• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri buraya

merhaba kızlar öyle sıkıntılımki sormayın zeynebimin biricik meleğimin kalbi delikmiş son kontrolde çıktı ortaya 4 gündür yerdemiyim göktemiyim bilmiyorum
canım çok çok çok geçmiş olsun..bebişler stresi hemen hissederler sen dayanıklı ol ne olur..hem 5-6 yaşına kadar beklenebiliyorsa bu yüksek oranla düzelebilecek bişeydir..sıkma canını diyemem..insan bunun için sıkılmazsa ne için sıkılır..küçük meleğini öp benim için...her şey güzel olacak...

ŞenayCım allah şifasını versin Zeynebin üzülme inş büyüdükçe kapanır çoğu bebekte oluyormuş sen kendini güçlü tut herşey düzelecektir.
eymen'ede geçmiş olsun inş.ameliyatsız düzelir fizik tedavi ile.
sarı şeker sende aramıza hoşgeldin...

okudum geçmişi ve kaçarım iyi geceler

eymn cim çok geçmiş olsun size de..yavrun bir an önce düzelir umarım...
insan ne diyebilir bilemiyor ki bu tür durumlarda..ama gerçekten zor çok zor...
Allah ım acil şifalar versin tez zamanda...

numune için mail göndermem gerekmiyor.
malumm.meslek icabı.
numuneler eksik olmuyor benim işyerinden..
O zaman sana da mailatalım da sen de bize gönder hihiiii

merhaba kızlar öyle sıkıntılımki sormayın zeynebimin biricik meleğimin kalbi delikmiş son kontrolde çıktı ortaya 4 gündür yerdemiyim göktemiyim bilmiyorum
Şenaycım çok üzüldüm gerçekten,inşallah ameliyata gerek kalmadan düzelir.Sen moralini yüksek tut,Zeynep in en çok senin ilgine sevgine ihtiyacı var.Dualarım sizinle!
evet canım ben normmal dogum yaptım bebek büyüktü dgumda sol kolunun damarlarında hasar oluştu bize geçici bişey 1 hafta içinde düzelir dediler başka doktorlara götürdük bunun geçici degil kalıcı bir hasar oldugunu öğrendigimde dünya başıma yıkıldı şu an fizik tedavi görüyor bebişim
Ben de yeni öğrendim acil şifalar diliyorum.
şu süt yapan helvayı beğenmedim yaa tadı kötüü

Sultan sen nelisini yedin,ben kuru meyveli yiyorum,normalde yiyeceğim birşey değil ama tadı da kötü değil yani,ilaç niyetine yiyiver Kerem Şantin için.Senin sütün tamamen kesilmedi dimi,hala emziriyor musun?

Şenaycım çok üzüldüm gerçekten,inşallah ameliyata gerek kalmadan düzelir.Sen moralini yüksek tut,Zeynep in en çok senin ilgine sevgine ihtiyacı var.Dualarım sizinle!

Sultan sen nelisini yedin,ben kuru meyveli yiyorum,normalde yiyeceğim birşey değil ama tadı da kötü değil yani,ilaç niyetine yiyiver Kerem Şantin için.Senin sütün tamamen kesilmedi dimi,hala emziriyor musun?

geçen sıkayım dedim nokta nokta çıktı 1-2 verdim ald ama 10 lkere çekiyo 1 kere yutuyor
ben cevizlisini aldım ama yiyemiyciiim

eymen ve şenay Rabbim yard. olsun kıslar.... ayy şenay ya inş. görevlendirme fala kuzuya yakın olursun da anne sütü alır...

canım çok çok üzüldüm dualarım zeyneple inşallah düzelicek allah büyük derdi veren rabbim dermenınıda verir mutlaka sen ayakta durmak zorundasın odaha anlamıyo olanları anlayacağı zaman geldiğindeyse düzelmiş olucak inşallah allah yardımcınız olsun

şenayım yaa ciddi misin ya Allahım acil şifalar versi Zeynepin o minicik tertemiz kalbine

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ÜZÜLDÜM İNŞALLAH DÜZELİR TEZ ZAMANDA:gitme:

şenaycım geçmiş olsun inanmıyorum zeynebimi öp benim için geçecektir canım benim allah dermensız dert vermesin

canım çok çok geçmiş olsun nasıl üzüldüğümü anlatamam allah dermansız dert vermesin inşallah bekleme süresinde kendiliğinden kapanır

canım hava hastalık havası birçok bebeğimizde aynı sıkıntı var ir rahatlatıcı ilaç verde pıbar rahat bi uyku çeksin ize doktorumuz rahatlaması için dolben berdi akşamdabda paraboks fitil beriyoruz 3 gündür

cabın çok üzüldüm geçmiş olsun inşallah en kısa amanda kuzucuğumuzun rahatsızlığı geçer biter canımcım........

merhaba ben dilek ,oğlum rüzgar 7 nisan doğumlu,,,

yaa benim ki de öyle ne biberon ne emzik tutmuyoo üstelik mamayı hiiiçç sevmiyo napçaz bunlarla yaaa

canımm çok geçmiş olsun , her 100 bebekten birinde göörüülen bir durum doktorunuz bekleyeceğiz dediyse küçük bir deliktir umarım kendiliğinden kapanır , kapanmasa da artık bu tip ameliyatlar kapalı yapılabiliyor kendini çok yıpratma sen onlara lazımsın,benim amcamın kızında çift taraflı delik vardı ve minicik bebekken daha 2 aylıkken ameliyat oldu şimdi güzeller güzeli bir genç kız oldu ,,dualarımız seninle canımm:Saruboceq:

geçmiş olsun pınpınaaa:sinifsinif:

canım yaa geçmiş olsun inşallah ameliyata gerek kalmaz:Saruboceq:

canım çok çok çok geçmiş olsun..bebişler stresi hemen hissederler sen dayanıklı ol ne olur..hem 5-6 yaşına kadar beklenebiliyorsa bu yüksek oranla düzelebilecek bişeydir..sıkma canını diyemem..insan bunun için sıkılmazsa ne için sıkılır..küçük meleğini öp benim için...her şey güzel olacak...

ŞenayCım allah şifasını versin Zeynebin üzülme inş büyüdükçe kapanır çoğu bebekte oluyormuş sen kendini güçlü tut herşey düzelecektir.
eymen'ede geçmiş olsun inş.ameliyatsız düzelir fizik tedavi ile.
sarı şeker sende aramıza hoşgeldin...

okudum geçmişi ve kaçarım iyi geceler

canlarım benim hepiniz çok sağolun insana ilaç gibi geliyorsunuz öpüyorum sizide sıpalarınızıda Allah onları bütün kötülüklerden esirgesin

arkadaşlar henüz birden fazla alıntı yapmayı bilmiyorum bu nedenle HERKESE TOPTAN TEŞEKKÜRLER allah kimseyi evladıyla sınamasın

arkadaşlar henüz birden fazla alıntı yapmayı bilmiyorum bu nedenle HERKESE TOPTAN TEŞEKKÜRLER allah kimseyi evladıyla sınamasın

Alıntı tap ın yanında MQ butonuna bas,hangi masajlara alıntı yapacaksan ,en sonunda da alıntı yap ya da Cevap yaz a tıkla.

herkese iyi geceler kızlar......şenaycım çok çok geçmiş olsun zeynep kuzuma ama ben biliyorum ki kendiliğinden kapanacak....ablamında oğlunda sorun vardı ama dedikleri gibi 5 yaşında kapandı şimdi 24 yaşında delikanlı ve futbol oynuyor......Allah yar ve yardımcınız olsun şenayım....
idile iyi geceler çayı içirdim 10.45 te uyudu inşallah devam eder kuzum.....

seninki yatınca hakkını veriyor sultancım uykunun varsın ayakta olsun....benimki 12 de yatsa bile 7.30 ta kalkıyor onun için seviniyorum

ayyy ben çok mutlu oldum yazayım siz de mutlu olun:) biz pın pın a oyuncak almıştık onlar geldi.
hani şu gülşen in de alacak olduğu konuşan kopek vardı ya biri o... resimdeki kadar büyük değil ama güsel.... bi de yürüteç gibi bişiy ama upur böceği... çok tatlı oldu pın pın içine girince....

Pın pın gülegüle kullansın cicilerini.

Tuğba demişti yaz helvası süt yapıyor die,ben 2-3 gündür yiyorum ,sabah kalktığımda göğüslerim taş gibi oluyor,mm ler başkaldırmış kavuşmuyor düğmeler şeklinde geziyorum sabahları,taysiye ederim.

Oh ne güzel.Allah artırsın.Ben de enesem mi acaba?Biro kaldı zaten denemediğim:))

ben baby2go dan bi model beğendim..sizler hangilerini kullanıyorsunuz ya da kullanmayı düşünüyorsunuz?..yardımcı olursanız sevinirim..

Biz bundan aldık.Memnunuz.
Chicco Polly Çift Kılıflı Mama Sandalyesi - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!

Şenaycım çok üzüldüm canım.Ben de kapanacağına inanıyorum.Sen de inan ve moralini yüksek tut tatlım.

Back
X