• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri

Ben çıkıyorum ıyi Geceler!
Tüh kaynana muhabbeti araya kaynadı,kimse yok:-)))

yok seker eşim o konuda hakkı yenmez gercekten

biliyoooo herkesi biş,i demedi
sadece telefonda görüşüyorlarrr

bu arada ben sürprizi bozup söledim aksam böyle oldu işin bu denli büyüyecegini düşünmemiştim ben teyzeni görmekten mutlu olursun demiştim ama iş ccook büyüdü haberin olsun dedim
cünkü

annesi onlardan duyunca eeee dogum gunu yapıyorsunuz bizi cagırmadan diye kocısı arayıp huzursuz edebilirdi

tama benim haberim yook duymadım bilmedim ben de aramam zaten onları dedi

zaten gelselerde ne yüzle gelecekler kiii

yok artıkk askerliğine yetişsinler demek geliyoo içimdennn

çok mu kötü düşünüyorummmmÇ::::)))))))

ooyyyyy
ne güzel yazacamm sansa baak kimseler yoookkk
neyse kusura bakmayınnnnn cok bile yazdimmmm

ii gecelerrrrr

kızlar hepinizee ayrı ayrı teşekkürederimmm uzun süre kalamıyorum malum hem ders hem çoçuk hem ev benden soruluyoo herkes allaha emanet olsn

humana nın değilmi bu araştırdınmı bende bir araştırayımda vereyim o zaman sevindim senin adına :nazar:

güle güle canım Meriç özlemiştir seni

bende hergün süpürürüm birde halı fırçasıyla kılları vs alırım ama Kayra da eline geçen saç kılı geçmiş ağzında geveliyordu :))

Kayra da az yiyor bende çorba vs yedirdiğimde 2 satte bir meyve yoğurt yiyince 1 saat sonra yemek istiyor
Deniz gözün aydın
bizde Kayrayla parka gittik salıncaktan inmek istemiyor ağladı yine eve de almayı düşünüyorum ama o zamanda sıkılırmı acaba karar veremiyorum

özlemiş walla minecim.

masallah zeynebe çok tatlı..

kızlar dün gece mahfoluk zeynep zar zor uyudu balık edirmiştim akşam sonra 12 de uyandı beni emdi birazcık sonra bir kustu bir kustu anlatamam evin her tarafı kusmuk oldu o derece yani ağla ağla susmadı balık dokundu heralde dedim sonra uyudu gece uyandı herzamanki gibi emdi sabah iyiydi bütün günde problem yokmuş akşam eve geldim yine emzirdim yine deli gibi kustu ateşide yok şimdi uyuyo kayınvalidemde hamile olmayasın sakın sütü dokunur hamilenin dedi ama olamam hem korunuyoruz hemde adetim düzenli ve yeni bitti
balıktan olayabilir...
ya kızlar eylülden beri aynı sonuçta bütün gün bekliyo sütüm akşam gelince emiyo
ben de öyle emziriyorum bişi olmuyor..
Miray ın popişi pişik olmuş,sabah altını açtığımda kaka yapmıştı,geceden mi yapmış acaba,altını temizlerken çok ağlıyor yavrum,Hematen sürdüm,bir yandan da sürerken üflüyorum ağzımla,o zaman rahatlıyor galiba biraz,susuyor.
geçmiş olsun canım.
slm güzeller nasılsınız bakalım ben bugün hasteneye gittim boynum ağrıyordu bir kaç gündür allahtan önemli birşey yokmuş
birde halsizliğim vardı onun içinde kan tahlili verdim bakalım yarın sonuç alıcam oradanda anneme geçtim saolsun annem beni dinlendirdi ohhh kendime geldim canım annem benim:))
geçmiş olsun gzün aydın canım.
bizim d.gunumuz 23 ünde ama
sanırım pazar, pazartesi ve salı kutlayacagız 3 gün

pazar esimin ailesi ankaradan gelece k ki ben 3 yıldır konusmuyorummm:::)))))

basıma ne işler actımmmmm, kendim kasındımmm>
esimin teyzesi var ve cok seviyrummm dedim ki d.gunune sizde gelin aaa süper olur dayıyada söle ddei, onada söledimm aaa süper olur annelerine de söyliyelim dedi, ben konusmuyorum ki onlarda zaten gelmez dedimm ben hallederim dediiii::))))
demiri daha hiçbiri görmedii:::))))))

cokkk heyecanlı ve stresliyim bu durumdaaaaaa::((((((
bakalım nasıl olacakkkk

pazartesi kardesimin sözü var öyle hem söz hem d.günü olacak
salıda ailecek bi yemege cıkarız benim ailemle
eeeeeee demirin arkadaslarınıda sanırım haftaya cagırabilecegimmmm:::)))))
nasıl torununu görmeden dutuyo.. bide doğumuna gelmemiş doğum gününegeleilecek yüzü olacak mı.
aammmaaannn meydanı bos buldummm yazayımmmmmm

kocis halı sahada
demir uyuyooooo::))))

buarada neden konusmuyoruz;;;;;

biz evlendik bi sene sonra bana geldidlerrr
yemek yedik cay servisi basladı

fincana cay koydum,
kayınvalıde kişilikkkkk ben fincanda içmem ince bellide içerim dedi,
sabır dedim değiştirdim
2. gün cay servisi yapıyorummm öküz değilim ya ince belli de koydummm
aaa ben fincan da içerim dediiii

eeeeeeeeeeeeeeeee
sabır abidesi olup bişi demedim ama bardagı tezgaha koyup yeni cay koymadım

amanınnnnn ne anlatmıs herkese gittik ac kaldıkkkk
bi kuru cay bile vermedi vs vs

işte böyle ne yazıkkı ilk torunlarını hala görmediler
ne kadar coookkk seeeyyyyyy kacırıyorlarrrrrrr
bakalım geleceklermii ayyy düşündükce mideme kramplar giriyooooooo:::))))

yyoookkk ben küsmedimmm
aksam yattık sabah ben işe gittim

onlar dönmüşler eve geldik yoklar

ccoook enterasan demi inanılcak gibi değilll

yok seker eşim o konuda hakkı yenmez gercekten

biliyoooo herkesi biş,i demedi
sadece telefonda görüşüyorlarrr

bu arada ben sürprizi bozup söledim aksam böyle oldu işin bu denli büyüyecegini düşünmemiştim ben teyzeni görmekten mutlu olursun demiştim ama iş ccook büyüdü haberin olsun dedim
cünkü

annesi onlardan duyunca eeee dogum gunu yapıyorsunuz bizi cagırmadan diye kocısı arayıp huzursuz edebilirdi

tama benim haberim yook duymadım bilmedim ben de aramam zaten onları dedi

zaten gelselerde ne yüzle gelecekler kiii

yok artıkk askerliğine yetişsinler demek geliyoo içimdennn

çok mu kötü düşünüyorummmmÇ::::)))))))

:)

Okudum aklımda kalanlar Zeynep çook tatlı olmuş nisan bebeklerinin hepside babaya düşkün anlaşılan
Didem valla 3 sene ne kadar uzun aman daha iyi olmuş kocan problem yapmadıktan sonra inş.dgününde sorun çıkarmazlar sana..
Şenay çok geçmiş olsun inş.bugün düzelir .
Aliye naptı acaba belediyeye gittimi acaba ??

günydıııııııınnnnnnnnnnn

biz 11 aylık oldukkkkkkkkkkk

kontrole gidemiyorz eşim hastalandı
o gidecek kendini kontrol ettirmeye
adam geliyo burda hsta oluyo sinir oluyorm
eeee yaşlı adam alırsan böyle olur işteeee hihiiiihhhiihi

günaydın güzellerrrrrr umuyorum harika bir gün geçiririzzz

mügecim geçmiş olsun cnm

bende öğleden sonra hastaneye gidicem kan tahlilinin sonucunu alıcam oradanda göz numaralarım iyice yükseldi göz muaynesine giricem oradanda gözlük almaya offf nefret ediyorum gözlük kullanmaktan gerçi ben araba kullanırken takıyorum bir tek zaten takmazsam tam bir trafik canavarı oluyorum:))

günydıııııııınnnnnnnnnnn

biz 11 aylık oldukkkkkkkkkkk

kontrole gidemiyorz eşim hastalandı
o gidecek kendini kontrol ettirmeye
adam geliyo burda hsta oluyo sinir oluyorm
eeee yaşlı adam alırsan böyle olur işteeee hihiiiihhhiihi
masallah demire...

Back
X