arkadaşlar,
toksoplazma testi varmış, arkadaşımın doktoru yaptırmış ama benim doktorum yaptırmadı 10. haftamın içindeyim 12. haftamda gideceğim bidaha doktoruma;
yaptıran yaptırmayan bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim....
arkadaşlar merhaba nasıl gidiyor hamişlikler ben herzamanki gibi kötüyüm bulantı ve kusma full time bişey sorcam bileniniz var mı acaba alış veriş merkezlerindeki güvenlik kapılarının bebeğe zarara varmı acaba cevap bekliyorum ......
arkadaşlar benim eşim doktor ona sordum diyoki x ray ışını sadece hava alanlarında ve çantanın içini görebilmek için kullanılıyor dedi ama ikna olmadım doktoruma sorcak ben eşimin çalıştığı hastanedeki kadın doğum uzmanına gidiyorum haber alınca sizede haber ederim
evet cnm bana yapıldı hemde kaç hafta önce ve malessef bende çıktı.bütün sebzeleri çok iyi yıkamam gerekiyor kedi falan kesinlikle yaklaşılmıycak dışarıdan salata yemek yasak çiğ köfte yasak sucuk sosis gibi yiyeceklerde çok iyi pişmiş olucak.eğer bu mikrop vücuduma girerse babağe çok zararı var dedi dr.20. haftada tekrar bakılacak geçip geçmemişmi diyekafamçokkarıştı
çin takvimine göre benim benim bebeğim kız olacak:teytey: karnım çok acıktı ya ağzımda çok kötü bi tat var metalik :teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?