2009 Nisan Anneleri

kebap severseniz.. sizi çok lezzetli bir kebacıya götürebiliriz..

şirvan kaçtı:)))yok şirvancım sultanla birara öyle konuşmuştuk ama kaldı doğumgünleri falan
şaka biryana belki havalar biraz daha ısınınca bir istanbul gezisi yaparız ben çok istiyorum

kızımın resimlerii teyzeleri.milletin saçı sırma belik olcak bizim saçımız çıkmadı hala.

:dilcikar::dilcikar:
olmaz gelicez çat kapı yapalımda gör sen gününü lülülülülülü

şirvan kaçtı:)))yok şirvancım sultanla birara öyle konuşmuştuk ama kaldı doğumgünleri falan
şaka biryana belki havalar biraz daha ısınınca bir istanbul gezisi yaparız ben çok istiyorum

gel canım ne zaman isterseniz..
valla biz misafiree asla hayır demeyiz..

biraz öncede eşimi aradım bak dedim ben arkadaşı eşiyle akşam yemeği için teklif ettim haberin ola..
tamam benim için bir sakıncası yok dedi..

o yüzden siz yeterki gelmek isteyin .... ben çok mutlu olurum..

eşiyin kafa dengi olması ne güzel maşallah deyim. benim eşim heç öyle değildir. ben giderim mersine o gider tersine. bi plan yaparım habersiz burnumdan getirir en sonunda iptal ederim. ben aradki yaş farkına buluyorum. yaş çok olunca uyumsuzluk oluyor kanatimce

biliyorum cnm benim az çok anlaşılıyor zaten ne kadar misafir delisi olduğun:)))
istiyorum ama inşallah

iş güç arası bir bakayım dedim sizlere

öncelikle şirvana bişey sölemeden geçemiyeceğim..
tebrik ediyorum tatlım seni ya.ne kadar arkadaşcanlısısın misafirperversin.inan aynı şehirde yaşasak biz çok sık gider gelirdik çünkü bizde çok severiz misafiri..
keşke burda olsanız ya.

biliyorum cnm benim az çok anlaşılıyor zaten ne kadar misafir delisi olduğun:)))
istiyorum ama inşallah

haaa haaa hatta kendi kendime plan bile kurdum ..
siz iki aile c.tesi gününden gelirsiniz.
gezer dolanırz akşamı bizde kalırız.. akşam eşim terasda nargilede yapar sizin kocişlere...
pazar sabahı güzel bir kahvaltı yapar bursaya geri dönersiniz.

sonra düşündüm de.. benim ev geniş ama yatacak yerim yok . anca 2 kişi yatabilir ...:)))
ama battaniye - yorganlarla yer yatağı yapabiiliriz..

ya bide müge sen bodrumda yaşamıyormuydun kuzum.istanbuldadamı evin var?
biri anlatsın mügecik yok çünkü!

güzelim senin kaçarın yok zaten.. ben bir babaneme(aydına) gelim..
allah bir engel vermezse sana uğramadan dönmiyeceğim istanbula...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…