2009 nisan anneleri göbiş resimleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi urla
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cnm maşallah kocaman olmuş göbüşün benimki gibi:CüvCüv:
zaten günlerimiz yakın seninle:ecrin_bebek:

:) saol canim evet ben bugun 28+0 yani 29a adim attik. bebekte artik okkali vuruyor canimi yakiyor. surekli kafasini poposunu bi taraflarini cikarior salliyor gobegimi :)

calla maşallah göbeğine canım..ama hürrem harbiden çok formdasın healde ben 23 haftalıkken ohooo nasıl göbek vardı...senin iç karın baya bi geniş sanırım..

calla maşallah göbeğine canım..ama hürrem harbiden çok formdasın healde ben 23 haftalıkken ohooo nasıl göbek vardı...senin iç karın baya bi geniş sanırım..

tatlım benim teşekkürler... yok tatlım ya....biraz sıkıntılı ve huzursuz dönem geçiriyorum belki onunla alakalıdır.. bilemiyorum ....bak öncedende gönderdim resim yeşil elbiseli bir resmim var kocamandı karnım o zaman.. şimdi ne oldu bilemiyorum...:uhm:

hürremim allah nazardan esirgesin canım, rabbim sağsaglim sağlıkla kucagına almayıda nasip etsin darısıda isteyenlerin başına olsun çok öpüyorum tatlım :1hug:

canım benim ... aminnnnnnnnnnnnnn... darısı tüm isteyenlerin başına inşallah.......:Saruboceq:

amin tatlım amin... RABBİM sağlıkla kucaklamayı nasib eder inşallah.....
RABBİM tüm isteyenşlere bu duyguyu yaşamayı nasib etsin inşallah...:Saruboceq:

hürrem ablacım bu eski fotograf degil mi?
yeni fotolarını beklıyoruz....
bizim pc bozuk giremiyorum....
k.i.b.
a.s.

27 haftalık göbişim ve gögüslerimle bütünleşmiş i şekilde ehehehehhehee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…