2009 Nisan Anneleri

canım ben vitamin vermiyorum aslında pek araştırmadım vitamin konusunu ama bana göre gerek olmadıkça kullanmamak laım doktor kilosuna normal diyorsa ben olsam vermem
teyzem kızına kilosu az yemek yemiyor diye balık yağı vs vitaminleri verdi kız şimdi 18 yaşında kilolu şmdide zayıflaması için uğraşıyorlar :))

merhaba kızlar..uzun zaman oldu gene yazmayalı... aslında hep okuyorum ama nedense bir türlü uzun yazamadım...sizler kendi aranızda samimisiniz diye beni fazla içinize almazsanız diye düşündüm..tabii gereksiz bir düşünce olduğunun farkındayım..neyse bundan sonra daha aktif olacağıma söz veriyorum..hatırlamayanlar için adım derya kızımın adı melis..
biz de dün 2 yaş kontrolü için doktora gittik aşımızı olduk..doktorumuz çok beğendi kızımı..kilosu ve boyu yaşından oldukça ilerde dedi...inatlaşma için normal geçer dedi.. biz daha önce 1 yaşındayken göz doktoruna gitmiştik bişey çıkmamıştı... artık gitmenize gerek yok kreşe vereceğiniz zaman 4 yaşında filan bir daha götürürsünüz dedi çünkü bu yaşlarda astiğmat varsa bile çıkmıyormuş ancak 3-4 yaşından sonra belli eder dedi... dişlerini macunsuz fırçalamaya devam edin dedi... tabii benim kız hastaneyi birbirine kattı yaygarasıyla... daha doktoru görür görmez acıdı diye ağlamaya başladı ama doktor şekeri verince eline hemen sustu allahtan..

DeryaCım hoşgeldin ben kendi adıma seni unutmadım cnm çok sevindim melisin kilo ve boyu ne çıktı cnm...
Bende mayıs başında götürürüm artık, kesin zayıf diyecek en son götürdüğümde öyle demişti bakalım....
evet mineCim bende ondan çekiniyorum çünkü herşeyden yediriyoruz ama bu aralar sütü az içiyor onu arttırayım ben

DeryaCım hoşgeldin ben kendi adıma seni unutmadım cnm çok sevindim melisin kilo ve boyu ne çıktı cnm...
Bende mayıs başında götürürüm artık, kesin zayıf diyecek en son götürdüğümde öyle demişti bakalım....
evet mineCim bende ondan çekiniyorum çünkü herşeyden yediriyoruz ama bu aralar sütü az içiyor onu arttırayım ben

sağol canım unutmadığına sevindim... melisin boyu 97 kilosuda 17 canım..iri biraz yani...ama zaten bizde eşimle çok minik sayılmayız akrabalarda öyle biraz soya çekim var yani... allahtan iştah konusunda melis beni hiç üzmedi.. çoğu şeyi güzel yiyor doğduğundan beri...çokta hareketli..hareket olmasa herhalde 20 kilo olurdu... boyuna göre kilosu normal görünüyor ama yüzü küçük bizimkinin... hiç tombik suratlı olmadı benim ki...

slmlar biz dr.dan geldik
dün gece ateşi bi inip çıktı bende korktum
boğazı hafif kızarmış ateş düşürücüye devam dedi
eğer 48 saat içinde düzelmezse 3 günlük bi antibiyotik var ona başlicaz
tavuk suyuna çorba kaynatıyorum şimdi

dr. teyzemiz doğum günü hediyesi verdi çok hoşuma gitti

afiyet olsun sultancım 2 paketin tamamını kırmıyorum ben zaten fazla geldiği için
1.5 gidiyo yani güzel dimi bnmde çok hoşuma gidiyo ki tatılıyı sevmiyorum fazla şuanda

melekcim tarifi yaayım en iyisi
1.5 paket kakolu petibör bisküvi
1 paket kremşanti
üstünede 1 paket çikolata sosu

bisküvileri ufala sütü kremşantiyle çırp
üstüne dök bulamaç yap en üstünede sosu dök
2-3 saat dolapta kalsın muhteşem bişey oluyo
bende bugün yapıcam

selamlarrr
demir kuzusuna geçmiş olsun
melise kocaman maşallahh
biz dün kayınpedere gittik ;( ne kadar kızsam yeminlerde etsem ecrini özledim deyince dayanamadım ;(
ama hiç yüzüne bakmadım eşimin amcası yengeside ordaydı amcayı çok severim onunla sohbet ettik
kayınvalide çok dertli onunda hayatı hiç renkli değil beyefendinin sayesinde.
bende telefon olayını anlattım çok rahatsız oldum dedim
telefon ettiği gece kaynımda oradaymış baba sen ne yapmaya çalışıyorsun diye kızmış
allah ıslah etsin ne diyim

ya ne güzel tarifler veriyorsunuz hep not ediyorum ama yapmak istemiyorum diyetteyim ve bunları yapınca hepsini kendim yemem lazım ehehe

bisküvili pastalarada bayılırım ellerinize sağlık benim için de yeyin :)

selamlarrr
demir kuzusuna geçmiş olsun
melise kocaman maşallahh
biz dün kayınpedere gittik ;( ne kadar kızsam yeminlerde etsem ecrini özledim deyince dayanamadım ;(
ama hiç yüzüne bakmadım eşimin amcası yengeside ordaydı amcayı çok severim onunla sohbet ettik
kayınvalide çok dertli onunda hayatı hiç renkli değil beyefendinin sayesinde.
bende telefon olayını anlattım çok rahatsız oldum dedim
telefon ettiği gece kaynımda oradaymış baba sen ne yapmaya çalışıyorsun diye kızmış
allah ıslah etsin ne diyim

tuğba bence sen en doğrusunu yapmışsın gitmekle...sonuçta torunlarını özlüyorlar.. tavrını da belli ettin zaten ve en önemlisi herkes kim haklı kim haksız biliyor..boşver sen takma onları...

demire gecmiş olsun
maşallah meliseeee 97 cm 17 kilo tütütütütü

bende bugun yapıxam tatlıyı
burada aşırı derece fırtınayla karışırık hızlı yagmur yagıyor pazarda vardı gidemem herhaldeeeeee

saahdan komşuları kahvaltıya cagırdım yarım saat önce gııttıler bulaşıkları attım yıkanıyor bi evi süpürcem o kadar bu gun yagmur keyfi yapalım butun perdeler sonuna kadar acık havada kapalı öffffffffffffffff

demıre gecmıs olsun muge bende yaptım tatlıyı hatta gecen gene yaptım evde kalan kek vardı bıraz bıskuvı yerıne onu koydum daha guzel oldu sankı kup kup kesıp
masallah melise bız o kıloyu ne zaman gorucez acaba :)
masallak keremle eceme artık buyuyolar dahada guzel oynucaklar
melek burdada haava kötu malesef eve tıkıldık

tuğba bence sen en doğrusunu yapmışsın gitmekle...sonuçta torunlarını özlüyorlar.. tavrını da belli ettin zaten ve en önemlisi herkes kim haklı kim haksız biliyor..boşver sen takma onları...

sağol deryacım...herşey eşimin hatırı için babası telefon edip ecrini özledim dediğinde onun bir anlık içinin cız etmesi yüzünün asılması bile beni çok üzüyor.o üzülmesin diye bütün yeminleri kızgınlıkları unutuyorm

Valla helal olsun sana ben olsam al götür derdim gitmezdim sen en iyisini yapmışsın...
Demircik gözemi geldi annesi geçmiş olsun cnm hava zaten tam hastalık havası...

slmlar biz dr.dan geldik
dün gece ateşi bi inip çıktı bende korktum
boğazı hafif kızarmış ateş düşürücüye devam dedi
eğer 48 saat içinde düzelmezse 3 günlük bi antibiyotik var ona başlicaz
tavuk suyuna çorba kaynatıyorum şimdi

dr. teyzemiz doğum günü hediyesi verdi çok hoşuma gitti

afiyet olsun sultancım 2 paketin tamamını kırmıyorum ben zaten fazla geldiği için
1.5 gidiyo yani güzel dimi bnmde çok hoşuma gidiyo ki tatılıyı sevmiyorum fazla şuanda

melekcim tarifi yaayım en iyisi
1.5 paket kakolu petibör bisküvi
1 paket kremşanti
üstünede 1 paket çikolata sosu

bisküvileri ufala sütü kremşantiyle çırp
üstüne dök bulamaç yap en üstünede sosu dök
2-3 saat dolapta kalsın muhteşem bişey oluyo
bende bugün yapıcam
geçmiş olsun mügecim.
bende çok severim bisküvili psataları bende deneyeceim en kısa zamanda

herkese mrhaba...

benim pzrt sinden beri evde badanacı vardı dün akşam bitti çok şükür.bugunde kadın geldi temizliğmiz yapıldı ohh sonunda bitti ev tertemiz oldu valla.yeni tüllerim halılarımıda serdim .kayra ya bile ev değişik gelmiş ayy ayy diye geziyo evde :) 3 gündür helak oldum valla..
demir hastaymış geçmiş olsun canım tam hastalık havsı.

Güle güle kirletin evinizi Burcu,ohhh ferah ferah olmuştur şimdi.Temizlik gibisi var mı

herkese mrhaba...

benim pzrt sinden beri evde badanacı vardı dün akşam bitti çok şükür.bugunde kadın geldi temizliğmiz yapıldı ohh sonunda bitti ev tertemiz oldu valla.yeni tüllerim halılarımıda serdim .kayra ya bile ev değişik gelmiş ayy ayy diye geziyo evde :) 3 gündür helak oldum valla..
demir hastaymış geçmiş olsun canım tam hastalık havsı.
güle güle kullan canım
biz melisin doğumgününde caillo lu yaptırdık bizimki tam hastası..hatta dalga geçiyorum bizim damat çıktı diye... eşim diyoki ben kele kızımı vermem :)

:)) kel ama akıllı bir damat adayı

biz melisin doğumgününde caillo lu yaptırdık bizimki tam hastası..hatta dalga geçiyorum bizim damat çıktı diye... eşim diyoki ben kele kızımı vermem :)

aa bizde pek severiz caillouyu bende damat diyorum :D:D
çadırı tahtası kitapları kalemleri boyaları bardağı kumbarası bizim ev resmen bir calliou sergisi :D
ama oturup çizgi filmini izlemiyor
kaydettiğim pasta resimleri arasında onunda pastası var bakalım tam 10 gün var doğumgünümüze daha karar vermek için zaman var

ben mirayın pastasını çok beğenmiştim.bugün ona benzer bir pasta buldum bol papatyalı.onuda kaydettim aklımdakilerin 1 numarası o şimdilik:)

burcu ohh mis gibi ev ne güzel iyi günlerde kirletin :)

Back
X