2009 nisan anneleri göbiş resimleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi urla
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Maşallah senin göbişinede giznur
Allah bütün annişlere ve güzel bebeklerine sağlık versin ..

saglıkla kucaklarımızda görelim bebişlerimizi nazar

maşallah

hoşgeldin nisanurcum .. bende bursasuya bakarak yorum yapıyorum valla . onunki baya sivri .. benimki yusyuvarlak tostoparlak bişey ..kaydirigubbakcemile3
sende koy istersen ...kaydirigubbakcemile2

topiğimizi yeni gördüm arkadaşlar, hepimize hayırlı olsun. valla bebişlerimiz doğunca kırkı yıldır tanıyomuş gibi olcaz onları. nede olsa yakından takip ediyorum demi. bende çektireyimde bende ekleyim en kısa zamanda. benimkinde yorum yapın bakalım.

selamlar ve
HELE ŞÜKÜR diyorum
kaç gündür girip çıkıp
sizin ne zaman göbiş formu açacağınıza bakıyorum sonunda açtınız yani
ben mayıs annesiyim inşallah
ama 1ay sonra nasıl olacak göbeğim sizinkilere bakıp hesaplamak istedim
allah size ve bebişlerinize sağlık versin şimdiden hayırlı doğumlar
takipteyim

Bursasu, giznur göbişlerinize maşallah kızlar.Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah bebeklerimizi.
Giznur banada seninki kız gibi geldi sanki yanlara doğru yayılmış.Bursasu seninki zaten belliydi dimi duruşuda erkek göbişi zaten.

maşallah göbüşlerinize:CüvCüv:
allah nazarlardan saklasın
bende en kısa zamanda ekleyeceğim inşallah:dance::dance:

ya kızlar benim 14. haftam amakarnım hiç belli olmuyo
kıskandım valla sizi :)

Maaşallah. Ay bende benimki neden bu kadar büyük diyordum, rahatladım
en yakın zamanda bende foto eklicem kızlar.

sapphire canım maşallah ne güzel göbüşün var yaaaa.. .biraz benimkinede benziyo ..cinsiyeti belli oldumu senin kurabiyenin .

saol canım cinsiyet konusu karışık birazkaydirigubbakcemile3 ikili testte doktor erkek demişti 2hafta önce kontrolde kendi doktorum kız dedi:ecrin_bebek: bi dahaki kontrolde kesinleşir inşallah ayın 15inde gitcem 19haftalık olucaz o zaman

sapphire senin oglunmu olacak canım

glnm sende benım gii her yerden genişlemişsin senınde kızınmı olacak kız göişine benzıyo

aman benım göbegım hakkında kımse yorum yapmadı
ıhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…