2009 nisan anneleri göbiş resimleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi urla
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Maşallah aliye göbüşüne..
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım :)))

aliyecim maşallah göbüşüne nazar değmesin
ben senden 3gün ilerdeyim ama benim göbüş baya büyük

Maşallah aliye göbüşüne..
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım :)))
Amin canım hepimize inşallah.

maşallah cnm yaa çok güzel
sağol güzelim

aliyecim maşallah göbüşüne nazar değmesin
ben senden 3gün ilerdeyim ama benim göbüş baya büyük
şekercim akşamları baya büyüyo aslında bu öğlen saatleri bana da fotoya bakınca küçük geldi. canım takvimin mi yanlış aramızda 6 gün var gibi gözüküyo. öyleyse zaten daha büyük olması normaldir herhalde

evet cnm takvim şaşırmışkaydirigubbakcemile3 3gün ileride gösteriyokaydirigubbakcemile3
ben çok kilo aldım o yüzden fazla şiştim herhalde:CüvCüv:

bursasu urla giznur sapphier kizlar masallah hepiniz cok tatliainiz ama dikkatimi cekti hepiniz formdasiniz yani kilolu gorunmuyorsunuz masallah

saphiree maşallah cnm göbiş ne kadar büyümüş e az değil 28 hafta olmuşsun maşallah cnm

ImageShack - Image Hosting :: dsc06025ud1.jpg

buda benim gobisim kizlar.. 26. haftadan beri buyumuyo gibi geliyor bana gerci bir haftadir hastayim bir bucuk kilo verdim ama.. -tatlicadiarzu-

ImageShack - Image Hosting :: dsc06025ud1.jpg

buda benim gobisim kizlar.. 26. haftadan beri buyumuyo gibi geliyor bana gerci bir haftadir hastayim bir bucuk kilo verdim ama.. -tatlicadiarzu-

calla cnm maşallah göbiş gayet büyük daha önümüzde 2,5 -3 ay var dahada büyüyecek
maşallah göbişe cnm

calla cnm maşallah göbiş gayet büyük daha önümüzde 2,5 -3 ay var dahada büyüyecek
maşallah göbişe cnm

eet gobisim buyuk ama iki haftadir böyle. bianda bi buyudu böle kaldi sanki.. ya son bir haftadir bebek agirlastigi icinmi ne artik karnimin ici aciyo donmek oturmak kalkmak zorlasiyo rahatsiz uyuyorum fln..:1closedeyes:

oy oy maşallah tatlım çok şeker görünüyorsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…