arkadaşlar bu gidişle aranızdan ayrılacağım ama yinede şimdilik beni silmeyin çünki bebeğim Allah ın izniyle hala yaşıyor.
hayırdır tuğçe problem mi var......
malesef var canım değerlerim yeterince artmıyor iki kese var ama değerlerim tek bebek için bile çok az artıyor bekliyorum ne olacak bakalım Allah büyük
Allah yar ve yardımcımız olsun canım....sanırım zorlu sınavların başındayız henüz...rabbim hayırlısı ile bu sınavları vermek nasip eylesin
malesef var canım değerlerim yeterince artmıyor iki kese var ama değerlerim tek bebek için bile çok az artıyor bekliyorum ne olacak bakalım Allah büyük
kaç olması gerekiyo değerlerinin seninki şu an kaç doktorun ne diyo
sinemsin2811 ve tuğçe8 moralinizi bozmayın, olumsuz düşünceler bebişlerimizi etkiliyomuş..:teselli: İşallah hepimiz sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz. Aynı kaygıları bende yaşıyorum. Şu ana kadar bi sorun yok ama onu henüz net olarak kesesinin içinde göremediğim için benimde kaygılarım var. Haftaya gitcem dr.a sabretmek ÇOOOK ZOR..
arkadaşlar bana yardım edin....... bahsetmiştim salı günü kanamam olmuştu doktor düşük tehdidi dedi keseyi gördük bebekte içinde nokta kadar.... ama benim halen kahverengi akıntım azda olsa devam ediyor... çok korkuyorum bebeğime bişey olacak diye... yatıyorum günlerdir bugün işime geldim işim oturarak olduğu için çok kendimi yormamaya özen gösteriyorum ama her lavaboya gidişim bir problem damla damla olsa hep geliyor benim gibi olanlar yada tecrübesi olanlar.... gerçekten morale ihtiyacım var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?