Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
OH bravo valla çiçek ben senin kadar yatsam 20-25 kilo rahat alırdım)
7 ay yatan arkd.vardı ya 25 kilo almış ama hepsini vermiş 8 ayda valla şaşırdım
incecik olmuş kadın
çiçek bakıcı yatılı mı kalacak..
İyi betülCüm ablanda çıktığına göre sende çıkmaz öyle derler ya birinden birinde çıkar diye
aaa çiçek sende tansiyon sorunu olduğunu bilmiyordum, müge ye de dedim seninkide kız
herhalde baştan kendini gösterdi diye) benim maşallahım var sanırım gene oğlan
kendi kendime nazar edicem valla)
evi aradım babamda şifayı kapmış alp kapmasa bari artık yarın k.validemi eve çağırayım o baksın
ben bulaşmaz diye umuyordum ama babama bulaştıysa alpe haydi haydi bulaşır rabbim korusun
yavrularımızı
çiçekkk doğumdan sonra 2 çocuklu ve fit bir anne olacaksin..
herkese nasip olmaz...
Allah nazarlardan saklasınnn
2o gün sonra ağrılarından kurtulacaksın..
sezeryandan kısa bir süre sonrada istediğini yapabilirsin..
az kaldıı canım yaa..
zor günler geçirdinnn ama az kaldı..
bende bu hamileliğimde 9 kilo aldım ..oyyy geçmişi okumuştum ama nerdeyse hepsini unuttum aklımda kalanlar sultancım hala oluyomuş çoook sevindim sağlıcakla gelsin miniş. Müge o enfeksion illet bişey umarım hemen geçer yoksa gebeliğin ilerleyen dönemlerinde risk yaratabilir. şirvan ben şimdiden hiç dışarı çıkmıyorum hihhihiih e artık nisanda falan belki çıkarız biz de:)
kızlar sezeryana 20 gün kaldı çok heyecanlıyım ben de. Bakıcı bu cumartesi geliyo doğuma kadar ev işlerini yapacak ve can la kaynaşıcak. Bakalım... Bu hamileliğin tek iyi yanı 9-10 kiloyla bitecek olması:) ay işte bu kadar şimdilik![]()
20 gün mü ben hastaneden gelince ayaktaydım ...2o gün sonra ağrılarından kurtulacaksın..
Sezeryandan kısa bir süre sonrada istediğini yapabilirsin..
Az kaldıı canım yaa..
Zor günler geçirdinnn ama az kaldı..
ay evet hızlı hızlı geçsin de 20 gün:)
merhaba kızlar sabah bi baktım yazamadan çıktım
keremin duvarlardaki kara kalem çalışmalarını domestos ve cifle kazıdım resmen mafoldum
şirvan 15gün mü oldu ne çabuk maşallah
ya kerem iileşti ama soğuk ter atıyordu ne zamandır annem terlet dedi kalın giydirdim üstüne uyku tulumunu yatağına yorgan serdim üstünede atacağım bi tane inşallah ateşlenmez çocuk![]()