2009 nisan anneleri göbiş resimleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi urla
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar çok sağolun ben kendimi kocaman hantal hissediorum artık ne yazıkki. poseidon çok şahane bi yorum yazmışsın seksi falan demişsin bana seksilik kavramını baştan yarattım yağlı kafa mor gözaltları ve hamile japon balığı bakışı:)

ÇİÇEKCİM kendine haksızlık etme canım. gayet iyi görünüyorsun bence...
womanly sende çok güzel görünüyorsun. zayıf hamile kalmanın avantajlarını yaşıyorsun. ..
hürtremcim sende womanly gibi tam yan durup çekilsen daha iyi görünecek göbüş. bu arad benim göbek birazcık büyüdü gibi. 30 haftalık oluyoruz artık olsun ama artık o kadar dimi. delikafadulden

valla hürremcim maşh sanda göbüşünede.. ben 23 haftadayım kocaman göbüşüm.. senin maşh ın var canım.. sanda bebişinede maşhhh..

cicek yazılanlara bakıyorumda
erkek olsaymış bu nisan anneleri iyi hatun tavlarmışız vallahi lafalara bak yarebbimmmm:))))

Maşallah.. 41 kere maşallah.. Allah nazarlardan saklasın, ne kadar fieet sin Hürücüğüm.. ben 4 aylıgım,senınle su an aynıyımm :))))) Allahım saglıkla sıhhatle bebişini sana bağışlasın güzel arkadasım benım.

oy tatlım benim...amin inşallah....sende çok tatlıolmuşsun dur eminim...RABBİM hepimizin evlatlarını bağışlasın.. sağlıkla sıhatle kucaklamayı nasib etsin inşallah...:Saruboceq:.

oy tatlım benim...amin inşallah....sende çok tatlıolmuşsun dur eminim...RABBİM hepimizin evlatlarını bağışlasın.. sağlıkla sıhatle kucaklamayı nasib etsin inşallah...:Saruboceq:.

Saol kuzum.. güzel kadın, güzel annem.. inşallah senin kadar güzel olmak nasip olur bize de..

kızlar hadi bikaç göbek ekleyin de görelim ya!!
benimki kocaman oldu ya!!
koyunda bir karşılaştırayım

poseidon herkesin göiş büyüdü tatlım
ondan artık kimse koymuyor

nede olsa göbekler tescillendi

poseidon herkesin göiş büyüdü tatlım
ondan artık kimse koymuyor

nede olsa göbekler tescillendi

evet ya çok büyüdüler.
aynanın önünden geçerken korkuyorum bazen.
duştan öncede bakıyorum ama cidde haftadan haftaya nasıl farkediyor.
vücudumun diğer yerleri sabit sanki yüzüm şişti vede göbeğim büyüdü.
bide bu ara gribin etkisiyle iyice soluklaştım.kafamçokkarıştı

aaaaaaaaa
hürrem göbişi büyütmüşsün tatlım maşallah yanlız
saçlarda yakıyor sarı sarı
bak bu sefer göbiş demiş artık ben burdayım maşallah tatlım

Hürremciiimmmm ayy çok tatlısıııın, çok zarif bir annesin sennnn. Manken misin yaaa? Maşallah canım. Darısı bana inşallah:Saruboceq:. Gerçi ben senin gibi olamam şimdi zayıfım ama herhalde bir hamile kalsam kesin yuvarlanırım benkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…