2009 Nisan Anneleri

konuşulmuş hemen yazayım gülfem de üstünü giydirirken feryat figan ama soyundururken nasıl mutlu hanfendi.bi yaz gelse nasıl rahatlıcaz.

ya benim aklıma hep çiğköfte gelir altını alırken....yani o kıvamla yapmışsa....en ideal olan o kıvam zemuszemus.....muhabbete bak....ne olcak kızlar çocuğunuzun miss gibi moku.....ben bazen idili öle seviyorum...annesinin vanilya kokulu mıçan prensesi.....:))
bende şu öksürük muhabbetinden iş çıkışı doktora gitmeye karar verdim...acil kapısından giriş yapıcam daha tenha olur acil...şimdi gitsem çom sıra beklerim:))

aay ne güldüm yaa allah iyiliğinizi versin önce gülşen e güldüm sonra sultan a sonra hepinize bozuldum benim kızımın kakası gelicek aklınıza çiğ köfte yemiceksiniz o yüzden hee naniknanik... :)))
valla çalışan annler hepinizi çook tebrik ediyorum...hiçkimsenin işi kolay değil seherin dediği gibi biz biri tutsa diyoruz siz çok özlüyosunuz haklısınız..bencede çok sevdikleri için yapıyo tabi aileniz ama anne eve gelince ve çocukla vakit geçirmek isteyince ailenin biraz çekilmesi lazım anne çocuğu yalnız bırakması lazım gibi geliyo ki çocukta anneye doysun..zaten hep onlarla birlikteler güzel dille söylesenz alınırlar ki onlarda çok yoruluyo tüm işleri torunları oldu şimdi..

gülfem de artık bariz şekilde anne diyo ayakta durabiliyo eline bişey aldığında ver dediğimizde veriyo.koltuğa kendi çıkıp inebiliyo.gel gel güle güle dede ece diyo.yürütecini kaldırarak katlanmış halılardan geçiyo el çırpıyo tel sarıyo.........hergün yeni bişey işte.maşallah hepsine.rabbim nazarlardan korusun yavrularımızı.

bu arada ela için iyi dilekte bulunan herkese çok teşekkürler kızlar nolur dua edin de geçsin bu hastalık artık ( 10 ayda toplam ağladığından daha çok ağladı çocuk 1 haftada bende onunla perişan oldum,burnu yara ,ellediğin an başlıyo ağlamay..sultan valla çok zormuş burun tıkanıklığı sen iyi anlarsın arkadaşım bi taraftan diş,bi taraftan ishal karnı gurul gurul gece uyuyamıyo ((

bu arada evet çiğ köfte yadikçe benim de aklıma gelecek hem ela hem gülşen.:sm_cool:

ben gülfemin yemek malzemelerini beyaz sabunla yıkıyorum.hftada 2 kere kaynatıyorum.

elaya kıyamam ya..
allahım birna önce sağlık versin.
o minik karnı guruldamasın geceleri rahat uyusun.
minik poposu rahat etsin

şirvancım evet manken olcem tatlım ek iş yapmam lazım para yetmiyor:)))

hep sonradan aklıma geliyo yazacaklarım..
ben bibeonu yıkayıp strel makinasına koyuyorum hala eşimin ısrarları yüzünden..ben gerek yok artık bnece desemde gerçi deterjandan arınıyo iyi bi bakımada..sanırım 1 yaşında kaynamış su vermeyi bırakınca steril makinasını da bırakıcam..

en kısa zamanda duzelır denızcım inşallah ela valla bebeklerın hastaıkları çok zor çok allahım dert yuzu vermesın onlara
bende 2 gunde bı kaynatıyorum bıberonları
ecemde uzmuş senı tuğbacım bu gece valla bı gece normal olsa ertesı gece sorunlu

Son düzenleme:
anam deniz helal olsun valla benim toplamda 5 kilo vermem lazım tık yok ama sen kaç kilo verdin hala 5 kilo daha vereyim diyosun hayranım azmine ne yapıcaksan bana da yaz aynısını çabuk bende seninle başlayayım olur mu belki sorumluluk hissederim o zaman

ya benimki tembel değil zeki kafa çalışıyor ama canı istedi zaman istediği şeyi yapıyor.
kendi kafasına buyruk özgür ruhlu
tıpkı annesi..
yanlız gezme manyağı tıpı babası:)

ne o kız seninki zeki de bizimki değilmi yani.. bak alınırım he ((
nede olsa aramızda 1 ay var...siz abi oldunuz...

koltuktan inip çıkıyormu ?
aaaa ben bir yerde yanlışmı yapıyorum...

şirvancım evet manken olcem tatlım ek iş yapmam lazım para yetmiyor:)))

olll şeker oll.. sonra dizi sonra şarkıcılık derken bir bakmıssın paralar akıyor...

Konuyu Toplam 12 Kullanıcı okuyor. (12 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla, cicekcicek, denizela, EDAAAA, Esennn+, gulshenidil, megul, NAVRIS+, poseidon80+, ssengun+, TugbaEcrin, yaSelin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…