• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri buraya

slmm kızlar gunaydın
kadır gecenız mubarek olsun
sultan ımzan hayırlı olsun
burcu arda gecmıs olsun cnm

herkes nasıl
tugbis, aysunsudeNAZ+, burcu_arda, cennet_ay, chveneburi, degerli, denizela, jeandark, kzmnsn, merakli_misafir, rosemaryy, sevgideniz, ssengun
maşallahhhhhhhhhh
dun gece nerdeydınız kızlar yaa
moralım cok bozuktu
sımdı bıraz skınlestım ama hala cok kırgın ve sinirliyım eşime

ben ıhlamurun içine 5 tane bebe bisküvisi biraz peynir ve 1 çay kaşığı pekmez koyuyorum bi kaç gündür çok seviyo yumurtayı haşlayıpmı koyuyosunz kızlar kafam karıştı şimdi? Bide öğlen aralarında devam sütüne çok az muz rendeliyorum 1 tanede bebe bisküvisi koyuyyorum çok seviyo bizimkisi

canım haşlıyorum ben 10 dk felan kayısı kıvamlı olucakmış annanemiz öle diyo ....

slmm kızlar gunaydın
kadır gecenız mubarek olsun
sultan ımzan hayırlı olsun
burcu arda gecmıs olsun cnm

herkes nasıl
tugbis, aysunsudenaz+, burcu_arda, cennet_ay, chveneburi, degerli, denizela, jeandark, kzmnsn, merakli_misafir, rosemaryy, sevgideniz, ssengun
maşallahhhhhhhhhh
dun gece nerdeydınız kızlar yaa
moralım cok bozuktu
sımdı bıraz skınlestım ama hala cok kırgın ve sinirliyım eşime

canım snaada günaydın hayırdır ne oldu ....

kızlar ben gündüzleri 4 kez falan uyutuyorum yarım saatlik falan anca uyuyo ama o dört seferde de emziriyorum geceleride sürekli emiyo zaten o yüzden anne sütünü zaten almış oluyo bizim sıpa

ben faranjit olduğumda doktora gittim çok da öksürüyordum bir öksürük şurubu vermişti prospektüsünü okuyunca emziren annelerin kullanması uygun değildir yazıyordu sinirlendim doktoru aradım verdiğiniz şurupta böyle yazıyor üstelik size emzirdiğimi özlellikle belirttim diye çıkışınca sakin olun prospektüs de öyle yazabilir ama çok güvenli bir şuruptur rahatlıkla kullana bilirsiniz demişti.hangisine inanacağımı şaşırdım.

ilaç firmaları bazen yeterli arastırma yapmamıs olabiliyorlar mesela emziren anneler üzerinde, bu yüzden sakıncalıdır yazıyorlar. ama mesela bazen bagımsız arastırmalar yapılıyor tıp dünyasında, o ilacın süte, bebege zarar verecek oranda gecmedigini tespit ediyorlar. doktorlar da bu arastırmalardan yola çıkarak ilacı veriyorlar. tabi bu iyimser bir düşünce. keşke hepsi böyle olsa.. hamilelik döneminde de öyle değil miydi?.. bazı doktorlar bulantı için direk ilacı yazıp kullan birşey olmaz derken, bazısı yine aynı ilacı yazıp ama mmümkünse kullanma diyordu, bazısı ise aynı ilaç için kesinlikle kullanma diyordu. yani aslında ortada her zaman bir risk var. bazı dr. lar bu riski alırken bazıları almıyor. bu bir ekol meselesi.. ama arada olan bizlere oluyor. o yüzden çok mecbur kalmadıkca bu tip durumlarda ilaç kullanmama taraftarıyım..

Prospektüs bilgisi önemli tabi. Ama neden öyle yazdığını bilirsen doktorunun tecrübelerine güvenebilirsin. İlaç araştırmalarında denekler genellikle erkektir. Bebekler, emziren anneler ve gebeler üzerinde çok kısıtlı çalışma vardır veya yoktur. Hayvan deneylerinde de genellikle erkek bireyler kullanılır. Dişiler tercih edilmez. Yani prospektüste belirtilen ibareler o konuda araştırma yapılmadığından öyle yazılmak zorunda.

sağol feridecim.doktoruma güvenmeliyim yoksa ben bu evhamla kafayı yerdim.

buraya yedekleyip sonra boşaltıyorum ben de işte kaydirigubbakcemile3

canım yanlış anlamıssın, ben peditus u deneyecegim demedim, cold mix i deneyecegim dedim.

tamam anlaşıldı şimdikaydirigubbakcemile2

herkese çok teşekkür ederim kızlarr çok saolun.sabah kahvaltısı ne veriyosunuz siz bebişlere ?

bizimkine çok kahvaltı denmesede ben 70 cc devam mamasına suda bekletilmiş peynir,biraz pekmez 2-3 bisküvi ve ballı irmikli mamadan 2 tatlı kaşığı koyuyorum....haftasonlar bazen içine kavun rendeliyorum bu karışımın....ben daha ziyade benim hoşlandığım tatları veriyorum galiba idile:hulya:

Bu arada mothercare'den mesaj geldi. Sadece bugün yeni sezonda %50 indirim

süper haber tulumları ordan bakalım bari

Kim gidecekmiş. Bu arada yazamadım geçen gün. Eşim önce askere Ankara'ya gitti 1 yıl süre ile daha sonra Urfa'ya benim de asistanlık bittiğinde beraber gideceğiz
e toprak diye bi arkadaş vardı ya onunda eşi mecburi hizmet için gidecekler 8sene

sen zayıflıyor musun bari o mekik çekince? hehehe :))
Allahıma şükür durduğum yerde zayıflıyorum:D

aynı dertten bı muzdarıp daha hoş geldin sinem
gule gule kullan sultan imzanı

saol cicim:)

tubiş ne oldu bacım anlat

yumurtaya henüz başlamadık doktor 6.ayı doldurunca dedi haa ayrıca cevizi çekip 1 çay kaşığıda ondan eklemeyi düşünüyorum kahvaltıya.....afrodizyak bir kahvaltı ama benimkini ancak o paklar...kaydirigubbakcemile2

canım haşlıyorum ben 10 dk felan kayısı kıvamlı olucakmış annanemiz öle diyo ....
..

canım sen dinleme anneni, iyice haslanması gerek. salmonella bakterisi ölmeyebiliyor kayısı yumurtalarda. tam haslanmış olmalı. ve özellikle iyi markaların yumurtalarından almaya dikkat et hijyen acısından.

Konuyu Toplam 16 Kullanıcı okuyor. (16 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
gulshenidil, burcu_arda, bursasu, cennet_ay, chveneburi, degerli, denizela, esradincel, jeandark, kzmnsn, merakli_misafir, poseidon80+, rosemaryy, sevgideniz, sinemsin2811, tugbis
waawwww süper

her ayın 15inde mother care de indirim oluyor
Üyebursasu, burcu_arda, cennet_ay, chveneburi+, degerli, denizela, esradincel, gulshenidil, jeandark+, kzmnsn, merakli_misafir, poseidon80+, rosemaryy, sevgideniz, sinemsin2811+, tugbis

canım sen dinleme anneni, iyice haslanması gerek. salmonella bakterisi ölmeyebiliyor kayısı yumurtalarda. tam haslanmış olmalı. ve özellikle iyi markaların yumurtalarından almaya dikkat et hijyen acısından.

ipekçin "dinleni anneni" diye başlayan bir uslup çok hoş değil annem 6 aydır bebeğime bakıyo ve gerçekten iyi bakıyorki zeynep anne sütü almadığı için beslenmesi üzerinde özellikle duruyoruz doktor her seferinde anneme teşekkürler ediyo artı biz üç kardeşiz hepimizi maşallah çok güzel beslemiş büyütmüş şimdi bu durumda annemi dinlememek yalnış olur sende mutlaka kendi alanında bir çok bilgiye sahipsin sölediğin şeyde sonuna kadar haklı olabilirsin ama cümleye başlaman hoş olmadı bu bana göre........

nickim gürcüce "bizden" demek.bi mana da gürcü demek oluyor.ana baba dedeler anane babanne onların anne babaları vs. safkan gürcü kökenli kafkas kızıyım :)

safkan ha!!vay be!!
hayranım ben sizin kültüre..

üniversitede kuzey kafkas halkdanslarıyla ilgileniyordum..
eski sevgilimde kafkas dansı eğitmeniydi.dehşet derecede bilgisi ve arşivi vardı.gürcü ve abaza kültürü ile ilgili.çokta iyi dans ederdi.

kızları güzel olur...ince uzun..

safkan ha!!vay be!!
hayranım ben sizin kültüre..

üniversitede kuzey kafkas halkdanslarıyla ilgileniyordum..
eski sevgilimde kafkas dansı eğitmeniydi.dehşet derecede bilgisi ve arşivi vardı.gürcü ve abaza kültürü ile ilgili.çokta iyi dans ederdi.

kızları güzel olur...ince uzun..

bi o uymamış minyon ve tombul gürcü kızıyım ben hihihihhhihih

Back
X