• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri buraya

15 nisan doğumlu kerem kayram anne sütü ve arada mama veriyodum 15 gündüz arada meyve ve yoğurta başladım çorba hiç vermedim bir ara araştırdım bebişler semiyormuş nasıl yapıldığınıda tam bulamadım öylece kaldı
ben havuç suyuyla başladım ardından kabak pirinç haşlayıp verdim henüz adam gibi meyve yemedi sebzeyle başlayın meyve tadını alınca yemezler filan dedikleri için birde aynı şeyi 3 gün üstüste verdim bir yerde öyle okumuştum şimdi çorbayı bile içiyor kabak filanda yiyor inş.öylede devam eder.

ben havuç suyuyla başladım ardından kabak pirinç haşlayıp verdim henüz adam gibi meyve yemedi sebzeyle başlayın meyve tadını alınca yemezler filan dedikleri için birde aynı şeyi 3 gün üstüste verdim bir yerde öyle okumuştum şimdi çorbayı bile içiyor kabak filanda yiyor inş.öylede devam eder.

havucu cezvede haşlayıp suyunumu verdin bende öyle başlayım bari

ben daha olmadımm yaaa. çok oluyo diyorlar öylmii. Miktar olarak

ben de daha yeni oldum 8i geceyarısı, evet miktar olarak çok oldu benimki de..

kırmızı eğilmi hemen alayım armut verdim akşam ama tık yok gazıda fazla yoğurt yapıyor galiba daha vermesemmi

verme canım istersen..

bizim dr. Meyve ile baslattı, sebze corbaları 6. Ayda dedi. Bakalım inşallah burun kıvırmaz zamanı gelince..

adet kanaması evet yoğun
size oluyormu bilmiyormu adet olduğumda daha fazla açlık hissediyorum ben

ben var yaa, bu sefer krize girdim resmen. Oldugum günden beri elime tatlı ne gecerse yiyiorum kıtlıktan çıkmıs gibi. Kendimi tutamıyorum. 4,5 ayın iştahı bir sefere mi toplandı nedir bilmiyorum ama 3 gündür yediklerimi saysam agzınız acık kalır..

KIZLAR BUGUN DEMıR DAMLASINA BAŞLıCAMM FERRUM GÜNDE KAÇ DAMLA VERECEKTıK DR NıN DEDĞıNı UNUTTUM ARAYA BAŞKA ŞEYLER KARIŞMIŞTII:ss

arkadaşlar baby-gaga coma girdim yabancı anlamadım yardımcı olurmusunuz bende yükleyim
Baby Gaga: Birthday Tickers to Celebrate your Child! buraya tıkla orda bebeğinin doğumgününü falan seç
daha sonrada beğendiğin bir tickeri seç

ben var yaa, bu sefer krize girdim resmen. Oldugum günden beri elime tatlı ne gecerse yiyiorum kıtlıktan çıkmıs gibi. Kendimi tutamıyorum. 4,5 ayın iştahı bir sefere mi toplandı nedir bilmiyorum ama 3 gündür yediklerimi saysam agzınız acık kalır..
bende öleyim şuan ne yesem die düşünüyorum sürekli

KIZLAR BUGUN DEMİR DAMLASINA BAŞLİCAMM FERRUM GÜNDE KAÇ DAMLA VERECEKTİK DR NİN DEDĞİNİ UNUTTUM ARAYA BAŞKA ŞEYLER KARIŞMIŞTII:ss

günde 7 damla

mrb arkadaşlar..oğluş kucağımda oda pat pat vuruyo eşşek..nasıl heyecanlı bıraksam yaza valla..
günaydın herkese!!
bir merhaba diyeyeim dedim.

ama hasta olan bebişler varmış üzüldüm.
kalbinin delik olması genellikle rastlanan bir durum.
daha çok küçük bence operasyona hiç gerek kalmaz.sakın üzülme şenaycım.

fizik tedavi sonuçlarıda genellikle başarılı oluyor.
erken farkedilmesi iyi olmuş

bide antibiyotik güzeli:))(croxilex)
neden büyükleri dinlediniz siz tatlım.niye dava açmadınız işin peşini bıraktınız.
hayati tehlikesi olan bir kesik olsaydı?allah korusun.
sen susarsan senden sonrakilerede zarar verir o dikkatsiz insanlar!!!

canım Allah korumuş sizi de ..benim de ameliyat olduğum gün hastanede bi bebeğin uanlışlıkla kesildiği dedikodusu yayıldı..ve bulunduğum yerin en iyi doktorlarından biri tarafından..tabi doktor kısmı bunu yalanlamıştı..ne dikkatsiz doktorlar var ya..biz onlara canımızı aprçamızı emanet ediyoruz..

croxilex canım yaa okurken tüylerim ürperdi... ayy ne dikkattsizlermiş. keşke bırakmasydın peşini ama şu an izinin olmaması güsel....

sultancım yok halıda takılmıyo çok güsel ilerliyo herşeyi süper de işte bel kısmını biras daa yüksek yapmalılar bence....

aysuncum biz hepsiburada dan sipariş verdik bi kaç ürünle beraber.. 57 sanırım...

çok saolun arkadaşlar..çok üzüldük ama işte araya baya bi insan girdi..bide buralı değiliz ya başımıza iş açmak istemedik..allaha şükür hiç iz bile yok o tesellimiz..

kızlar bugun demir damlasına başlicamm ferrum günde kaç damla verecektik dr nin dedğini unuttum araya başka şeyler karışmıştıı:ss

canım bize dr. 5 damla verdi koruyucu dozda çünkü bizimkinin demir eksikliği çıkmadı çok şükür. Size test yapılmadıysa bence en düşük dozdan 5 damlayla baslayabilirsin sen de ya da ara dr. Unu soruver..

Yaa var ya şok oldum bu arada tv. De gösteriyordu sel gwlmiş basmıs evi ve ev 2. Katta! Hiç aklına gelir mi ikinci katta oturan insanın evimi sel basacak diye..

selam kızlar bende geldim
kırmızılar kervanına bende katıldım:D

oooo hayırlı olsun cnm cok yakısmıs tebrık ederım :enbuyukkk:

ege gece üzerini ayaklarıyla çok açıyor uyku tulumu aldım harika bişey kadife baya kalın.
birde kaşıkla egeye bişey yedirmeye çalışırken burnunun içine kadar giriyor,elleriyle kaşığı tutmaya çalışıyor,püskürtüyor offf çok zıpır bu bebekler yaaa

uyku tulumu nasıl bısey aldın resmınnı eklermsıın aysuncum bızde bakalım bende arastırıyorumda

bana hero bbyden numeler geldi

1 organic karışık meyveli kavonoz
1 paket sütlü bebe bisküvi(iyi geceler)
1 paket sütlü büskivili muzlu kahvaltı(110 gr)
kitap

afıyet olsun bebısıne kac gun sonra geldı

canım bize dr. 5 damla verdi koruyucu dozda çünkü bizimkinin demir eksikliği çıkmadı çok şükür. Size test yapılmadıysa bence en düşük dozdan 5 damlayla baslayabilirsin sen de ya da ara dr. Unu soruver..

bzm dr 7 damla dedı
sanırım bebısın kılosuyla alakalı
bı yerde oyle okumustum yanlıs hatırlamıyorsam
her 1 kg 1damla

evet tahlil falan yapılmadı.. prospektüsde 5 damla die yazıyor okudum şimdi..

tugbiş

geçen hafta sonu istedim bugun geldi heroda. dünde milıpa ve bebeelactan geldii

ama herkese ayrı menü geliyo galiba bana ikisindende 5 er paket geldii.

Back
X