slm kızlar geldim doktordan Allah ıma bin şükür bebeğimde bi problem yok yaşıyor kalbi atıyor neden böyle oluyor diye sordum doktora bazı gebeliklerde yaşanabilir dedi yine progestan verdi onu kullanacağım öyle korktumki o ultrasona bakarken çok sağolsun kızlar Allah hepimizie sorunsuz gebelik yaşatsın inşallah:çok üzgünüm:
geçmiş olsun bursasu bendede var hafif lekelenme bu gün, başından beri olup geçiyo doktor herhangi bişe vermiyo bana...
hadi bakalım , heyecanlı gün,
inşallah herşey yolunda gider ,,
bu arada 2 li test nasıl yapılıyor, normal ultrasyından ne farkı var.
göbekten bakılıyor dimi ??
arkadaşlar aranızda idrar tahlilinde bakteri üremesi olan oldu mu?malesef ben de böyle bi durum var.dün doktorum antibiyotiğe başladı.zaten midem kötüydü antibiyotik daha da kötü yaptı ne yesem çıkarıyorum.çoğunuzun bu haftadan sonra azalmıştı.ben de ise artmaya başladı.bu arada bursasu çok geçmiş olsun.benim de içimde şimdi bu antibiyotiğin az da olsa bebeğimi etkileyeceği korkusu var.ama mecburen kullanıyorum.doktorum şu an önemli değil ama ilerlerse önemli olacak dedi.günde 4 tane alıyorum.
geçmiş olsun arkadaşlar benim de iki hafta önce kahverengi lekem geldi ve bir önceki gebeliğimde de gelmişti ve bebek cansızdı.çok korktum herşey bitti dedim çok şükür doktora gittik ve bebek iyi dün doktor kesenin etrafında aktif kanama var dışarı çıkarsa stres yapma kahve ya da kırmızı olabilir dedi ama ben korkuyorum bir de o leke gelirse iğne olacağım.adını yazdı.tel açarsın dedi.
şimdi leke gelirse iğne olacağım gelmezse olmayacağım bu durumda lekenin gelmemesi daha mı iyi?
april naptın canım nasıl geçti muayene?
ense kalınlığı 1,5 mm boyu da 54,4 mm çıktı bebişimin.kan da verdim haftaya belli olacak sonuç.
bu arada bebiş gül gül öldürdü bizi.baş aşağı duruyordu amuda kalkmış gibi. :ecrin_bebek: dr bu şekilde ölçüm yapamam arkası da dönük dedi. -tatlicadiarzu- ne yaptıysak dönmedi sıpa.en son dr pes etti.bişiyler ye biraz da yürü 1 saat sonra yine bakalım dedi.tekrar geldik dr a yine aynı pozisyon.tam vazgeçiyorduk dr tamam dönüyor galiba dedi.yaramaz yan yattı sonunda da ölçüm yapılabildi. :roflol:
kızlar hepinizin kandili mübarek olsun.rabbim herkesin dualarını kabul etsin....
kızlar bende sırt üstü yatıyorum
yatış pozisyonumuz nasıl olmalı..........
bende evlenmeden önceki doktoruma gidiyorum memnunum ama sezeryan olucagım için özel ilgi oldugu için 1,800 istıyorlar
hamileligimin 6.ayında faln ddegıştırıcem
izmir özel hayat hastanesinde doguracagım hayırlısıyla orada ssk gecıyor sadece
240 ytl ödüyorsun allahım saglıkla bebeişlerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin...
merhaba bayanlar
malesef bugun itibariyle aranızda olamayacagım.. kontrolde bebegimizin kalbinin atmadığını gorduk ve zorunlu olarak ayrıldık bebeğimden.. umarım sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız.. benden bu kadar....
merhaba bayanlar
malesef bugun itibariyle aranızda olamayacagım.. kontrolde bebegimizin kalbinin atmadığını gorduk ve zorunlu olarak ayrıldık bebeğimden.. umarım sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız.. benden bu kadar....
merhaba bayanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?