benim arkadaşim erdem hastanesinde doğum yapti; hatta doğum esnasinda ordaydim. Ilgili ve temiz bir hastane geldi bana;
doğumhane -hasta odasi- bebek odasi ayni katta hoşuma gitmişti;
doktorun adini bilmiyorum. Ama tatli bir hanimdi.
Ben şuan medicalparka gidiyorum ,gerçi doktorumla ilgili bir problemin yok ama bir ara erdem hast. Gidip muayene olmak istiyorum.
Bende kararsizim anlicağim.
Teşekkür ederim arkadaşlar sonunda oldu.Benimde bebişimin doğum çizelgesi var.
canım bende bu konuyu düşünüyorum. benimde çok samimi arkadaşımkontrolleri hospitalyumda yaptırdı ama doğum için erdem hastanesine gitti. o da memnun kalmıştı ordan kızlar bu arada bende tahliller için 160 ytlistediler çok fazla gibi geldi sizin tahlillerde bu kadar tutmuşmuydu:1shok:
ebrartuba--------------------sat 15 temmuz --- mdt nisan 22 ---Antalya Eğitim ve Araştırma Hst. - Dr.Orhan Hoşgör
canım senin son adet tarihin 15 temmuz değilmiydi....şayet bu tarihse senin 8+3 göstermiş olması gerekmiyormu..
ben 18 temmuzum - bugün tan 8 hafta...
benim gibi bulantıları hafifleyip doymak bilmez bir açlık çeken yok mu arkadaşlar(( ne görsem ne duysam yemek istiyorum (( offf bin kilo olacağım galiba:)
Selam kızlar ....bugün cinsiyet tahmin etme günü galiba bu benim 2. hamileliğim 1. karnımda öldü onun kız olduğunu tahmin ediyordum fakat bunu erkek tahmin ediyorum kız yada erkek hiç farketmiyor rabbim hepimize eli ayağa sağlam akıllı sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin he bu arada mide bulantısı akşam olan arkadaşlar var mı genelde sabah bulantı olur diye biliyorum ama benim saat 4 ten sonra bi bulantı anlatama bulantılar için neler yapıyorsunuz yardım
bugün tam 9+0 oldum kızlar:)) bişi soracam sağ tarafımda bişilerin olduğunu hisediyorum bu hisetiğim benım bebişmi yoksa benmi çok kendimi dinliyorum nedersiniz???
bizim nisan annneleri çok tembel çıktı;
kimse girmiyormu nete ; herkes yatıyo paso ;
diğer konular hızla ilerlemiş , burası dün bıraktığım sayfada ;
listede 60 kişi var , yazışan 10 kişi ,,,,,,
tembel nisan anneleriiiiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?