Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sevindim cnm senin adına umuyorum birdaha şikayet olmaz
yok cnm bırakmam gelir gelmez yazarım :))
ohhh temizlik var yarın desene şirvan:)))
ohhh suslencen puslencen desene sırvan
bebekler hep öyle hele yuruyunce kazalar dahada artıyo benım sıpada koşma hevesı var bu ara korıdorda bı baştan bı başa koşmaya çalışıyo her seferınde bı popo ustu dusuyo
eşlerin arasında yas farkı olması ıyı bence
aliyecım inşallah sorunsuz atlatırsınız caım bı çözum bulunur
herkese merhaba geçmişi okuyamadımçünkü sinirlerim çok bozuk kayra dün akşam dan beri bişey yemiyo yatmadan mamasınıda yemedi kahvaltıdan da 2-3 kaşık yedi yapmadığım şey kalmadı bide herkes bişey diyo yok gelişme geriliği var yok saat başı besle yok şunu ver bunu ver ya ağzımı bozcam ulan yese zaten vericem dimi ama bende oturdum ağladım ya napsam boş almıyo işte kilo ben zaten üzülüyorum bide milletin lafı ister istemez canımı sıkıyo.
saolun kızlar işte olmuyo insan takıyo yinede tuğba canım zeka geriliği değilde gelişme geriliği var diyo komşumuz bunuda diyen o kadar test yapıldı hormonlarına bakıldı bişey çıkmadı götürmediğim yer kalmadı almadığım vitamin kalmadı yok yok çocuk zayıf napıyım![]()
kızlar dün gece mahfoluk zeynep zar zor uyudu balık edirmiştim akşam sonra 12 de uyandı beni emdi birazcık sonra bir kustu bir kustu anlatamam evin her tarafı kusmuk oldu o derece yani ağla ağla susmadı balık dokundu heralde dedim sonra uyudu gece uyandı herzamanki gibi emdi sabah iyiydi bütün günde problem yokmuş akşam eve geldim yine emzirdim yine deli gibi kustu ateşide yok şimdi uyuyo kayınvalidemde hamile olmayasın sakın sütü dokunur hamilenin dedi ama olamam hem korunuyoruz hemde adetim düzenli ve yeni bitti
Miray ın popişi pişik olmuş,sabah altını açtığımda kaka yapmıştı,geceden mi yapmış acaba,altını temizlerken çok ağlıyor yavrum,Hematen sürdüm,bir yandan da sürerken üflüyorum ağzımla,o zaman rahatlıyor galiba biraz,susuyor.
günydıııııııınnnnnnnnnnn
biz 11 aylık oldukkkkkkkkkkk
kontrole gidemiyorz eşim hastalandı
o gidecek kendini kontrol ettirmeye
adam geliyo burda hsta oluyo sinir oluyorm
eeee yaşlı adam alırsan böyle olur işteeee hihiiiihhhiihi
günaydın güzellerrrrrr umuyorum harika bir gün geçiririzzz
mügecim geçmiş olsun cnm
bende öğleden sonra hastaneye gidicem kan tahlilinin sonucunu alıcam oradanda göz numaralarım iyice yükseldi göz muaynesine giricem oradanda gözlük almaya offf nefret ediyorum gözlük kullanmaktan gerçi ben araba kullanırken takıyorum bir tek zaten takmazsam tam bir trafik canavarı oluyorum:))
meriçi sivrisinek ısırmışş
ondan mı bilmiyorum yanağı balon gibi şişmiş..
kızarıklık bişi yok..
kabakulak mı diye düsündüm atesi yok..
aklım onda, annemler sivsinek ısırığndan dır diyor..
ben de endise ediyorum ..
kızlar bugün arabayla geldim işe..
bizim satış müdürü (hani onla geliyorum ya) müşteri ile görüşmeye gidecekmiş.
bu hafta hep müşteri ye gitti adam .
pazartesi - çarşamba eşim getirdi.
bugün dedimm ben erken çıkayım yavaş yavaş giderim.
yarım saatte geldim .
akşamda dönüşte problem yaşamazsam tamamdır bu iş...
bu arada benim satış müdürü de sallamaya başladı.. bakalım ne olacak..
bekliyordum zate böyle bişeyi ama..
bundan sonrasını zaman gösterecek.
ben hıçkurtulamadım o sınek olayından canım ya sınek ılacı felan fayda etmedı hadı yazı anladım kışında yedı çocuğumu,sınektır korkma ateşıde yokmuş,aklın evde dımı,kıyamam,kızlar benım ellerım deterjana alerjık,aslında cıldım hassas zaten beyaz tenlı olmanın verdığı bır dezavantaj tabıkıde,neyse bır ara kudurdu kabardı sonucunda deterjan bır çok sabun grubu,yeşıl sabunda dahıl yasaklandı,nasıl bırşeyse sıvı sabunlar bırşey yapmıyor aynı marka kalıp sabun yapıyor,yanı yaklaşık 5 sene oldu eldıven kullanıyorumkı nasıl ış yapılır derdım kullananlara tuhaf bakardım,temızlık yaptığımı anlamam derdım hele bulaşıkta hastayımdır gıcırdamazsa ıçım rahat etmez ama alıştım şımdıde eldıvensız ış yapmam,ecenın bulaşıklarını da sıvı sabunla yıkıyorum,gerı kalan zaten makıne halledıyor ıçıme sınmesede nefret edıyorum makıne kokusundan hıçtemızmış gıbı gelmıyor bana ama ne yapalım
bayaaa da yaş farkı varmış arada ..
benimki benden 1 yaş küçük ya ........
o yüzden biraz tuaf geldi..
selam kızlar
anneme gidicem birazdan amcamlar umreden geldi kuran okunacak annem yardıma gidicek beni bekliyo selen onda ya. kırcak kafamı geç kaldım ama size haber vereyim dedim
dün gittim belediyeye. bu işin en üst yetkilisi olan başkan yard. ile görüştürdü beni kuzen sagolsun herşeyi anlattım birazda ağladım çünkü çok dolmuştum.
o da resmi şikayet yoksa sizi görmiçem ama varsa yada olursa elk su doğlgaz kesilcek mahkemelik olcaksınız 15-25 bin para cezası olcak falan dedi.
öğrendik şimdilik resmi şikayet yokmuş. resmi nasıl oluyo bilmiyorum bu arada heralde dilekçeyle oluyo.bende herşeyi hazır pencere takılacak o zaman biz şimdi yapalım şikayet olursa haber verirsiniz eski haline getirirz hemen dedim.bi de başka bi bel. başkan yardımcısı var ailemize girip çıkan biri. o da bişey olursa haberim olsun dedi. yani yaptıktan sonra şikayet olsa da ceza falan almadan hemen eski haline getirmemeize izin verecekler sanırım.
bana kalsa eski haline çeviricem. heves falan da kalmadı zaten.am bitmişti neredeyse. geri dönersek keşke devam etseydik dicez. o yüzden şimdilik sadece pencere taktırıp bırakıcaz şikayet olmazsa devam edicez 1 ay sonra falan. olursa da yıkıcaz
en azından bu kadar çözümlendi.
ben çıktım bye.
ilginiz için hepinize çok teşekkürler çok seviyorum sizi. iyiki varsınız
herkese merhaba geçmişi okuyamadımçünkü sinirlerim çok bozuk kayra dün akşam dan beri bişey yemiyo yatmadan mamasınıda yemedi kahvaltıdan da 2-3 kaşık yedi yapmadığım şey kalmadı bide herkes bişey diyo yok gelişme geriliği var yok saat başı besle yok şunu ver bunu ver ya ağzımı bozcam ulan yese zaten vericem dimi ama bende oturdum ağladım ya napsam boş almıyo işte kilo ben zaten üzülüyorum bide milletin lafı ister istemez canımı sıkıyo.
burcuya yazarken herkesi unutmuşum..
demire maşallah 11 aylık olmuş..mügecim eşine de geçmiş olsun ama sen 38 deyince çook şaşırdım dediğin gibi hiiç göstermiyoo
aliye işiniz sorunsuz biter cnm umarım bu kadar üzüntü yeter..
başka aklımda kalmadı hızlı hızlı okuyunca..
ela da uyumamak için herşeyi yapıyo annemler var diye delirdi..en sonunda sızdı kaldı..
birde çook güzel bi haber aldım dün akşam 3 senedir beklediğim bişey olabilir ama gerçekleşmeden ya da kesinleşmeden söylemeyeyim öyle salak bi inancım var da :)
yinede paylaşmadan duramadım :)))