2009 nisan anneleri göbiş resimleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi urla
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar dün tekrar doktora gıttım kesin degıl benım önümüzdeki ay kesinleşecek ama %70 kız orda bi sey gördük ama doktor anlam veremedi

ne gibi bişey gördü canım ben anlamadım:uhm:

İNŞALLAH ÖNEMLİ BİŞEY DEĞİLDİR CANIM. BENDE MERAK ETTEM ŞİMDİ . haberdar et bizleri

kızlar bu da benim göbişim....

ah hüremim inan şuan gözlerim doldu sen bunu çoktan haketmiştin canım maşallah diyorum allahım nazarlardan korusun sağlıcakla hayırlısıyla inşallah kucağına aldığın günleride görürsün tatlım bizede dua et olurmu....

4239699 .!.:
ay yerim ben o göbişin içindekiniiiiii...... :1hug:
maaşallah canım ne hoşsun... güzel hamiş seniiiiiii....
ay benim ne zaman böle olcak yaaaaaaaaaaaaa :sm_confused:

az kaldı annesi seninkide olcak bi anda .. :1hug:
ayy seninkide ne hoş olur ama .:CüvCüv:...ayy ayyy..

Allah razı olsun tatlım benim...
dualarım sizinle...hep inanki aklımdasınız....ve her zaman dualarıma dahilsiniz...
amin inşallah canım..:Saruboceq: rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah...
darısı tüm isteyenlerin başına....:Saruboceq:

anaaaa yesinler seni.ben burdayım diyor artık.canım arkadaşım sen bunu çoktan haketmiştin.....kaydirigubbakcemile3ŞenizŞeniz:1hug:a.s.

Hürrem ablammm canımm çok tatlısınn her zamanki gibi şimdi sana ayrı bir güzellik gelmiştir...Maşallahhhh maşallahh sübhanallahh çok tatlı göbişinnn.....
hihoyyythihoyyythihoyyyt

Hürrem ablammm canımm çok tatlısınn her zamanki gibi şimdi sana ayrı bir güzellik gelmiştir...Maşallahhhh maşallahh sübhanallahh çok tatlı göbişinnn.....
hihoyyythihoyyythihoyyyt

canımsın benim........:asigim: balımmmmmmmmmmm...:1hug:
darısı başına inşallah....en kısa zamanda....:Saruboceq: :Saruboceq:

hürremcim canım benim yesinler senin göbişini.. :CüvCüv:
çok tatlı aynı senin gibi.. ALLAH nazarlardan korusun ..

ablacım ne güzel duruyo o göbegin yerim sizi ya e anası güzel düsün olan evladıda:CüvCüv:allahım hayırlısından kucagına almayı nasip eder inş. burdan o melegini resimlerini koyarsın inş. allahım inş. bizlere naip eder bizde koyarız balım elgom rosem atandı artık darısı bizede inş....hihoyyythihoyyythihoyyyt

hürremcim canım benim yesinler senin göbişini.. :CüvCüv:
çok tatlı aynı senin gibi.. ALLAH nazarlardan korusun ..

aminnnnnnnnn.. Allah razı olsun tatlım...
senin de göbişim çok şeker .. rabbim oğluşunu sana bağışlasın sağlıkla kucaklamanı nasib etsin inşallah....:Saruboceq:

AMİN inşallah canım benim rabbim duysun sesimizi ....en kısa zamanda sizlerede bu duyguyu yaşatsın inşallah....:Saruboceq:
rabbim o güzel gönlünün en kısa zamanda dileğini versin inşallah...:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…