sağolun arkadaşlarım,eceye bende üzüldüm ama alışacak bu kadar olsun ayrılığımız ınşallah
bılırım nasıl olduğunu müge ama ne yapalım şartlar bır süre daha böyle olacak,demırı öp benım yerımede
sultan maşallah de ısır dılını bacıııı
gülercım yapalım bır gün kahve keyfı ohhh sefamız olsun
unuttum ışte derken sehercım geldın aklıma çok teşekkürler
sonra melek kolay gelsın sanada canım
benım tahlıller fıstık gıbı çıktı 33 yaş ıçın bence çok ıyı bır tek folık asıt almam gerekıyormuş :))
tuğba hoşgeldın canım
valla bende artık öyle herşeye gırıp bakmıyorum gerçı gerek kalmıyorda sız sağolun bıde facete bır guruba katıldık ya bebek yemeklerıyle ılgılı maşallah ne ararsan var
masallah kereme sultan aman nazar değmesın
guler bızımkılere uğramaz uyku araları bozuk doğduklarından berı:))
maşallah ecrınede tuğba bunlar yurumeye baslayınca ıyıce azıtık tıpler oldular valla dun çocuk bahcesındeyız aynı ay doğumlu bı kız vardı annesı bı turlu yasıt olduklarna ınanamadı :)
guler sımdıden allah kavustursun dıyelım sana o zaman ne ıyı yardımcı oluyodu sanada
muge sanada kolay gelsın
güler şımdıden allah kavuştursun canım benım,nasıl alışmışındır şımdı kıyamam valla,rabbım eksıklıklerını göstermesın
geçmiş olsun canım
inş.kısa zamanda atlatırsın
yutkunurken çok feci ağrıyor!!
havalar ısındı dolaptan onu içelim bunu içelim derken şişti benim kesinn
sağol canım annene de geçmiş olsun
sağolun kızlar
bugün hava çok güzel oğlumla yürüyüşe çıktık
şimdi uyuyor
birşeyi merak ediyorum,ege genelde en fazla 5 adım atıyor sonra kendini emekleme pozisyonuna alıyor.
ama bu 5 adımıda hergün tekrarlamıyor
yürüyüşünü nasıl serileştirebilir
kızlar bişey sorcam
benim popomun üzerinde çatlaklar var.
aktara gittim kakao yağı önerdi aldım kullanmaya başladım.
bide inceltici şekillendirici bir krem aldım.
sonuç ne olcak bakalım.
peki siz biliyormusunuz bu çatlaklara ne yapılabilir?
bana kalıp kalmadığı henüz belli değil betülcüm
ama getirmek isterse kusura bakma ama getirme dicem
demr yeni yürümeye başladı onun peşinden koşuyorum
şu sıralar diş çıkarıyo uykusuz kalıyorum
demir uyuyunca ses çıkarmıyorum uyusun diye
anane gelirse geceleri tuvalete kalkıyo ve ben bile uyanıyorum onun sesine
sonra eşim sürekli gidip geliyo ben tek başıma bakamam hoş annem var ama yinede zor
hasta olsun ki Allah korusun ben nasıl bakarım onun sorumluluğunu nasıl alırım
başına bişey gelse ben kendime gelemem
kızları var baksınlar bunları söylicem ona hala getiririm derse başımla beraber
maşallahhhhhhhhhhhhbizde haftasonu annemle bizim derneğin anneler günü eğlencesindeydik.irfan orda hiç uyuyamadı gürültüden.saat 6 gibi geldik.banyo yaptırdık.sonra bir uyudu.ertesi sabah uyandı.arada tabi yarım açık gözlerle süt içti.
çok yoruldu...annemle dalga geçtik sanki eğlencede şarkıları o söyledi diye.başını kaldıramadı uykudan:))
hehehhehehepazar günüde parka çıkardık.
aslında çıkarmıcaktım burnu akıyor öksürüyordu biraz.ama hava çok güzeldi evde çok sıkıldı.
ya kızlar bizim oğlan çok çığırtkan.çevresinde olna bitene çok tepki veriyor.geçen doktora gittik bekliyoruz bekleme salonunda bütün çocuklar sessiz bizimkisi bağırıyor diğer çocuklara sesleniyor falan..sonra doktorun odasında balonlar vardı.onlardan istedi.bi tane verdi doktor bi tane daha istedi.hiç görmemiş gibi:)
dedim rezil ettin beni:)
ugrar ugrar birz daha sabırrrya gülfem ne kadar yorulursa yorulsun yine de uyumuyo.dün saatlerce parkta yürüdü koştu salıncağa bindi kaydırkatan kaydı.toplamda 1 saat gündüz uyudu ama gece yine her saat başı hatta bazen yarım saatte bir kalktı.sabah da standart 6 buçukta ayaktaydı.şu uyku bi de bizim buralara uğrasa bi gün bile olsa razıyım
maşallah demire yemiş ege 10 gündür agzına toplasan 40 kaşık anca girmiştir emiyor sürekli sanırım dişlerdennslm kızlar
aysun geçmiş olsun
irfanada geçmiş olsun
özlemcim kıyamammmm demirde babasını çok özlüyo
dün baba baba diye inletti ortalığı
çok üzülüyorum babasız büyümesini istemiyorum
yapacakta bişşey yok
demr öğlen yemeğini yeemedi üzülüyo ağlıyo gibi yaptım yanıma geldi koşa koşa
tabağı gösterip ııhh ııhh dedi aç ağzını hadi dedim baktım açtı
derken derken bitirdi
ama çook huyusz oldu ya hep mırmırmırrr
maşalahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhgünaydınlar hasta bebişlere ve annelerine geçmişler olsun
bizde dün alışverişteydik tuğbalarda vardı ordan tuğbalara geçtik 2 de eve geldik ve kerem orda 12 deuyudu gece 12 de!
ve şu an hala uyuyor şaka gibi yaa
tahlillerın temız cıkmasına sevındımsağolun arkadaşlarım,eceye bende üzüldüm ama alışacak bu kadar olsun ayrılığımız ınşallah
bılırım nasıl olduğunu müge ama ne yapalım şartlar bır süre daha böyle olacak,demırı öp benım yerımede
sultan maşallah de ısır dılını bacıııı
gülercım yapalım bır gün kahve keyfı ohhh sefamız olsun
unuttum ışte derken sehercım geldın aklıma çok teşekkürler
sonra melek kolay gelsın sanada canım
benım tahlıller fıstık gıbı çıktı 33 yaş ıçın bence çok ıyı bır tek folık asıt almam gerekıyormuş :))
tuğba hoşgeldın canım
valla bende artık öyle herşeye gırıp bakmıyorum gerçı gerek kalmıyorda sız sağolun bıde facete bır guruba katıldık ya bebek yemeklerıyle ılgılı maşallah ne ararsan var
aynennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn azı dişlerden sanırımben de sabah doktora falan gittim yeni geldim işe ama toplantıya girecez birazdan((
neyse yaseminin sanırım azıları çıkıyor hafif hafif devamlı ateşleniyor. nkulağını kaşıyor. birde biraz ishal gibi...
karsısına gec sevdigi ilgisi ceken şeyleri al annecım gel falan de... ege öyle cesaret ala ala yürüdüüüüügeçmiş olsun canım
inş.kısa zamanda atlatırsın
yutkunurken çok feci ağrıyor!!
havalar ısındı dolaptan onu içelim bunu içelim derken şişti benim kesinn
sağol canım annene de geçmiş olsun
sağolun kızlar
bugün hava çok güzel oğlumla yürüyüşe çıktık
şimdi uyuyor
birşeyi merak ediyorum,ege genelde en fazla 5 adım atıyor sonra kendini emekleme pozisyonuna alıyor.
ama bu 5 adımıda hergün tekrarlamıyor
yürüyüşünü nasıl serileştirebilir
şirvan sanırım bugun kayınvalidesine bakıcaktı tam emin degilim.......valla maşallah benimki..ayın 23 ü dedimi tam zamanında gelir..
şirvan nerde yaa işten izin alıp geziyor herhalde:)
ben tavuklupatetes yaptım elitide geldi kaynım evdeymmiş bugunyemek ismi soleyin ben ne yapayim aksama ayyyyy
evet ya bende ege dogdumu hep derdim nasıl büyücek bu...14 aylık olduk bir yaşından sonra daha hızlı geçiyor zaman
aman dikkat etttt cnm yaayok yaa deliricem sapık gibi habire test yapıyom
stresten heralde başka koruyucu bişeyde kalmadı
aman maşallah deniz darısı başıma
cocukla zor olur cnm ya hadi demir olmasa neysedebana kalıp kalmadığı henüz belli değil betülcüm
ama getirmek isterse kusura bakma ama getirme dicem
demr yeni yürümeye başladı onun peşinden koşuyorum
şu sıralar diş çıkarıyo uykusuz kalıyorum
demir uyuyunca ses çıkarmıyorum uyusun diye
anane gelirse geceleri tuvalete kalkıyo ve ben bile uyanıyorum onun sesine
sonra eşim sürekli gidip geliyo ben tek başıma bakamam hoş annem var ama yinede zor
hasta olsun ki Allah korusun ben nasıl bakarım onun sorumluluğunu nasıl alırım
başına bişey gelse ben kendime gelemem
kızları var baksınlar bunları söylicem ona hala getiririm derse başımla beraber
benimde genelde ayın 1-2 si geliır bugun yeni oldum korktum valla bi ara şu sprellede hiç güvenmiyoum amavalla maşallah benimki..ayın 23 ü dedimi tam zamanında gelir..
şirvan nerde yaa işten izin alıp geziyor herhalde:)
hayırlı yolculuklar olsun allah kavuştıursun gülerşirvan nerelerde.yokluğu nasıl belli.artık eskisi gibi kalabalık olmuyo burası.bugün annem gidiyo.ben de bu kadar giremem heralde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?