aaaaaaaaa
hürrem göbişi büyütmüşsün tatlım maşallah yanlız
saçlarda yakıyor sarı sarı
bak bu sefer göbiş demiş artık ben burdayım maşallah tatlım
Hürremciiimmmm ayy çok tatlısıııın, çok zarif bir annesin sennnn. Manken misin yaaa? Maşallah canım.Darısı bana inşallah:Saruboceq:. Gerçi ben senin gibi olamam şimdi zayıfım ama herhalde bir hamile kalsam kesin yuvarlanırım benkaydirigubbakcemile3
hürücüm nerde göbüşün....:sm_confused:
maşallah diyeyimben biraz büyüttüm .. ama bende kendim kilo almadım..
yaff bu aralar msn ye gelmiyon gel de arasıra laflarız.. :içelim:
29 haftaya geldik ....göbiş büyüdü...
hürremcim aylardır olmayan göbeğini görmüştük bu sefer gerçekten göbek var artık bu fotoda!!maşallah canım..
saçlar post mu??gerçekmi???
masallah nazar deymesın cok seker cıkmıssınız canım:asigim:
29 haftaya geldik ....göbiş büyüdü...
:CüvCüv:ayyyyyyy maşallah göbiş büyümüş yaaa çok güzel yaaaaaaa rabbim bizede veriri inşallah.:CüvCüv:
çok teşekkür ederim tatlım... çok naziksin.:1hug:...darısı en kısa zamanda başına inşallah....:Saruboceq:
bence sende süper bir hamiş olursun .. buradan sanada yazarız yorumlarımızı...kaydirigubbakcemile3
çok tatlısın ya....ewet artık belli olmaya başladı ablası....ben burdayım diyo dimi artık...
saçlarım kendi saçım ....biraz bakımı zor ama eşim çok seviyor... bakalım doğumdan sonra başa çıkabilecekmiyim....:bbo:
canım merhaba,öncelikle bütün arkadaşları kutluyorum çok güzel gözüküyosunuz bi şey sorucaktım sizlere ben hamile kaldığımda sanırım kadınlık hormonunun yükselmesiyle ilgiliydi yada mevsimsel bi tesadüftü çok saçlarım dökülüyordu sizlerde de oldumu acaba saçlarını görünce aklıma geldi :)))kazasız belasız çocuklarınızı kucağınıza almak nasip olur inşallah sizleresevgilerimle..
amin ablam inşallah bizlerde enkısa zamanda yaşarız o güzel duyguyu...........
ayyy ayy ayy hürremimim göbişne bakk yerimm onu bennnn ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?