2009 Nisan Anneleri Günde Kaç Saat Uyku Yüzü Görebiliyor:)

zavallı 2009 nisan anneleri geceleri kaç saat uyuyor?

• Ankete Katılan
    39
  • Anket Kapalı .
Canım allah yardımcın olsun ben 8 aydır gece uykusu görmedim son 3 gün hariç kızım huyssuz.uykusunu degiştirmenin yolunu şöyle bulduk evde annem babam eşlim erkek kardeşim o gün gündüz 3 saat uyudu ve akşam 5 ten gece 11 kadar egledik o kucaktan o kucaga hepimizin pestili çıktı ama sonra 3 gündür geceleri uyuyor yarabbim hiç düzelmiycek sandım sekiz ay boyunca hep 1 ve 2 saatlik uykuyla ayaktaydım gündüz uyuyamıyorum.

O ne ya,Emel ne kadar insafsızmış kaynanan.Güya size yardım etmek için orada,hiç bakmasa daha iyi,bari bir bakıcı tutardınız,o zamn daha iyi olurdu valla.
Annen tez zamanda gelsin.Ayyy,kendimi düşündüm de birden,hayatta uykusuzluğa dayanamam.Allah merhamet versin kaynanana.Ayy çok mu ağır konuştum bilmiyorum ama çok zor durumun,Allah sabır versin canaım sana!
Bu arada kaynanan Kırşehirli falan mı,orada da insanlar çok kullanırdı bu lafı
Ayşeee Nörüyooon?
Nörüüüm Sen Nörüyooonnnnnnn!
Ne anladıysanız artık:-))

6 saatten az uyuyorum veya en fazla 6 saat onuda toplayınca anca o kadar oluyor:))

8 saaat bana yetiyo yetmesede idare edebiliyorum:)))
Bizim bebeişin büyüdükçe uykuları düzensizleşti
Sizlerinkide öylemi ?

uykuda ne zeren maşallah 8 gibi uyur sabaha kadar uyanmaz amaaaaaaaaaaaaa o zeynep varya zeynep meme düşkünü sapık yaratık istersen bütün gün uykusuz bırak ister sabahtan akşama kadar uyut hiç fark etmez her saat başı ayakta emipte dalarsa duacıyız bide gece gece oynamak ister dört beş kere uykusuzluktan kafayı yemek üzereyim artık.
korkudan o uyuduğundada gidip yatamıyorum uyandı uyanacak uykum bölünecek diye

Benim oğluşum 24:00 - 01.00 ı bulmadan uyumaz sonrasında 02.30 da yani tam benim daldığım sırada uyanır ve ondan sonra uyusada her yarım saatte bir sabaha kadar uyanır.artık sabah yataktan aşağı inerken bacaklarım titriyorr ayağımda sallamaktan.son zamanlardada baldırlarımda kasılmalar oluyor,fazla sallamaktan sanırım:bbo:

offfffff offffff.......
ege genelde 21:00da uyuyor ama sonra kaç defa uyanıyor sayamıyorum....
sabahta 06:00 yada 06:30 ayaktayız:(
geç yatırmayı denedim ama dayanamıyor....
dişlerden diye düşünüyorum.

Back
X