• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri buraya

KIZLAR BUGUN DEMİR DAMLASINA BAŞLİCAMM FERRUM GÜNDE KAÇ DAMLA VERECEKTİK DR NİN DEDĞİNİ UNUTTUM ARAYA BAŞKA ŞEYLER KARIŞMIŞTII:ss

bize günde 9 damla dediler. allahım birinin dediği diğerini tutmuyor bu doktorlar vay tam dayaklık :oklava: allah eksik ama düşürmesin de.......

regl konusuna gelince sanırım ben hepinizden önce oldum. bilgiliyim yani; malum ara vermedik yaa.. lohusa kanamam bitti regl başladı. :bbo: neyse diyeceğim hayatım boyunca tatlı bile istememiştim ama bu seferkiler farklı tatlı istemek ne kelime baya baya aşeriyorum delikafadulden
hamileyken bu kadar aşermemiştim ben.

Son düzenleme:
ya aklıma geldi şirvan nereye taşıncaktı yaa sel falan oldu
şirvan hiç girmedi meraklandım şimdi
kendi evine yakın biryere taşınacaktı cnm sonuçta anadolu yakası bizim bu tarafta birşey olmadı avrupa yakasında oldu felaket bu tarafa gelecek mi bakalım inş. daha yağmaz

Forum signatures: UBBCode and BB Code altta burayı tıkla
sonra hemen altında

url ile başlayan bir kod var onu komple kopyala

gibi bişey çıkacak onu kopyala burda mesaj yazdığın yere yapıştır

her zaman çıkmasını istiyosan p
profil düzenlemeden kilo takip diye en altta bişey var oraya yapıştır.. tüm mesajlarda kendiliğinden çıkar..

Son düzenleme:
kızalr bu puan işi nasıl vermeye devam etcem......
teraziden herkese vermiştim daha önce şimdi başkasınada değerlendireceksin felan diyo nasıl vercem bilen var mıı

Forum signatures: UBBCode and BB Code altta burayı tıkla
sonra hemen altında

url ile başlayan bir kod var onu komple kopyala

gibi bişey çıkacak onu kopyala burda mesaj yazdığın yere yapıştır

her zaman çıkmasını istiyosan p
profil düzenlemeden kilo takip diye en altta bişey var oraya yapıştır.. tüm mesajlarda kendiliğinden çıkar..

sultancım şirvan ın yeni evi de yine kozyatağı göztepe taraflarındaydı sanırım anadolu da yani... endişe etme inş. bişiy yoktur. ben megül ü merak ediyom kaç gündür.......

sultancım şirvan ın yeni evi de yine kozyatağı göztepe taraflarındaydı sanırım anadolu da yani... endişe etme inş. bişiy yoktur. ben megül ü merak ediyom kaç gündür.......

kendi evine yakın biryere taşınacaktı cnm sonuçta anadolu yakası bizim bu tarafta birşey olmadı avrupa yakasında oldu felaket bu tarafa gelecek mi bakalım inş. daha yağmaz

heh ii bari istanbulu bilmediğim için telaş etttim evet megulda girmiyo ne zamandır inşallah herşey yolundadır

eftelyasu o yapıştırdığın kod şu şekilde ya

şöle yapçaksın fazlalıkları sil kırmızı yazdığım yerleri sil böle yapıştır oraya tabi bu benimki sen kendi kodunu yapçaksın ok
http://tickers.baby-gaga.com/t/catcattbu20090417_-8_askitom+kerem.png

Son düzenleme:
megul belki 15 eylule kadar okula gidip gelcektir... ücretsiz izin alcaktı ya alana kadar.... inş. iyidir...

Back
X