• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri

kıs ben yazana kadar gelmişin maşallah sana
kendine güvenip isteyen yapsın valla bundan güzel bir duygu varmı

AH AH AH sirvan isin zor olacak biraz ama senin yakininda ailen var insallah yardimci olurlar burakla baranin karsilasma resimlerine bakinca o gunlari yeniden yasadim sanki oturup bi guzel agladim BU DUYGULAR SANIRIM YASAMIMIZI DGERLI KILAN
bazen okulu biraktigim kendime vakit ayirmadigim icin kiziyorum kendime
sonra ogullarima bakip belkide benim dunyaya gelme sebebim meslegim hayatimin seklide bunlardir ogullarimdir deyip ne kadar sansli oldugumu fark ediyorum
onlarin yorgunlugundan sikayet etsemde sanirim bu yorgunluk olmadanda ben bi hicim SUKURLER OLSUN RABBIMIN verdigi bu inci tanelerine

biz işte bi projeyi devraldık bakalım bu proje elimizde patlarsa hepimizi atarlar işten o zaman doğururum artık mecbur :)))

....o minicik ağızdan gelen nefes sana yaşama sevincini veren nefes...ne zaman yaşam dar gelse insana bu ilk nefesleri her daim oksijen annelerine...bir bebek doğar bir ANNE doğar...
bu kız ne güzel yazıyor ya gülşen mahvettin beni gülşen

canım şuanlık 2 satte bir emziriyorum . Gazını çıkartıyorum. Koyuyorum yatağına ..
Zaten gündüz uyuyor.. Gece gözlerini açıyor..

Bundan sonra gündüz baran , gece burak.. Ben de hortlak olacacam ...
ay supersın sırvan yaaa 3lemenız daha super ama

bizim teskereyeyani rehanin teskeresine 70 gun kalmis nasipse martin 25ine memeden kesecegim rehayi ne zaman gecti iki yil yahu
sonra bende sipiral dusunuoyrum ama oncesi 3ay kadar dkh i kullanacagim kilo aldirmazsa devam edebilirim

şirvan gene yaptı muhtarlığını sinemi de baştan çıkardı :-))
ben selinden bekliyordum ama önce sen olacaksın sanırım sinem

yaa bu dr ilk gittiğimde felaket tellalı gibi öyle bi konuştuki bi daha çocuğum olmayacak sandım
şimdi daha bi pozitif bakıyorum :))
zaten bana kalsa melis 9 aylıkken yapacaktımda Allah izin vermedi 15 ay adet olmadım :)
sonrada taşındık taşındık bi daha taşındık fırsat olmadı
şimdi bi iş bulsun ona göre karar vericem

Fotoğraflar çok güzel.Kaç kere çevirdim baktım.Baran çok mutlu görünüyor,inşallah kardeşiyle güzel günler yaşasınlar birlikte.
Darısı diğer hamilelere ,onlar da Şirvan gibi rahat bir doğum geçirsinler.

Kerem e noldu ki Sultan,üşüttü mü ki,midesi bulandı.Geçmiş olsun!

Sinem hayırlısı böyleymiş demek ki,o zaman daha çok zorlanırdın bence,Melis daha küçükken.O düşündüğün zamanalrı hatırlıyorum da,çok erken geliyordu o dönemde de.

şirvanı kaçırmışım
mahallemin muhtarı cesaretli güzel hatun allah analı babalı büyütsün sağlıklı mutlu sevdikleriyle beraber yaşayacağı iyi huylu insanlarla arkadaşlık edeceği güzel bir ömrü olsun
face e bakmadım daha fotoları hayırlayamadım yani....
..sultan spiralin kayarsa bilirsin çok canın yanıyor ben o dışarda spiralle 16 gün felan dolaştım mecbur kaymış hastalanınca yerleştirsin diye ama kabul etmedi rahmim attı....
ya bende var biraz agri iliskide oluyo acaba kaydimi diyorum

Fotoğraflar çok güzel.Kaç kere çevirdim baktım.Baran çok mutlu görünüyor,inşallah kardeşiyle güzel günler yaşasınlar birlikte.
Darısı diğer hamilelere ,onlar da Şirvan gibi rahat bir doğum geçirsinler.

Kerem e noldu ki Sultan,üşüttü mü ki,midesi bulandı.Geçmiş olsun!

bilmiyorumki ya gece agladi uyandu su veriyim dedim icerken agladigi icin nefes borusuna kacti sanirim ondan oksurdu

oksurunce saarr die kusan bir oglana sahibim

yaa bu dr ilk gittiğimde felaket tellalı gibi öyle bi konuştuki bi daha çocuğum olmayacak sandım
şimdi daha bi pozitif bakıyorum :))
zaten bana kalsa melis 9 aylıkken yapacaktımda Allah izin vermedi 15 ay adet olmadım :)
sonrada taşındık taşındık bi daha taşındık fırsat olmadı
şimdi bi iş bulsun ona göre karar vericem
ben dün dr. gittim ya ondan beri kendimde değilim inan moralim bozuk gerçi şimdi konuşmayalım sonucu alalım ona göre konuşuruz dedi
yarın sabah parça alacaklar rahim duvarı kalınlaşması varmış adetim o yüzden bitmiyormuş büyük ihtimal kürtajdan sonra oldu diğeri farketmedi spirali çıkardıktan sonrada kontrol olmuştum ama görmedi demekki bilmiyorum ama ne olduysa o ara olmuş işte yumurta atmadığı zaman kalınlaşma olabiliyormuş ama ben ilaçla azaltılan dönemi geçmişim normalde 6-8 mm olan ölçü bende 20 mm olmuş hemen parça almamız lazım dedi aklıma ece geldi uyurken bırakmıştım öpmedim bile uyanmasın diye geçirdim içimden,ben yarın gelirim dedim anestezi alacam sonuçta ne olur ne olmaz dedim tövbe tövbe böyle zamanlarda insan iyi düşünemiyorki bugünde bizimkilere söylemedim diye kaldım yarın sabaha aldım randevuyu 1 hafta sonra alacakmışız sonucu sinirlerim çok bozuk valla

şirvan allah analı babalı büyütsün inşallah.. burak kuzumada allah uzun ve sağlıklı ömürler versin inşallah...
bu rada kızlar bende face de sizi eklemek istiyorum orada daha aktifiz sanırım..eklerseniz beni sevinirim derya uygur diye..

iyi akşamlar hanımlar geldım yıne kımse yok
size yetişmek mumkun olmuyor

hasta bebişlerimiz varsa hepsine geçmiş olsun
şirvan allah analı babalı buyutsun çok tatlı maşallah bende baran sen burak olan resmı gorunce çok duygulandım
dogumun nasıl geçti
nasılsın
ben bu hatunların hızına yetişemıyorum
bı gırıyorum kımse yok bı bakıorum sayfalar bırıkmıste bırıkmıs
senıde ayrıca kutlarım şirvan bır tarafta burak bır tarafta baran kk ya da yetısıosun ya helal walla sana :kkk:
imrendim

ben şimdi zor gelıyorum 2. dogurunca :84: hiç gelemıcem galıba :60:

Sinem hayırlısı böyleymiş demek ki,o zaman daha çok zorlanırdın bence,Melis daha küçükken.O düşündüğün zamanalrı hatırlıyorum da,çok erken geliyordu o dönemde de.

tabi canım hayırlısı diyorum zaten
şimdilik askıdayım zaten yasak koydu dr ihihihi

ben dün dr. gittim ya ondan beri kendimde değilim inan moralim bozuk gerçi şimdi konuşmayalım sonucu alalım ona göre konuşuruz dedi
yarın sabah parça alacaklar rahim duvarı kalınlaşması varmış adetim o yüzden bitmiyormuş büyük ihtimal kürtajdan sonra oldu diğeri farketmedi spirali çıkardıktan sonrada kontrol olmuştum ama görmedi demekki bilmiyorum ama ne olduysa o ara olmuş işte yumurta atmadığı zaman kalınlaşma olabiliyormuş ama ben ilaçla azaltılan dönemi geçmişim normalde 6-8 mm olan ölçü bende 20 mm olmuş hemen parça almamız lazım dedi aklıma ece geldi uyurken bırakmıştım öpmedim bile uyanmasın diye geçirdim içimden,ben yarın gelirim dedim anestezi alacam sonuçta ne olur ne olmaz dedim tövbe tövbe böyle zamanlarda insan iyi düşünemiyorki bugünde bizimkilere söylemedim diye kaldım yarın sabaha aldım randevuyu 1 hafta sonra alacakmışız sonucu sinirlerim çok bozuk valla

çok geçmiş olsun canım çook çoook üzüldüm
Allah acil şifalar versin

Baran ve burak ı gördüm çoook duygulandımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ay bi dahaki ay senide görcez duygulancaz :emir_bebek:

Back
X