2009 Nisan Anneleri

gunaydınlar
esencım hayırısı olsun bızımde zeytınlığımız var ama bakımı falan baya uğrastırıcı
burcu ne guzel arda uyumus
dıdem maşallah demıre abı olmus

tesekkür ederim kızlar

emelcim bende eşine cok sinirlendim
ama bencede gülsenin dediği gibi edeple cözebiirisn
ve bundan sonrası cın bence en azından kendı maasını sadece yatırım için kullan
oda evin erkegı olarak harcamalarınızı yapsın

bır daha bu sahne yasanmaz en azından

ne diyim ki birileri ağlarken birileri gülebiliyorsa söz bitiyor
Allah yardımcın olsun

esennnnnn
cok sevindim canım Rabbim odemek nasip etsin
benfe bayılırım zeytinliğe sanki anlarmısım gibi
siz alın biz zeytinyagı alırız sizden:::))))))

sağolun walla insallah.. internetten bakıyorum birkaç yeri aradım dün babamlar da
biraç yere bakmışlar...
inşallah..
allah herkese gönlünden gecenleri versin..

hayırlı olsun esen
göremedim canım zeytinliğinizi:))
didem demircikte
başlamış ne güzel
Allah sağ salim gidip gelmeyi nasip etsin kuzuma

sağol gülşencim...
bizim zeytinlik yok daha ....
acaba sehere mi dedin kii göremedim diyee..

EsenCim hayırlısı olsun
istediğiniz gibi bir yerde bulursunuz inş.
kredide iyi yapmışsınız cnm görümcemde öyle yaptı
10 sene çoook uzun

dedim ve kaçtı dilek......: )

bugün pek kimseler yok.........

ben de yemeği yaptım.....Enes Kaan kalksın....Bursa dan Özlem diye bi arkadaşım vardı o buralarda.....
çocuklar oynasın diye çağırdı....oraya gideceğiz bakalım......
Evden çıkış geç olunca dönüşümüzde geç oluyoo...

Bu arada Nisan Ece nin annesi Özlem de Ankara ya gelmiş....Yılbaşına kadar kalacaklarmış.......

bu arada ben lazer yaptırmaya basladım genıtal bolgeye 4 kez oldu süper azalma söz konusu

banada banu gaz vermişti oda gidiyordu ve cok memnundu
istanbulda olanlar banudan bılgı alabılır::)))

merhaba kizlar..
emelcim dilerim esinle sorunu cozersiniz en kisa zamanda ama hic dogru degil.aileside ammada dusuncesizmis ya..
demir krese baslamis dilerim hep boyle severek gider..
burcu elada evden cikmadigiicin iyice sklmis durumda kapiya gidip agliyor..bugun acik havaya cikaricam biraz hava alsin yavrum.sende 15dkligina feln cikar istersen
gecmis olsun dilekleriniz cok tesekkur ederim. daha iyi ela ama dudadinda dilinde genital bolgesindekiler kolay kolay kurumuyolar ve rahatsiz edici gece uykusunda aglama krizleri geciriyor

kolaymı cnm en hassas yerlerde çıkmış elacağında
Demirede aferim inş.bizimkilerde kolay alışırlar kreşe

yaa hep böyle oluyor ben geçmişi okuyor oluyorum senin yazdığını görmeden de çıkıyorum tüh ya
feca de yazmışsın özlemler bastı diye bende merak ettim ne demek istemiş diye hoşgelmişlerrr
o zaman belki üç böceğin çiçeği ece de gelir buluşmaya salı günü
iyi oluyor valla bak Enes'e yaramış dün uyumuş maşallah.Demir de gece baya iyiydi bir kere uyandı.

bizde şu istanbul buluşmlarını düzene bindirsek iyi olur aslında 2 ayda bir falan görüşülse bile yeter. istanbul şartları biraz kısıtlı olduğundan 2 ayda bir bile yeter bence.

alma niyetiniz varmış ya esen
ben şimdiden hayırlıyım dedim zeytinliği:))
inşallah olur
seherin eskidir zeytinliği ama onunda hayırlı olsun
özlemle kaç zamandır konuşmuyorum arayayım ben onu
cuma günü
bende 4 te çıkıcam bugün
işlerimi toparlamaya çalışıyorum

merhaba, Uzun zamandır giremedim. Urfa'ya alışmaya çalışıyorum. Tuna Kreşe gidiyor. 1 aydır. C.tesi nöbetim var 24 saat doğumdan son ilk defa kara kara ne yapacağımı düşünüyorum. Malum kimseniz yok burada.

Zeynep'i merek ettim ama hepsini okuyamadım. Online olup bilgisi olan varsa yazabilir mi?

Kreşe giden başka nisan bebekleri de varmış. Benim için bu kararı vermek çok zor oldu. Bakıcı aradım ama bulamadım hiç tanıdığım olmayan bir yerde kime güvenecektim. Bulduğum bir iki kişi de evinde bakmak istedi kabul etmedim. Sonra hastaneden bir arkadaşımın çocuğunun gittiği özel bir kreşe verdim. 6 kişilik bir sınıfta Tuna. Ondan küçük 2 bebek bile var. Her gören "ayy ne kadar küçük" diyor ama artık üzülmüyorum. Yarın bir ay olacak. Arada bir hastalık geçirdik ama sanırım o da kreş kaynaklı değil Urfa'nın havasından oldu. Dili açıldı miniğimin.

feride hoşgeldin nerelerdesin yahu
iyice özlettin kendini
zeynep iyi canım ameliyatıda bitti birkaç gün önce yoğun bakımdan da çıktı
sanırım şimdi daha iyidir

maşallah tatlı Tuna ma demek kreşli oldu
en iyisini yapmışsın tanımadığın yerde
kreş daha iyi en azından birkaç kişi olduğu için
bakanlar bir birinden çekinirde iyi davranırlar çocuklara
dillenmişte demek akıllı bıdık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…