• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri

kız şirvan kaç kere davet ettim burdan hep aksilik milletin işi oldu sende o oralar girmedin okumadın kaldı havada. yine gitmişsin yine görmezsin mesajımı sonra davet etmiyor olurum. siz ssöleyin bi zaman da ozaman gelin ben işlerimi size göre ayarlarım.

çok sağolun esen ve sevgi
ay yerim ben o alpi. gelin gelin beklerim özledikçe gelin
bana cumartesileri daha iyi uyar canım
selin de geçen ayarlamaya çalıştı ama çok soğuktu çıkılcak gibi değildi
ya dr der antibiyotik bitmedi daha
zaten bu sefer dr. a kızdım sanki. size de danışçaktım
şimdi bizim dr. ilaç pek vermeyen bi dr. antibiyotiği tahlil yapıp verir anca. öksürük şurubu peditus falan vermez yani
selen 15 gün önce çarş. öksürmeye başladı. sonra şiddetlendi cuma aradım. 1 gün daha takip edelim dedi. c. tesi akşama doğru şiddetlendi ama muayenehane kapandı tabi. neyse p.tesi götürdüm. ciğerlerde bişey yok. boğazı kızarık dedi. ilaç vermedi. ateş falan olursa kötüleşirse tekrar görelim dedi
selen yine çok öksürdü burnu akmaya başladı baya gece de uyumuyo tabi. aradım kulakları ağrıyodur belki getirin dedi. çarş. yine götürdüm. boğaz kötüleşmiş streptekok gibi gözüküyo ama kültür yaptırsak sonuç 3 günde çıkar biz şimdi tedaviye başlayalım dedi. şurubu verdi antibiyotik. ama yine ciğerlerde bişey yok diyo. işte carş. dan beri kullanıyoz hala aynı öksürük.
kızlar çok uzun oldu ama bu konuda kafam çok karışık.
dr. işini ehli aslında. 53 yaşında. çok hastası var. muayenehane zaten. dr. lar bile çocuklarını getiriyo ona. 1. 2. 3. çocuğunu hep ona getiriyo millet. yani tecrübesine güveniyorum ama bize hep böyle oluyo. selen öksürüyo burnu akıyo baya kötü oluyo bikac kere arıyoruz yada gidiyoruz ancak o zaman veriyo ilaç ya da vermiyo
napıyım ben şimdi başka dr.a mı bi gitsem

1 ocak yılbaşı ertesi olurmu ki
benim eşim evde olursa gelemem sanırım selincim.
bu cumartesi herkese uyarsa sevgiye gidebiliriz ama o da yeni hamile daha sıkıntısı da var

benim için yılbaşı olması çok farketmez ama siz bilirsiniz 2 ocakta olur
bu hafta annemlerde bende olacakda pazar da zor olur benim için ondan diğer hafta diyorum

Yok canım bağlatmayacağım.. Hayatın bize ne getireceği belli olmaz gerçekten ..

Doğumdan sonra bir kez bu konuyu açarım bakarım hala tepki veriyor..

Bende gider taktırtırım yada hap falan kullarırım.. Ona güvenemem malesef..

--------------------------------------

sevgicim sen dur şimdilik .. Bu ilk günlerini bir geçir sonra sanada geliriz elbet...

Selin yazdıklarını görmedim canım ..
Ozaman senin için ve diğerleri içinde uygunsa 8 ocak olsun ..

olsun cnm ya olduğu kadar idare edersiniz artık :-))
ama o zaman da selin gelemez di mi ??
pazar yapsak sana uymaz ay ne zor işler
bu işleri en iyi gene şirvan toparlasın gene
ben çok katılım olsun isterim aliye sende ki gibi

şirvan 8 ocak.ta neredeyse 38 haftalık oluyorsun.. sezeryan günü verlimiş olabilir..

sana diyorum da bende 38.haftam bitmişti arkadaslara gitmiştik.ctesi gittik 5gün sonra meriç oldu.
hehe

bizim ev hastaneye yakın sayılır daha iyi hep beraber şirvanı götürürüz hastaneye.
ben de şirvan için geç olacak diye 1 ocak demiştim:(

ama selin o zamana sen kazanda sıcak su da kaynat lazım olur belki :-))
şirvan karar versin olmadı bu bu ctesi bana gelirsiniz

8 ocak şimdilik bana da uyar gibi gözüküyor
selin 8 ocak değil dimi gün
sevgicim sana da ne zaman uyarsa geliriz. istediğin gibi olur inşallah
ben bu sefer kısmet olursa gelirsem seleni bi gözlemlicem bakalım başka yerde buluşma olduğunda da evdeki gibi huysuz olucak mı. olursa dooğru oyun grubuna:)

ağzımdan aldın selin bize hst uzak diyecektim bende :-))
gerçi ben doğurmadan önce cuma işe ctesi ömerliye
pazar günüde misafirim vardı tabi vücut dayanmadı pazar gece başladı
pazartesi geldi balım ama aliyenin olduğu bir buluşma olsun lütfen
benim oğlum selennnn diyor başka birşey demiyor

Son düzenleme:
oy oy oy kıyamam ben ona ya
neler oldu o gün ben kaçırdım. benim huysuz kızıma, alp senin kucağında otururken göz mü koymuş yoksa:)) ay ne fenaydı o gün selen ya. cadı!
kısmetse gelicem inşallah canım

valla bende anlamadım cnm ya
hiç kucağımdan inmediki akşam eve bi geldik
fotolara bakayım diye bilg.hangi kızı görse selennn diyor
bakalım devam edecek mi gerçi hangisi selen kestiremiyor ama
çok tatlı eline kağıt almış ne yazıyor diyoruz içli içli selennn diyor

Kızlar benim doğum büyük olasıkla 15 gibi falan ..

8 ocak bana şimdiilik uygun..

Zaten seline gitme isteğim. Hem evime yakın .. Hemde hastaneye...

Back
X