2009 nisan anneleri göbiş resimleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi urla
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hürücüm nerde göbüşün....:sm_confused:

maşallah diyeyim ben biraz büyüttüm .. ama bende kendim kilo almadım..
yaff bu aralar msn ye gelmiyon gel de arasıra laflarız.. :içelim:

hürremcim aylardır olmayan göbeğini görmüştük bu sefer gerçekten göbek var artık bu fotoda!!maşallah canım..
saçlar post mu??gerçekmi???

aaaaaaaaa
hürrem göbişi büyütmüşsün tatlım maşallah yanlız
saçlarda yakıyor sarı sarı
bak bu sefer göbiş demiş artık ben burdayım maşallah tatlım

kaydirigubbakcemile3
büyüdü göbiş.. hatta fazla büyüdü inanamıyorum bende....ama çok mutluyum ...benimde göbişim var.. artık bana kimse kilo almışsın demiyor eskiden hamiş olduğumu anlamıyor aa kilo almışsın kış yaramış sana diyolardı .şimdi hamişmisin diye soruyorlar.. çok şükür...

çok teşekkür ederim tatlım... çok naziksin.:1hug:...darısı en kısa zamanda başına inşallah....:Saruboceq:
bence sende süper bir hamiş olursun .. buradan sanada yazarız yorumlarımızı...kaydirigubbakcemile3

hürücüm nerde göbüşün....:sm_confused:

maşallah diyeyim ben biraz büyüttüm .. ama bende kendim kilo almadım..
yaff bu aralar msn ye gelmiyon gel de arasıra laflarız.. :içelim:

oy giznurum sen iste gelirim bi tanem...var ya göbişim benim .. var dimi...?
ya olsun artık.. millet bana kış yaramış diyo.. kimse hamiş olduğumu anlamıyor...kafamçokkarıştı
bide kaban falan giyiyoruz ya ...gizleniyo...baharda bebekle ortaya çıkınca hayırlısıyla bakalım neler olcak...kaydirigubbakcemile3

hürremcim aylardır olmayan göbeğini görmüştük bu sefer gerçekten göbek var artık bu fotoda!!maşallah canım..
saçlar post mu??gerçekmi???

çok tatlısın ya....ewet artık belli olmaya başladı ablası....ben burdayım diyo dimi artık...
saçlarım kendi saçım ....biraz bakımı zor ama eşim çok seviyor... bakalım doğumdan sonra başa çıkabilecekmiyim....:bbo:

Amiiiiin ya Rabbim amiiiin

canım merhaba,öncelikle bütün arkadaşları kutluyorum çok güzel gözüküyosunuz bi şey sorucaktım sizlere ben hamile kaldığımda sanırım kadınlık hormonunun yükselmesiyle ilgiliydi yada mevsimsel bi tesadüftü çok saçlarım dökülüyordu sizlerde de oldumu acaba saçlarını görünce aklıma geldi :)))kazasız belasız çocuklarınızı kucağınıza almak nasip olur inşallah sizlere sevgilerimle..

ewet bu olabiliyormuş...ama ben yaşamadım şu ana kadar.. hamile kaldığın mevsime görede değişebiliyor tatlım dr öle demişti arkadaşımın başına gelmişti ordan biliyorum...

amin inşallah tatlım .. rabbim hepimizin evlatlarını sağlıkla kucaklamayı nasib etsin inşallah...:Saruboceq:

amin ablam inşallah bizlerde enkısa zamanda yaşarız o güzel duyguyu...........

canım duygum inşallah en kısa zamanda bebşin tutun cak sana:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…