah yusufun iğnesini ben yaptım babası yaptığında daha çok ağlamıştı ben yapınca fazla ağlamadı.
istanbuldaki buluşmaya mı geliyosun canım.buyur gel bekleriz:)nagihan siz kocişleri ikna edin hafta sonu ayşeyle birlikte kayseriye gelin ikinizin ortasındayım..
bende buluşmaya gitmek istiyorum hava güzel olursa eşimi ikna ettim gibi
15 ocakta kesin gidicemde..daha önce belki
bursayadamı gitsem şirvan gibi...iskender yer geliriz..cokacimcoook
nagihan siz kocişleri ikna edin hafta sonu ayşeyle birlikte kayseriye gelin ikinizin ortasındayım..
forum istanbul mu? bayıldım bu fikre. 5 dk mesafedeyim. gelirim ben de buluşmaya. ama gülşen haklı. genel istanbul buluşması olsun. herkes gelsin. özletik kızlar:)
benim de içime doğmuş sanki. buluşmadan bahsetmiştim.
11 buluşmasına ben de gelmeye çalışırım selen izin verirse. bu ara iyice abarttı. gece 2 de uyuyo zilli.
nagihan siz kocişleri ikna edin hafta sonu ayşeyle birlikte kayseriye gelin ikinizin ortasındayım..
heh heee..ay ne hoş olurduuuuu..kayseriye sık sık gidiozzz..malum ankaraya giderken geçiyoz...oofffffffff offfffffff ama bu havalarda çokkk zorr be canımmm..
croxilex, afacanege2009, burcu_arda, didem1981, dozkan, EDAAAA, ekim.29, eymn, huzur84, rosemaryy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?