kızlar dün tekrar doktora gıttım kesin degıl benım önümüzdeki ay kesinleşecek ama %70 kız orda bi sey gördük ama doktor anlam veremedi
kızlar bu da benim göbişim....
anaaaa yesinler seni.ben burdayım diyor artık.canım arkadaşım sen bunu çoktan haketmiştin.....kaydirigubbakcemile3ŞenizŞeniz:1hug:a.s.
4239699 .!.:ay yerim ben o göbişin içindekiniiiiii...... :1hug:
maaşallah canım ne hoşsun...güzel hamiş seniiiiiii....
ay benim ne zaman böle olcak yaaaaaaaaaaaaa :sm_confused:
ah hüremim inan şuan gözlerim doldu sen bunu çoktan haketmiştin canım maşallah diyorum allahım nazarlardan korusun sağlıcakla hayırlısıyla inşallah kucağına aldığın günleride görürsün tatlım bizede dua et olurmu....
anaaaa yesinler seni.ben burdayım diyor artık.canım arkadaşım sen bunu çoktan haketmiştin.....kaydirigubbakcemile3ŞenizŞeniz:1hug:a.s.
Hürrem ablammm canımm çok tatlısınn her zamanki gibi şimdi sana ayrı bir güzellik gelmiştir...Maşallahhhh maşallahh sübhanallahh çok tatlı göbişinnn.....
hihoyyythihoyyythihoyyyt
hürrem cnm maşallah göbüşüne allah nazarlardan saklasın
hürremcim canım benim yesinler senin göbişini.. :CüvCüv:
çok tatlı aynı senin gibi.. ALLAH nazarlardan korusun ..
buda benim göbişiiim. maşallah deyin haaa. sizce bu erkekmi kız göbişimi.:uhm:
ablacım ne güzel duruyo o göbegin yerim sizi ya e anası güzel düsün olan evladıda:CüvCüv:allahım hayırlısından kucagına almayı nasip eder inş. burdan o melegini resimlerini koyarsın inş.allahım inş. bizlere naip eder bizde koyarız balım elgom rosem atandı artık darısı bizede inş....hihoyyythihoyyythihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?