sinem kayrada bana pek izin vermez bilgisayar başına geçmeme zar zor iki kelime anca yazıyorum.oh bari izliyomu melis hanım çizgi filmleri.
canım .. Ben bu aradalar fazla çarşıya çıkamadığım için katılım yapmak istemedim.heheh köle melek he alemsin vallahi:)erkenden kaçmışın regl son herhalde heheeh:))
yılbaşı için kimseden ses seda çıkmıyor
bende dışarı çıkmak istemiyorum evde arkadaş ortamı daha hoşuma gidiyor benim dışarda binbir çeşit insan..
Keremde yarım saat önce uyudu iyice şaşırdı saatleri benimde uykum kaçtı bu saatte ton balığı yedim :)
hadi ii uykular
yusuf mu başlayacaktı oyun grubuna naptı acaba merak ettim
sen de yollarsın baranı şirvan 2 yaşından sonra. yeni meçhül beyle ilgilenirsin o arada.
yaa bencede şuan kreş iöçin erken ama oyun grubu çok farklı bişey.bide ben çalışsam bile 3 yaşını beklemek istyorum. sonra kreşe verip çalışmak istyorum çünkü babane yada annane bu çocuklara ne kadar faydalı olabilirler tamam yemek, içmek ,temizlik ,sevgi olurda ya bilgi beceri zeka gelişimi bunları veremezler biz bile yetersiz kalıyoruz bazen.çalışmasam bile yarım günlük göndermek isterim tabi 3 yaşını beklicem.
Bencede daha çok erken hele bir dertlerini tam anlatsınlar
iyiyi kötüyü ayıretsinler ben güvenemem öyle
bende 4 yaşından sonra veririm diye düşünüyorum
tabi evde olunca fikrim değişirse onu bilemem
bizim adım adım dergilerimiz babanneye geliyor. ben evde olmadığımdan oranın adresini verdim. geçen haftasonu gün bi baktım dergiyi okuyor. haftaiçine hazırlık olsun diye önceden okuyormuş. dersine çalışıyor yani babanne :)
kendi çocuklarını iyi yetiştirmiş sağolsun benim kızımı da iyi yetiştirir herhalde. gerçi yasoşa karşı hep daha yumuşaklar bakalım ileride belli olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?