• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri buraya

gülbera heryerde izimizi sürüyo resimlerde falanda vardı
kız elif et şikate et kaydirigubbakcemile3
benımkıde uyudu sonunda şükür
koçiş maçtan deli olmuş durumda

rahatsız olduysanız gerçekten tekrar özür dilerim niyetim iz sürmek değil yalnızca etrafımda benimkinin aylarında başka çocuk olmadığı için sizinkilerle karşılaştırıyordum dediğim gibi kabul ederseniz bende yazışırım istemezseniz rahatsız etmemek için birdaha girmem

rahatsız olduysanız gerçekten tekrar özür dilerim niyetim iz sürmek değil yalnızca etrafımda benimkinin aylarında başka çocuk olmadığı için sizinkilerle karşılaştırıyordum dediğim gibi kabul ederseniz bende yazışırım istemezseniz rahatsız etmemek için birdaha girmem

olurmu rahatsızlık canım ne demek gel sende aramıza bız rahatsız olmayız hanı sesiz kalınca bızde kım bu dedik böyleben seher şimdiden aramıza hoş geldina.s.
dilekçim corxilec teşekkur ederim kzlarŞeniz

sultancım keremle kağan bi çok yönden birbirlerine benziyolar..

uyku düzenleri aynı sayılır..en geç 10-11 de yatar..4 te uyanır emer sonra 7veya 8 de uyanır emer..sonra babamız işe giderken 10 da uyanır altını değişirim mama içer yatağımda koynumda uyuruz bebeğim nasıl sokulur bana..bu uyku bayaaa bi uzun sürer ve biz 1 de kesin kalkışımızı yaparız.gün içinde toplam 2 -2 buçuk saat uyur..maşallah bebeğime hiççç üzmez annesini..

hatta püreyi kağanda hiç sevmiyo kesinlikle ağzını açmıoo..ııı ııı diyo velet..

kızlar masllah ya sıze yetısmek ne mumkun
yıne doldurmussunuz

ayyy darısı basıma

kızlar eren saat 12 de yattı bı anda cok erken yatmaz dıye 12 ye kadar tuttum
12 de yattı saat 5,5 ta kalktı
5,5 a kadar da 2 kez uyanıp emdı ama hemen gerı uyudu
bakalım kacta uyuyacak

niye rahatsız olalım cnm muhtar ve ihtiyar heyetimiz okuyupta hiç yazmayanlara kızıyorlar sende ben gibi arada yorum filan yap bu arada hoşgeldin cnm buyrunnnnnnnnn

kızlar eren saat 12 de yattı bı anda cok erken yatmaz dıye 12 ye kadar tuttum
12 de yattı saat 5,5 ta kalktı
5,5 a kadar da 2 kez uyanıp emdı ama hemen gerı uyudu
bakalım kacta uyuyacak
ay çok sevindim ya sende uyumuşundur ne güzel 2-3 kalkmaya bile seviniyoruz inş.temelli uyuduğumuz gecelerde gelecek yakında...

canım hoşgeldin.
burda hepimizin amacı aynı.
arkadaşlarla fikir alışverişi yapmak,muhabbet etmek....
kim senden niye rahatsız olucakmış kiii??????
merak ettiğin herşeyi sorabilirsin.

kızlar tekrarlıyorum kanal d'de doktorumu izleyin.
bebek hakkında bilgi veriyorlar.
hatta birazdan doğumhaneden görüntüleri göstericekler..

günaydın..
sinemcim msnde yazdıklarıma iletilemedi diyor aynı geçen gün yemek tarifi gönderdiğinde yazdıklarımın gelmemesi gibi Çok üzgünüm çoook
kanal d de canlı doğum gösterecekakannehir

günaydın kıslar... bu gece çok huzursuzdu pın pın.... çünkü biz de hasta bebişlere kstıldık:( burnu akıyo hafif üksürüyo.. akşam ateşi 36.8 falandı... calpol verdim... daha önce kesintisiz 6-7 saat uyuyan kızım gece 1.5-2 saat aralıklarla hep uyandı.... şimdi kucağmda uyuyo.... dikkat edin tam geçiş havaları.. ki ben de üşütmüşüm sanırım.....

aman geçmiş olsun canım pınarada nagihancımsende duzelememişsin hala sonbahat geldi tam hastalık havası

günaydın kıslar... bu gece çok huzursuzdu pın pın.... çünkü biz de hasta bebişlere kstıldık:( burnu akıyo hafif üksürüyo.. akşam ateşi 36.8 falandı... calpol verdim... daha önce kesintisiz 6-7 saat uyuyan kızım gece 1.5-2 saat aralıklarla hep uyandı.... şimdi kucağmda uyuyo.... dikkat edin tam geçiş havaları.. ki ben de üşütmüşüm sanırım.....

günaydın kızlarrr kanal d yi izleyinnn .geda canım geçmiş olsun dikkat et öksürük artarsa mutlaka dr a götür

valla anne olmak hep zor...evde oluncada,işte oluncada zor.....ama annenin uğraşından çok bebeğin karakteri önemli....yani bebek çok sakin değilse çalışan anneyi dışarı çıkmış olmak pek kurtarmıyor....evde olmakta zor tabiki ama sinirlendiğin belli....çocuk ve ev seni yoran...ama iş olunca onunda sıkıntısı oluyor...kendi adıma koştur koştur bir hayatım var..idil gündüzleri daha sakin oyalanmayı bilen bir bebek....ama akşam üstleri öle değil 2 dakika kucaktan inmiyor...yada yatsa dahi sürekli konuşup,şaklabanlık yapıcaksın....inanın eve geldiğim vakit kendi adıma yaptığım tek şey üstümü değiştirmek...basit bi iş olan çamaşır asmayı dahi haftasonu yapabiliyorum.....haftasonuna herşeyi atınca varın siz düşünün halimi....demem o ki her şekilde yıpranan kadınlar oluyor...benim eşimde bir kere çıkışmaya yeltendi ama cevabını alınca bir daha söylenmedi....
aynen öyle gece 12 gibi yattiğimda nekadar yorgun olfduğumu anlıyorum. çokcukla ilgilen, yemek cay o bu derken çok yoruluoyr insan.. Allah yardımcımız olsunnn..

[

meraba bende nisan annesiyim oğlum 20 nisan doğumlu başlarda bu konu başlığı altında birkaçkez yazdım sonra biara giremez oldum yeniden girmeye başladığımda o kadar samimi olmuştunuz ki ne bileyim çekindim bişeyler yazmaya,ama emin olun kötü bi niyetim yok yalnızca kendimi çok yakın hissettiğim için okuyordum,kabul ederseniz aranıza katılmayı tabiki çok isterim,rahatsız ettiysem gerçekten özür dilerim:sinifsinif:

merhaba. hoşgeldin canım. tabi ki kabul ederiz seni.

canım geçmiş olsun ikinize de. hep söylüyorum yine söyleyecegim 36.8 ateşe calpolü boşu boşuna veriyorsun. en ufak ateşte calpol vermeyin. bırakın çocugun vücudu biraz savassın. kulaktan ateş ölçerlerde 38.0 dereceyi görmeden calpol vermeyin. iyilik yapayım derken kötülük ediyorsun yavruna farkında olmadan canım.

Back
X