Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay supersın sırvan yaaa 3lemenız daha super amacanım şuanlık 2 satte bir emziriyorum . Gazını çıkartıyorum. Koyuyorum yatağına ..
Zaten gündüz uyuyor.. Gece gözlerini açıyor..
Bundan sonra gündüz baran , gece burak.. Ben de hortlak olacacam ...
şirvan gene yaptı muhtarlığını sinemi de baştan çıkardı)
ben selinden bekliyordum ama önce sen olacaksın sanırım sinem
ya bende var biraz agri iliskide oluyo acaba kaydimi diyorumşirvanı kaçırmışım
mahallemin muhtarı cesaretli güzel hatun allah analı babalı büyütsün sağlıklı mutlu sevdikleriyle beraber yaşayacağı iyi huylu insanlarla arkadaşlık edeceği güzel bir ömrü olsun
face e bakmadım daha fotoları hayırlayamadım yani....
..sultan spiralin kayarsa bilirsin çok canın yanıyor ben o dışarda spiralle 16 gün felan dolaştım mecbur kaymış hastalanınca yerleştirsin diye ama kabul etmedi rahmim attı....
Fotoğraflar çok güzel.Kaç kere çevirdim baktım.Baran çok mutlu görünüyor,inşallah kardeşiyle güzel günler yaşasınlar birlikte.
Darısı diğer hamilelere ,onlar da Şirvan gibi rahat bir doğum geçirsinler.
Kerem e noldu ki Sultan,üşüttü mü ki,midesi bulandı.Geçmiş olsun!
ben dün dr. gittim ya ondan beri kendimde değilim inan moralim bozuk gerçi şimdi konuşmayalım sonucu alalım ona göre konuşuruz dediyaa bu dr ilk gittiğimde felaket tellalı gibi öyle bi konuştuki bi daha çocuğum olmayacak sandım
şimdi daha bi pozitif bakıyorum :))
zaten bana kalsa melis 9 aylıkken yapacaktımda Allah izin vermedi 15 ay adet olmadım :)
sonrada taşındık taşındık bi daha taşındık fırsat olmadı
şimdi bi iş bulsun ona göre karar vericem
Sinem hayırlısı böyleymiş demek ki,o zaman daha çok zorlanırdın bence,Melis daha küçükken.O düşündüğün zamanalrı hatırlıyorum da,çok erken geliyordu o dönemde de.
ben dün dr. gittim ya ondan beri kendimde değilim inan moralim bozuk gerçi şimdi konuşmayalım sonucu alalım ona göre konuşuruz dedi
yarın sabah parça alacaklar rahim duvarı kalınlaşması varmış adetim o yüzden bitmiyormuş büyük ihtimal kürtajdan sonra oldu diğeri farketmedi spirali çıkardıktan sonrada kontrol olmuştum ama görmedi demekki bilmiyorum ama ne olduysa o ara olmuş işte yumurta atmadığı zaman kalınlaşma olabiliyormuş ama ben ilaçla azaltılan dönemi geçmişim normalde 6-8 mm olan ölçü bende 20 mm olmuş hemen parça almamız lazım dedi aklıma ece geldi uyurken bırakmıştım öpmedim bile uyanmasın diye geçirdim içimden,ben yarın gelirim dedim anestezi alacam sonuçta ne olur ne olmaz dedim tövbe tövbe böyle zamanlarda insan iyi düşünemiyorki bugünde bizimkilere söylemedim diye kaldım yarın sabaha aldım randevuyu 1 hafta sonra alacakmışız sonucu sinirlerim çok bozuk valla
Baran ve burak ı gördüm çoook duygulandımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm