bu dizi konusunda herkes farkli dusuncelerde olabilir
burda onemli olan fikirlere saygi duymaktir
bunuda bazilarimiz yapamiyor!
Emelcim,3.yazılıları yaptık,test olduğu için hemen okudum,ama daha e-okula giremedim.Aslında eve getirmedim hiç.Performans ödevleri var,7 ve 8 lerin okunacak.Nedense ben pek bir rahatım,zaman geldi aslında dimi yaaa!!!!
Size son tarih verdiler mi,bize daha şu tarihe kadar girin demediler.Ay iyi ki sordun yaaa,ben de bir hızlandırayım şu işlerimi.
Sen ne durumdasın?
Ben de aynı başlayacaktım vay vay vayyyyy aşmışsın sen Seher,ellerine sağlık!Çok güzel ve düzgün görünüyor.
Sinemcim şükür mü desem geçmiş olsun mu desemmm..Ben de sağlıkla ilgili pek bir sorumsuzum:-(
Müge bence de menün yeterli,kısır fazla)Çin böreği ve çin salatası bir de mercimekli patates salatası nasıl olaaarr ki???
sinemcim çok geçmiş olsun.korkulanın olmadığına sevindim.acil şifalar diliyorum.annen yanındadır kesin dinlenmene bak .
seher ellerine sağlık lokum olayı çok ilgimç geldi nefis gözüküyor tebrik ederim.butik pastane olayına yoğunlaşırsan 2.yaşlarında pasta siparişini ilk ben veririm.ve bundna sonraki doğumgünlerindede müşteirn hazırdır emin ol.
bu yıl ben parti filan yapmammayı düşünüyorum.muhtemelen taşınma dönemim olucak zaten.sadece stüdyo ya götürmekte kararlıyım heryaşında alllah izin verirse.
sizdeki planlar nasıl varsa eğer
Seher bu hafta Yemekteyiz de chef ler var,seyredebildin mi?Var mı yakaladığın güzel tarifler,püf noktaları?Şu an açık ama kendimi veremedim pek..
selam...
sinemcim geçmiş olsun canım... tahlillerin temiz çıkmasına sevindim.... biz hep ondan kaybediyoz zaten amaan geçer diyor ihmal ediyoruz..
boşuna dememiş
Resulullah "insanların iki şeyin kıymetini bilmez meşguliyet gelmeden önce boş vaktin; hastalık gelmeden önce sağlığın..."
Burak ımız gelmiş hoşgelmiş.. Allah uzun ömürler versin ana babalı kardeşli... maşallah kuzu çok tatlı...
seher.... pasta süpperrr maşallah sana.... bi gün lazım olunca parmaklarını yorarsın artık tarif için.....bak senin bi sütlü irmikli tatlı tarifin var büyük kurtarıcım çok pratik.. bu konuda hep sevak kazanıyosun söyleyim:)
geçmişe göz atabildiğim ve hatırladıklarım kadarıyla bunlar... başka hasta anneler ve kuzular varsa geçmiş olsun...
Eşin üniversitede mi Emel?
Bir yazılıyı test ve ortak yapma zorunluluğu yok mu sizde?Biz ortak yaptık ve de test olunca hemen okuyuverdim.Gerçi test olmasa da bizim yazılılarımızı okumak kolay oluyor,genelde boşluk doldurmaca ya da çoktan seçmeli.
Miray bugün daha iyi.Dün ateşi yoktu ama çok mızmızdı.Bütün gün kucağımdan inmedi.hiçbirşey yemedi.çikolatayı görünce gözleri parlayan çocuk çikolata bile istemedi.Babası zile basınca koşa koşa kapıya gider,kim o kim o,babasını kapıda zor beklerAma dün zil çalınca,baban geldi,gel kapıyı açalım dedim,yavrum kalkmadı hiç.Hiç hali yoktu:-(Ayy onları o halde görmek çok kötü.Daha kötü hastalıklardan korusun hepsini Allahım.
İyi akşamlar
ben bakmıyodum ama şefler var diye reklamını görünce baktım.....yemekteyiz e
P.tesi günkü adam süperdi......hanımlar için aynısını diyemeyeceğim.....belki de beklenti yüksek olunca onların yaptıkları çokta cazip gelmedi.....
off izleyince de insanın hepsini birden yapası geliyo......ve de yiyesi...........
herkesi öptümmm
ege iyi diyebılırım ama bugunde burmu akmaya başladı yıne tam iyleşti diyorum bilmıyorum ya bu cocuk tam iyleşiyor yıne hastaaaaaaamelekçim sağol daha iyi.. ama gece ağrı kesici de vermeme rağmen.. uyuyamıyor.. mız mızzz...
allahtan dün gece babası sürekli salladı... ben dinlendm biraz...
ege nasıl oldu..
valla saldım seher bnde bilsem neden böyleeeeeee offfffffffgunaydınlar
muge bende tasımaktanbakmaktan değilide sezeryandan korkuyorum menun cok guzel
bende kardesımın doğum gunu için pasta yapıcm selen ızın verırse tabi
sınemcım sana gecmıs olsun
benımde belım tutulmus sanırım sol bacağıma vuruyo ağrısı
melek kız toparla kendını sen neden saldın bu kadar
özlemcım ınsallah bısey yoktur
tuğbada yok ıkı gundr bişeyi yoktur ınsallah
bizde oda yok ya sabah 8,30-9 kalkıyoruz akşam 8,30-9 arsı uyuyoruzzzzzzzzzeee nerdesnz bayanlar
demr uyandı
1 saat 15 dk uyudu sadece sıpaaaa
wowwwwww seher maşallah ne hamaratsın ya temızlık yemek pasta börekkkkkk, tütütütüüt
kaynana dedin aklıma geldi son olaydan sonra ne olsu bi soun olmadı degılmi elifKırşehirde de koyarlar sarmanın dibine kemik.Dolayısıyla benim kayınvalidem de,kulakları çınlasınnn)
ay evet ya solgun solgun yatıorlar kıyılırmı unlara allahım korusun insan öylede görünce içi acıyorrrEşin üniversitede mi Emel?
Bir yazılıyı test ve ortak yapma zorunluluğu yok mu sizde?Biz ortak yaptık ve de test olunca hemen okuyuverdim.Gerçi test olmasa da bizim yazılılarımızı okumak kolay oluyor,genelde boşluk doldurmaca ya da çoktan seçmeli.
Miray bugün daha iyi.Dün ateşi yoktu ama çok mızmızdı.Bütün gün kucağımdan inmedi.hiçbirşey yemedi.çikolatayı görünce gözleri parlayan çocuk çikolata bile istemedi.Babası zile basınca koşa koşa kapıya gider,kim o kim o,babasını kapıda zor beklerAma dün zil çalınca,baban geldi,gel kapıyı açalım dedim,yavrum kalkmadı hiç.Hiç hali yoktu:-(Ayy onları o halde görmek çok kötü.Daha kötü hastalıklardan korusun hepsini Allahım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?