kızlar bu da benim 27 haftalık göbişim
Amin canım hepimize inşallah.Maşallah aliye göbüşüne..
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım :)))
sağol güzelim
maşallah cnm yaa çok güzel
şekercim akşamları baya büyüyo aslında bu öğlen saatleri bana da fotoya bakınca küçük geldi. canım takvimin mi yanlış aramızda 6 gün var gibi gözüküyo. öyleyse zaten daha büyük olması normaldir herhaldealiyecim maşallah göbüşüne nazar değmesin
ben senden 3gün ilerdeyim ama benim göbüş baya büyük
Amin canım hepimize inşallah.
sağol güzelim
şekercim akşamları baya büyüyo aslında bu öğlen saatleri bana da fotoya bakınca küçük geldi. canım takvimin mi yanlış aramızda 6 gün var gibi gözüküyo. öyleyse zaten daha büyük olması normaldir herhalde
ImageShack - Image Hosting :: dsc06025ud1.jpg
buda benim gobisim kizlar.. 26. haftadan beri buyumuyo gibi geliyor banagerci bir haftadir hastayim bir bucuk kilo verdim ama.. -tatlicadiarzu-
calla cnm maşallah göbiş gayet büyük daha önümüzde 2,5 -3 ay var dahada büyüyecek
maşallah göbişe cnm
uzun süredir fazla giremiyorum siteye .. bu günlerde bi örgü hevesi aldı yelektir patiktir bebeğime bişeyler öreyim dedim fazla kaptırdım galiba kendimi.. neyse bizimkızlar nasıl diye bi göz atayım dedim maşallah büyütmüşsünüz hepiniz kuzularınızı .:CüvCüv:. bursasu hürrem çok güzel göbüşleriniz maşallah .
benimde büyüdü kuzucuğum teyzeleri .. 25 haftalık olduk..:CüvCüv:
hihoyyythihoyyyt
ohh be ekledim göbişimi 25 haftalık olduk maşallah deyin.........
kızlar bu da benim 27 haftalık göbişim
ImageShack - Image Hosting :: dsc06025ud1.jpg
buda benim gobisim kizlar.. 26. haftadan beri buyumuyo gibi geliyor banagerci bir haftadir hastayim bir bucuk kilo verdim ama.. -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?