Herkese merhabalar,
Demir 11 aylık olmuş maşallah
çekmeceler çok tehlikeli Kayra da yürütece binince hemen çekmecelerin başına gidiyor yürüyünce düşünemiyorum çıldırtır beni galiba
Dün parkta baktım bebeği annesi yürütüyor ben 1 yaşında sandımki gayet düzgün yürüyor bir sordum 9.5 aylık dedi Kayramdan utandım 11 aylık ve yürümüyor tembel oğluşum benimmmmm
Meriç e de kıyamam sivri ısırmış oyy oyyy
hem önemli olan kilosu değilki gelişimi doktor iyi diyorsa gerisine de demek düşerki ,
Allah sağlıklarını eksik etmesin yeter
bizimki bie şebeklikler yapıyor aman yanağını ısırmamak için kendimi zor tutuyorumkş çocukları inciterek asla sevmem
Aliye inşallah işleriniz düzelir canım
benimle eşim arasındada 3 yaş fark var ben hep öyle isterdim Allah da gönlüme göre verdi önemli olan mutluluk gerisi hikaye
Demir 11 aylık olmuş maşallah
çekmeceler çok tehlikeli Kayra da yürütece binince hemen çekmecelerin başına gidiyor yürüyünce düşünemiyorum çıldırtır beni galiba
Dün parkta baktım bebeği annesi yürütüyor ben 1 yaşında sandımki gayet düzgün yürüyor bir sordum 9.5 aylık dedi Kayramdan utandım 11 aylık ve yürümüyor tembel oğluşum benimmmmm
Meriç e de kıyamam sivri ısırmış oyy oyyy
bende tavuklu mantar yapacağım mantara bayılırımmmmmmmmantarları yıkadım dogradım suya bastım geldim
...hava soguk duş alıcam üşeniyorum
egeyide dün akşam yıkadım
hamşurdu sabah korkuyorum hasta olmasa bari yaaaa
inşallah hasta olmaz selen bebişimizselende hapsırıyo melek bu gun çok ınşallah hasta olmaz
ama takma canım tersle bak daha kimsenin sesi çıkıyormu ben dinlerim arada bazen damarım tutarsa terslerim valla napım ben üzüleceğime herkes haddini bilsinsaolun kızlar işte olmuyo insan takıyo yinede tuğba canım zeka geriliği değilde gelişme geriliği var diyo komşumuz bunuda diyen o kadar test yapıldı hormonlarına bakıldı bişey çıkmadı götürmediğim yer kalmadı almadığım vitamin kalmadı yok yok çocuk zayıf napıyım![]()
hem önemli olan kilosu değilki gelişimi doktor iyi diyorsa gerisine de demek düşerki ,
Allah sağlıklarını eksik etmesin yeter
tatlı Baran şebek mi olacak Şirvan senin oğlun yerim ben onuuudün annemlerdeyim. orda mam sandalyemiz yok.
sandalyede oturuyoraltında yastık.
önünde tabak. yemeğin biraz suyu var.
kaşığı tabağa sokuyor, sonra ağzına götürüyor..
tabii kaşık boş.
göya paşam yemek yiyor..
görmeniz lazım dı. çok şekerdi. kalkım resim çekim .. dedim şimdi keyfini bozmiyim sıpanım
bizimki bie şebeklikler yapıyor aman yanağını ısırmamak için kendimi zor tutuyorumkş çocukları inciterek asla sevmem
allah korusunnyok esencim ne demek ben problem yapmıyorumki
neyin kusuruna bakayım :))))
evet şirvancım ben mümkün olduğunca mutfağa sokmuyorum o yüzden
zaten garibim bi tek salonda gezebiliyo
malum merdivenler var çok korkuyorum
bu sabah çekmeceleri karıştırıyodu bende içerdeyim
bi çığlık geldi bi baktım
parmakları sıkışmış
ödüm koptu neyseki bişy olmamış
ay Allah korusun dikkat etmek lazım
Aliye inşallah işleriniz düzelir canım
benimle eşim arasındada 3 yaş fark var ben hep öyle isterdim Allah da gönlüme göre verdi önemli olan mutluluk gerisi hikaye