2009 Nisan Anneleri

dvd varda tv nin altında yani konsolun üstünde aman ona hiç alışmasın
ama şu ufak dvd playerlardan olabilir
iyi getirdin aklıma azıcık inceleyeyim uygun bişey bulursam alabilirim

burcu kayranın iyi olmasına sevindim canım
afiyet olsun bu arada
meriç yapbozlarını güle güle kullansın
sinem ben z.burnu avrasya hospitalda doğum yaptım canım
ve melisin durumu bizdede var
dikkat ederseniz akşamları hiç girmiyorum artık
4-5 ay olmuştur
sadece işte yazışıyorum
haftasonu 2 defa yazdım oda uyurken
laptopun üstüne oturuyor bitti diyor
zaten evdeysem başkasına laf bile anlattırmıyor
ben kimseyle konuşmıcam
hep onunla
mazallah babası veya evdekilerle konuşuyorsam
yüzümü ona doğru çeviriyor kuşummm diyor
çokta agresif oldu sanırım 2 yaş sendromu
bu arada kuruyu hiç ıslatmam
esen gibi yapıyorum

sinem kayrada bana pek izin vermez bilgisayar başına geçmeme zar zor iki kelime anca yazıyorum.oh bari izliyomu melis hanım çizgi filmleri.

yok canım 15 dak izlediği nadirdir takıp çıkarıyo cdleri işte
oyun yaptı kendine iyice ama vazgeçiremiyorum çok tepkili gözünü açar açmaz bilg a çörekleniyo

gülşencim benim aklımda balat kalmış kusura bakma
yazarkende zeytinburnuna gittiğin aklıma geldi ama yinede sorayım dedim
kendime hastane arıyorumda özel çapaya alışmışım ama buradan çok uzak kalıyo ha deyince gidilecek mesafe değil yani
yakınlarda bi yer bulsam iyi olacak Allah korusun acil bi durum olsa nereye gideceğimi bilmiyorum
şişlide neler var bilenler varmı sanırım bize en yakın şişli olur

kızlar bende bahar gibi oyun grubuna götürmek istiyorum kayrayı kimisi anneli gruplar ama avrupa yakasında bi yer bulamadım sizin bildğiniz bi yer varmı bakırköy falan mesela yakın olsa iyi olur netten baktım bişey bulamadım.

bizim kayınpeder falan çok tepkili şu kreş olayına. ne zaman bahsi geçse daha küçük şu bu. bizde hemen yollayalım demiyoruz herhalde oyun grubu falan. zaten bende kış bitmesini beklerim en azından. biraz hastalıklar bitsin.

canım .. Ben bu aradalar fazla çarşıya çıkamadığım için katılım yapmak istemedim.
Inan internetten araştırma yapacak kadar vaktim bile yok..
Bir sonraki çekilişe beni eklersiniz. Artık ..

Bu arada son katılım tarihini belirtmemiştin dün akşam . Bugün bakamadım yazdın mı diye...

yaa bencede şuan kreş iöçin erken ama oyun grubu çok farklı bişey.bide ben çalışsam bile 3 yaşını beklemek istyorum. sonra kreşe verip çalışmak istyorum çünkü babane yada annane bu çocuklara ne kadar faydalı olabilirler tamam yemek, içmek ,temizlik ,sevgi olurda ya bilgi beceri zeka gelişimi bunları veremezler biz bile yetersiz kalıyoruz bazen.çalışmasam bile yarım günlük göndermek isterim tabi 3 yaşını beklicem.

Bencede daha çok erken hele bir dertlerini tam anlatsınlar
iyiyi kötüyü ayıretsinler ben güvenemem öyle
bende 4 yaşından sonra veririm diye düşünüyorum
tabi evde olunca fikrim değişirse onu bilemem

bizim adım adım dergilerimiz babanneye geliyor. ben evde olmadığımdan oranın adresini verdim. geçen haftasonu gün bi baktım dergiyi okuyor. haftaiçine hazırlık olsun diye önceden okuyormuş. dersine çalışıyor yani babanne :)
kendi çocuklarını iyi yetiştirmiş sağolsun benim kızımı da iyi yetiştirir herhalde. gerçi yasoşa karşı hep daha yumuşaklar bakalım ileride belli olacak.

benim kızım abileri ablaları falan çok seviyor geçen gün ikea da bi abi bunu itti karnından buda düştü. kalkmıyor yerden oyun yaptı sanıyor öle bekliyor. hala anlatıyor abi itmiş bubu bu da yatmış yere. güzel bişi oyun olduğunu sanıyor :))

ŞirvanCım Ağustosda doğum
temmuz da d.iznine ayrılırım
malum 4 ay ücretli izin var ücretli izindeyken
kasımda 15 senem doluyor oradan da tazminat
talebinde bulunucam yani temmuzda ayrılıcam
resmi işlemlerimde kasımı bulur,valla tazminatım olmasa
şimdi ayrılıcam ama sağlık olsun gene iyi denk geldi

iyi bakacaklarına eminim ama çok şımarık olacağıda ayrı...
benim yiğenim öyle çünkü..
gerçi ben bizim babaneye hala güvenemiyorum. çoçuk bakımı konusunda..
geçen salı onlardaydım ya.. kendimi iyi hissetmiyorum diye.. ,çoçuğun eline kuru ekmeyi verip evin içinde dolandırıyor..
bizimkide yiyor..
insan alır çoçuğa bir tas bir şey yedirir.. (tamam o sıra evi temizliyor olabilir ama bence çoçuk önce gelir)
yemekten önce verdiği ekmek tıkamaz mı çoçuğu..
ben mi farklı düşünüyorum .

ayy ne bilim sevmeye çok seviyorlarda.. herkes düzenli çoçuk bakamaz gibi geliyor....

benim de annem ve babam bakıyor. meriç şimdiden neredeyse 10a kadar sayıyor onlar 4 diyor meriç 5.
onlar 6 diyor meriç7 böyle 10a kadar sayıyor.. tek başına değil ama.
renkleri de öğreniyor kiımizi mavi yeşili biliyor..
bunları hep annemler öğretti..
haklarını yememek lazım..
ödenmez...
bizim öğrettiklerimizin yanında onların da katkıları var muhakkak.
yoksa biz buralara gelemezdik değil mi..
tabi kreşlerinde oyun grublarının da gerekli old. düsünüyorum..
ama onun da zamanı var..
bezlerinden kurtulsunlar.. nacizane fikrim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…