2009 Nisan Anneleri

bisiklet aldınmı şirvan sen?
ben haftasonu bakcam.
bide sallanan at alcam senin varmış zaten.

hah işte eşimde aynen böle sölüyo deniz...
bakalım niyetliyim bu aralar
öğrenmeye

bizde gidiyoz zaten her hafta sonu..

ama farklı biyer istiyoruz şekerim..

size şile agva falan yakın değilmi adalar falan?

yaaa benim burda çenem başka bir açılıyor..
selin sen beni tanıyorsun ..

buluşunca öylemiyim..

Son düzenleme:
br oetkerin kakaolu muhallebisi çıkmış yeni onu yaptım..akşam için ama ben küçük bi kase şimdi yedim akşam yemekten iyidir di mi..hem ela akşama kadar erittirir onu bana

dünden beri eriğe sardım bende
erik ağacı çıkcak içimden

kovuyomusun beni ya..
istediğim zaman giderim höyt

arkadaş mayo almış ela ya doğum gününde olmaz küçük gelir sandım ama bezi çıkınca azcık büyük bile geldi..ama çok güldüm ya çok komik oldu..bi de işeyecek diye korkuyordum ve korktuğum başıma geldi tabi face e koydum fotosunu :)

br oetkerin kakaolu muhallebisi çıkmış yeni onu yaptım..akşam için ama ben küçük bi kase şimdi yedim akşam yemekten iyidir di mi..hem ela akşama kadar erittirir onu bana

denizcim şirvan cadısı varken yapmayalım kalori kilo muhabbeti dövcek bigün beni:)

gitsin konuşuruz.

korkma ayrıca eritirsin boşverr

ayşecim senin için aradım sordum. sözleşmeli anaokul öğretmenimiz bu yıl 69 la atanmış canım

şirvan normalde gerçekten öle çok aşırı konuşmuyorrr
bende kaçıcam birazdan işim var erken çıkıcam

kızlar ben bişey soracağım ;
siz penye tşörtlerini kaç derece yıkıyorsunuz..

ben ön yıkama yapıp 60 derecede yıkıyorum .(tüm beyazları böyle yıkıyorum gerçi)
tşörlerimi deliyorum devamlı .. bugün yeni giydiğim tşörttimde (yeni almıştım ve 1 kez yıkandı daha) de sabah işe gelince fark eetim.
ufacık bir diş atığı gibi bir delik vardı..
allah allah dedim. bir yeremi takıyorum acaba dedim.
burdan bir arkadaş dedi. belki makine yapmıştır dedi.

anlamadım ???

ooooooo şirvan napıyosun cnm beyazları bile nadiren 60 da yıkarım ben onlar bile mahvoluyo...hele yeni aldın mı..
ben önyıkamasız 30 da yıkarım penyeleri..bi lekesi varsa oraya leke giderici deterjan döker bekletir ööle yıkarım..senin yaptığına penye mi dayanır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…