2009 Nisan Anneleri

kendisinin var canım istersen bak kızımın resimlerini ordan görebilirsin.herkese açık.benim resmim yok tabi.bilal çelik

Aaaa,hem kendinin var hem sana izin vermiyor!Hadi desem ki,bu olayı bilmiyor da,kötü birşey sanıyor,ondan istemiyor.kötüyse kendi neden yapıyor vs..
Aradım ama o kadar çok kişi var ki bu isimde.Kızını görmek istedim.

slm kızlar bugün baya güldk eğlendik kuzular saolsun aklıma geldikçe gülüyorum :))))

ergül kusura bakma ama eşinin facesı var ama sen kullanamıosun bu nasıl bişy ya şahsen eşim bana böyle bişey yapsa ben onunda face açmasına müsade etmem

elif aliyede sedef çelik (eşimin yeğeni)diye ekliyim ben.ordan arada bakıyorum görebildiğim resimlere.sedef çelikin arkadaşlarında bilal çelik i bulabilirsin.
tuğba hayatta çeşit çeşit insanlar var benimkide böyle bi tür.

tuğba facede benim profilimde Sultanın eklediği video görünüyor mu,paylaştım ama eşim göremedi??

Ergül buldum eşini ama fotoları gizlemiş göremedim.
Profil resminde araba var.

günaydınn..
bikaç gündür grip gibiyim giremedim kızlar..
umarım herkes iyidir ben 3-5 sayfa okuyayım :)

bursa buluşmuş çok güzel olmuş fotolara video ya bayıldım..hele video yu izlerken sevdim,öptüm hepsini kendi evladım gibi yerim onları allahım korusun..
mirayın müzik bitti sanıp bitmediğini görünce sevinip kalkıp oynayıp geri oturuşu,keremin tel de konuşup bi de o bakışları ve baştaki çığlığı;ecemin o baştaki gülüşü,kitabı verip muhabbet etmeye çalışması..çok güldüm yaa sabah sabah..bi de hangi ses kime ait onu merak ettim yazın bakayım bi :))
sehercim inşallah önemli bişey yoktur..her neyse de canını sıkan umarım bir an önce geçer cnm..

günaydın bende yoğunluktan face giremiyorum ama buraya giriyorum vaktim olurrsa fotolara ve videoya bakacağım merak ettim :))
bu arada benim eşimin face i yok benim var. hiç de bişi demiyor çok şükür :)))

heaaa tadını çok iyi çıkarıyorum otururak :)
keşke bu kiloya düşmeseydimde midem bulanmasaydı ne yazmışım elif bende merak ettim

bnm eşiminde face yoktu
ben açtım onada sevmiyo öyle girip onun başında vakit geçirmeyi
böyle uzakta kalınca demirin fotolarını yüklüyorum ona bakıyo

geceleri uyuyamıyorum 3 e kdr uyudum uyudum sonra yatakta dönüp duruyorum
bu ilaçtanmı acaba ne biçim bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…